Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama motoru optimizasyonu tanımını değiştirdi mi?

Dijital pazarlama alanının son derece değiştirilebilir olduğu ve hala durmadığı herkes için bir sır değildir. Son birkaç yıldır Google, sıralama algoritmalarında köklü değişiklikler yapmıştır. Bu değişikliklerin temel amacı, kullanıcı deneyimini TOP üzerine yerleştirilen web siteleriyle geliştirmektir. Günümüzde Google daha akıllı hale geliyor ve web sitelerinin kalitesini faktör sayısına göre değerlendirebilir. Bu nedenle arama motoru optimizasyonu tanımı temalı yüksek talep zaten. Yüksek rütbeli bir konuma gelmek için, hem kapalı hem de yerinde optimizasyonu ilgilendiren tüm gerekli arama motoru optimizasyon teknikleri uygulamalısınız. Bu makalede, Google algoritma güncellemelerinin, SEO tekniklerini yasal olarak kullanan pazarlamacıyı nasıl etkilediğini ve SEO oyun kuralları değiştirilirse site konumlarını nasıl kaydedileceğini tartışacağız.

search engine optimization definition

Arama motoru optimizasyonunun güncel direkleri

Tüm SEO uzmanları, optimizasyon alanında değişmeyen bir faktör olduğunu kabul ediyorlar - kalite içeriği. Diğer yetkili alanlardan alakalı bağlantılar kazandıran yüksek kaliteli içerik sürekli üretirseniz, siteniz her koşulda TOP olur. Bununla birlikte, gelen bağlantıların sayısını ve kalitesini artırmaya yönelik bir yöntem geçersiz hale gelmiştir. Halen, üç önemli konuya (kaliteli içerik, sosyal medya pazarlaması ve bağlantı kurma) odaklanan tanıtım kampanyanızı oluşturmanız gerekir. Sıralamada en yüksek artış etkisini elde etmek için, tüm bu optimizasyon özelliklerini birleştirmeniz gerekir.

  •  Kaliteli içerik 

Günümüzde içerik, çevrimiçi pazarlamacılar arasında ciddi bir yaklaşım haline geldi; Google, düşük kaliteli ve kopyala yapıştırılmış içeriği cezalandırmaya başladı. Web sitenizin sıralamalarını iyileştirmek için pazar niş konularınızla alakalı yüksek kaliteli ve çekici içerik oluşturmanız gerekir. İçeriğinize SEO teriminin alt satırında olduğu gibi arama terimlerini doğru eklediğinizden emin olun. Üstelik, içeriğinizi madde işaretleri, paragraflar ve numaralı listeler kullanarak iyi yapılandırılmış hale getirmeniz gerekir. Google, uzun ve kaliteli içeriği kısa ve hafif bir içeriğe göre daha iyi düzenler.

  •  Organik link suyu 

Link-building, hem organik hem de organik olmayan şekilde yapılabilen önemli bir web sitesi optimizasyon stratejisidir. Organik veya beyaz şapka SEO bağlantı kurma, bir siteye, blog yayınlama, bağlantı paylaşımı ve makale yayınlama yöntemleriyle meyve suyunu elde etmeyi ifade eder. Organik olmayan veya siyah şapka SEO, bağlantı satın alımı ve bağlantı çiftçiliği ile ilgili. Kullanıcıları çekmek için kolay bir yoldur. Bununla birlikte, sitenize satın alma bağlantısıyla bağlanan müşterilerin asla müşterilerinize dönüşebileceğini anlamalısınız. Dahası, bu tür siyah şapka optimizasyonu arama motorları tarafından cezalandırılır ve sıralamalarınıza zarar verebilir. Onlara ödeme yapmak yerine onaylar yoluyla bağlantılar kazanmalısınız.

Online basın bültenlerine anahtar kelime bakımından zengin çapa metnini yerleştirmenin bir yönteminin bugünlerde optimizasyon gerçeklerinde herhangi bir değeri olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Günümüzde Google, basın bültenindeki metin bağlantılarına ve diğer tipik yayınlara doğal olmayan veya ücretli bağlantılar deniyor. Google, basın açıklaması dağıtımından doğal olmayan bağlantı kurmayı durdurmak istiyor. Bununla birlikte, başkaları özellikle liderlerin ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında yazdıklarını ve ilgili bağlantıları yerleştirdiklerini düşünürse, bu, Google'a meşru olarak kazanılan bir bağlantı olarak kabul edilir.

seo definition

  •  Güçlü sosyal varlıklar 

Ve kazanan her optimizasyon kampanyasının son noktası sosyal medya pazarlamasıdır. Çekici ve görsel bir biçimde bilgi almayı tercih ettiği günümüzde, giderek daha fazla kullanıcı sosyal medya kanalları aracılığıyla web sitelerine girmektedir. Marka tanımanızı geliştirmek için açıkçası güçlü bir sosyal varlığınız olması gerekir. Potansiyel müşterilerinize daha yakın olmak ve ihtiyaçlarını anlamak için size yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport