Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Dakikada Veri Kazıyın - Semalt Advice

Grepsr en iyi ve en güçlü  web kazıyıcılardan biridir  saniyeler içinde farklı web sitelerinden veri çekmenizi sağlar. Grepsr'in en belirgin özelliklerinden biri, Google Chrome, Mozilla Firefox ve Internet Explorer ile entegre olabilmesi ve kullanımı kolay olması.

Saniye içinde canlı web sitesinin verilerini çekin:

Kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra Grepsr normal bir Chrome uzantısı gibi çalışacaktır. En çok kullanıcı dostu ve tıklama ve arayüz arayüzü ile bilinir. Grepsr önce web içeriğinizin niteliğini tanır, yararlı bilgileri toplar ve ihtiyaçlarınıza göre sıyırır. Kazıma halindeyken verileri görüntülemek sizin için kolaydır.

Zamandan tasarruf edin ve iş akışınızı düzene sokun:

Kazınacak çok miktarda veri varsa ve zaman azsa Grepsr'ı tercih etmelisin. Bu aletin kurulması ve etkinleştirilmesi yalnızca birkaç saniye sürer. Verilerinizi kazıma görevlerinizi günlük, haftalık ve aylık olarak zamanlayabilir ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Diğer sıradan web kazıma araçlarının aksine, Grepsr internette yeni ve taze bilgiler arar ve sizin için tasarruf etmenizi sağlar, zamandan tasarruf eder ve web kazımaya herhangi bir sorun yaşamadan devam etmenize izin verir.

Görevleri otomatikleştirmek için en iyi ve en iyi araçlarla entegre olun:

 Grepsr'in en önemli özelliklerinden biri, import.io, ParseHub, Octoparse ve Kimono Labs gibi diğer ünlü araçlarla entegre olabilmesidir. Artı, tüm işletim sistemleri ve web tarayıcıları ile uyumludur ve aynı anda çeşitli veri kazıma görevleri gerçekleştirir. Web geliştiricileri ve programcılar, Grepsr'ı Dropbox, Google Drive, Kutu, Amazon S3 ve FTP gibi uygulamalarla bütünleştirir. Bu hizmetle metin, resim, video, ses, PDF dosyası ve HTML belgelerini kazıyıp zaman ve enerjiden çok tasarruf edebilirsiniz.

İnternet üzerinden ücretsiz e-posta ve öncelikli desteğin tadını çıkarın:

Bilgi sızdıran diğer web tarama ve veri sıyırma araçlarının aksine, Grepsr kullanıcılarına ücretsiz e-posta ve öncelikli destek sağlamaktadır. Kullanımı kolaydır ve verileriniz kazıyorken çevrimiçi olarak destek alabilirsiniz. Buna ek olarak, web içeriğinizin kalitesini izleyebilir ve yalnızca güvenilir ve okunabilir veriler elde ettiğinden emin olabilirsiniz.

Kazıma geçirilen verileriniz için kendini tüketen ve şaşırtıcı bir JSON API'sı:

Grepsr bir JSON API ile güçlendirilmiştir ve verilerinizi kazıma teknikleriniz üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar. Bilgileriniz farklı web sayfalarından çıkarıldıktan sonra, Grepsr veritabanına kaydedebilir veya JSON API'lerine rahatlıkla içe aktarabilirsiniz.

Web API'sı:

Bir web API, bir web sunucusu veya web tarayıcısı için uygulama programlama arabirimidir (API). Grepsr, ayırt edici web API'sı ile ünlüdür. Bir sunucu tarafı web API'si, Grepsr'nin fonksiyonlarını doğru bir şekilde yerine getirmesini sağlayan programlı bir arayüzdür. Ayrıca, bu aracın çevrimiçi olarak görev kazıyarak veri toplamasına yardımcı olur. Bitiş noktalarının ve veri modellerinin durağan olduğundan emin olmalısın, aksi takdirde Grepsr'in verileri düzgün şekilde sıyırması mümkün olmayacaktır. Web API'leri her yerde olmuştur. Grepsr, görevinizi kolaylıkla yerine getirmek için web API'leri sunan bu yazılımlardan ve hizmetlerden biridir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport