Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama motoru optimizasyonu için bir site nasıl hazırlanır?

Hayalinizi gerçeğe dönüştürdüğünüz durumu hayal edin ve kendi web sitenizi başlatın. Şimdi, çevrimiçi varlığınızı iyileştirmenin ve potansiyel müşterilerinizi yeni alanınıza çekmenin tam zamanı. Tabii ki, web sitenizin tanıtımını bir günde yapılamıyor çünkü arama tarayıcılarının alan adınızı dizine eklemesi biraz zaman alıyor. Bununla birlikte, arama motoru optimizasyonunu kullanarak bu süreci etkileyebilirsiniz. SEO zaman alan bir süreç olduğundan anında sonuç almazsınız. Yine de, web sitenizin piyasaya sürülmesinden sonra yaptığınız ilk optimizasyon iyileştirmeleri, çevrimiçi iş potansiyeliniz üzerinde önemli bir etkisi olabilir. Örneğin, potansiyel müşterileriniz sitenizi bu arama terimleriyle bulacağından, doğru anahtar kelime seçimi gelecek çevrimiçi varlığınız üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Gelecekte zamandan kazanmak için herhangi bir web sitesi hatasını düzeltme gereksinimini azaltmak için aynı anda iyi bir optimizasyon kampanyası oluşturmanız gerekir.

how to search engine optimization

Bu kılavuzda, web kaynaklarını yeni başlatan site sahipleri için bazı ipuçları bulacaksınız. Aşağıdaki ipuçları, arama motorlarından gelen kaliteli trafiği çekmek için en baştan tasarlandığından emin olmak için yeni bir web sitesi başlattığınızda her zaman iyi bir arama motoru optimizasyonu stratejisi tasarlamanıza yardımcı olacaktır.

Son zamanlarda piyasaya sürülen web sitemde nasıl SEO yapabilirim?

  •  Hedeflenen anahtar kelimeler 

Sıralamalarını iyileştirmek için web sitenizi alakalı anahtar kelimeler için yapılandırmanız gerekir. Sitenizin her sayfası, arama botlarının içeriğinizi ayrıştırmasına yardımcı olmak için kendi ilgili yüksek hacimli anahtar kelimelerini hedef almalıdır. Web sitenizin yapısını birkaç farklı kategoriye ayırmanız gerekir. Çeşitli sorgularla Google TOP'a ulaşma şansını artıracak her tür farklı bir arama terimine yönlendirilmelidir. Web sitesi yapılandırması birçok avantaja sahiptir. Her şeyden önce, ana sayfanın birden çok anahtar kelimeyi hedeflemesine değil, her web sitesi sayfası için net bir tema ve hedef arama terimi oluşturur. Bu tür hedefleme, web sitesinin maksimum önemi sunar.

  •  Kullanıcı dostu optimizasyon içeriği 

Şu anda, alakalı ve kaliteli içerik önemli bir Google sıralama faktörü olarak işlev görüyor. Optimize edilmiş içerik üretimi, yerinde optimizasyonun bir parçasıdır. Bu, web sitesi sahiplerinin SEO'nun bu bölümünü tam olarak kontrol edebileceği anlamına geliyor. Dolayısıyla, herhangi bir etkili SEO çabasına başlamadan önce, içeriğinizin iyi yapılandırılmış ve endüstrinizle alakalı olduğundan ve ilgi çekici olduğundan emin olun. Ayrıca, botlara arama yapmak için içeriğinize alakalı anahtar kelimeler eklemeniz gerekir. Size en çok ses getiren ve trafik kazanıyor olan anahtar kelimeleri başlıkların başında ve paragrafın başında koymanızı öneririm. Dahası, açıklamalar ve ALT'lerde kullanabilirsiniz. 

how to seo

Son araştırmalara göre, Google, 2.000'den fazla kelimeyi içeren sayfaları daha sonra sıralamaya koyuyor; daha sonra kısa ve hafif içerikli sayfalar, genellikle ortalama kullanıcılar için yararlı bulmuyor. 'bilgi. Bu nedenle, sıkı bir yapılandırmayla (örneğin, adım adım kılavuzlar, eğitim videoları veya ipuçları) 2-3 sayfa uzunluğundaki makaleleri yazmamı öneririm. Araştırmalar ayrıca, uzun ve orta büyüklükteki içeriğin, kısa metinlerden daha fazla bağlanma ihtimalinin yüksek olduğunu göstermektedir. Sonuçta, her sayfaya daha fazla sayıda gelen bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport