Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon iş geliştirme sürecinde ürün derecelendirmelerinin rolü nedir?

Bu yazıda, iş geliştirme altın kuralı hakkında konuşacağız - müşteriler üzerinde yoğunlaşma. Amazon'da satış yapmak istiyorsanız, bir müşterinin kral olduğunu unutmamalısınız.

Amazon ticaret platformunun neden dünyanın dört bir yanından alışveriş yapan kişiler arasında popüler olduğunu merak ettiniz mi? Cevap basittir. Müşteri memnuniyetine her zaman yüksek önem gösterdiler. Amazon, geri ödeme sistemi ve müşteri koruma sistemi sağlayarak, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için mümkün olan her şeyi mümkün kılar. Gerçekte, fiyatları karşılaştırma, en çok satanlar sıralamaları, Kutu Satın Alma, ücretsiz ve hızlı sevkıyat vb. Gibi sayısız avantajlar vardır. Bununla birlikte, alışveriş yapanların Amazon'a çekilmesinin temel nedenlerinden biri, belirli ürünlerle ilgili incelemelerin varlığıdır , müşterilerin hemen hemen her ürünün ayrıntılarıyla ilgili net bir fikir edinmesine yardımcı olur. Müşteriler Amazon ürünlerini gerçek hayatta kontrol edemediğinden, Amazon ürün derecelendirmeleri bir ürün kalitesini ve mevcut durumu değerlendirmek için güvenebilecekleri derecelerdir. Bu makalede, ürün incelemelerinin Amazon iş geliştirme sürecine etkisi hakkında daha ayrıntılı bir şekilde konuşacağız.

Amazon ürün derecelendirme bilgileri


  • Amazon, tüm incelemelerin bir platforma dayalı güvenilirliğini korur

Amazon ürün derecelendirme notları Amazon, bir platforma dayalı tüm incelemelerin güvenilirliğini korur. 

2016'dan beri Amazon, Amazon incelemelerinin güvenilirliğini korumak için sıkı bir politika sürdürmüştür. Şu anda Amazon, yalnızca satıcılar tarafından teşvik edilmeyen organik incelemeleri saymaktadır. Başka bir deyişle, ilgi çekici bir alışveriş yapan kişinin incelemeleri bırakmasının tüm yolları kısıtlıdır. Müşterilerinizin ürün sayfanızda olumlu bir yorum yapmalarını sağlamak için hediye çeki, indirimli veya Amazon hediye kartlarını kullanamazsınız. Amazon, en az bir organik olmayan inceleme tespit ederse, tüm diğer incelemeler kaldırılacak ve Amazon ürününüzün derecelendirmesi düşecektir. En kötü ihtimalle, ürünler Amazon'dan yasaklanacaktır.

Ancak, kullanıcıların organik incelemelerden çıkmalarını sağlamanın çok yararlı yolu vardır. Kullanıcılara yüksek kaliteli ürünler ve müşteri hizmetleri sunabilirsiniz. Üstelik, müşterilerinize online mağazanızla olan deneyimlerine ilişkin bir endişe göstermelisiniz.

Amazon sıralama algoritmasının, ürün incelemelerini ve derecelendirmeleri dikkate aldığı, çok sayıda olumlu yorum içeren listeleri ve arama sonuçları sayfasında iyi satış geçmişi yükseklerini koyduğu bilinen bir gerçektir.

  • Amazon'da ürün satıyorsanız, bilmeniz gerekenler

Pazar niş araştırması, pazarlama analizi, rekabet analizi vb. Gibi çok sayıda araştırmacı gerektirir. Bu nedenle, portföyünüzde yeni öğeler ekleyecekseniz, ürün incelemeleri çalışması olumlu sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir.

Çoğu durumda, kullanıcılar ürün ya da müşteri hizmetlerinden tamamen memnun oldukları ya da herkesten memnun olmadıkları için geri bildirimlerini bırakmaktadır. Yani, Amazon ürün derecelendirmeleri, ürünlerinizi ilgilendiren müşterinin düşüncelerinin aynası olarak kullanılabilir. Bu veriler, işinizi iyileştirmek için nelere ihtiyacınız olduğunu anlamanıza ve alışveriş yapanların satın almak için daha istekli oldukları ürün türüyle ilgili bir pazarlama zekası sağlamanıza yardımcı olacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport