Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sıralamalarınızda HTTPS ve SEO etkisi olduğu doğru mu?

Kabul edelim - günümüzde, güçlü bir şekilde bağımlı HTTPS ve SEO, arama motoru sonuç sayfaları listesindeki her web sitesi sıralamasını neredeyse hiç dışlama olmaksızın etkilemektedir. Web sitesini HTTP'den HTTPS'ye geçmek için yeterli sebep var, sadece en güncel ve en güvenli kullanıcı deneyimi için mevcut küresel eğilim göz önüne alındığında. Ticari bir çalışma yürütmek açısından, örneğin bir çevrimiçi web mağazası, HTTPS ve SEO etkisi tamamen netleşti. Karşılaşmalıyız - proaktif olarak hareket etmek her zaman çok daha iyi. Ve Web'in modern gerçekliği, başarılı çevrimiçi projeleri bu tür değişiklikler önünde tutmak için elinden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor.

https seo impact

Ayrıca, Google'ın kendisi son zamanlarda kendi önceliklerini, özellikle de daha iyi güvenlik seviyesini açıkladı. Muhtemelen, arama devinin desteklediği tüm hizmetlerin otomatik olarak güvenli bir bağlantı sağladığını fark etmişsinizdir (Google Arama kendisi, Gmail, Google Drive vb. Gibi). Google ekibinin, interneti tarama için daha güvenli bir yer haline getirme ve güvenli mali işlemleri daha da zor hale getirme üzerinde şimdi çalıştığını görüyoruz!

İnternet pazarındaki en büyük oyuncuların sadece A-1 sınıfı ürünler veya hizmetler sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarından bahsetmiyoruz. Aslında, güvenli HTTPS şifreleme prosedürleri yoluyla inanılmaz derecede güvenli bir güvenlik, işlerini yürütmek için standart bir durum haline geldi. Yani, en deneyimli çevrimiçi müşterilerin yalnızca HTTPS ile iyi bir güvenlik seviyesi sunan web sayfalarını ele almayı umdukları anlamına geliyor. Bu, varsayılan olarak böylesine güvenli bir kullanıcı deneyimini beklemenizin yanı sıra, SSL sertifikaları almayan eski platformların atlanmasına da neden olur.

Hala Google'ın SERP'ler listesindeki işletme web sitenizin tanıtımında HTTPS ve SEO etkisi hakkında tereddüt mü var? Tüm cevapları Google tarafından resmî web sayfalarında bulabilirsiniz, çoğunlukla, HTTP'den HTTPS'e nihai kararın verilmesi konusunda belirsiz olanları kapsar. Müşterek HTTPS SEO etkisinden gelen çevrimiçi promosyonda bazı hızlı avantajlar konusunda sizi ikna etmek yerine, HTTP'den HTTPS'ye web siteniz için geçiş yapma sürecine kısa bir bakış yapacağım.

SSL sertifikanızın satın alınması:

  • Web sayfalarınızın HTTPS'ye taşınması basit ve oldukça basit bir işlem haline gelebilir
  • Web sitenizin barındırma hesabını kullanarak sertifika yükleme prosedürünü tamamlayın
  • Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra HTTPS'ye tam güncellemeden her URL'de olduğu gibi tüm bağlantılarınıza bir kez daha göz atmanız önemlidir. sonsuza kadar kaybolacak

https or http

Sonuçta, web sitenizin transferinin arama motorlarını bilgilendirmeyi unutmayın. Herhangi bir web sayfasını otomatik olarak güncellenen web sayfalarınıza işaretleyen herhangi bir kullanıcının sizi her yeni web günlüğüne yönlendirmesini sağlamak için 301 yönlendirmelerinin HTTPS'ye ayarlanması yeterlidir. Son olarak, Google'ın Search Console'la ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bu karmaşayı bir kez ve tamamen önlemek için HTTP ve HTTPS tabanlı sayfaları ayırmak için iki ayrı özellik oluşturmanızı öneririm.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport