Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Scrapy'nin En Büyük 6 Faydasını Tanımlıyor

Scrapy, ücretsiz ve açık kaynaklı  veri kazıyıcıdır . Bu Python tabanlı program, geliştiriciler, kodlamayan kullanıcılar, veri analistleri, araştırmacılar ve freelancerler için uygundur. Scrapy'yi veri ayıklamak ve web sayfalarınızı düzenlemek için kullanabilirsiniz. Bu araç, işlevlerini belirli API'lerle gerçekleştirir ve güçlü bir web tarayıcısı gibi davranır. Scrapy, web sayfalarınızı daha iyi dizinlemenize yardımcı olur. Bu çerçeve Scrapinghub Ltd.

tarafından saklanır ve sahibi olunur. 1. Eşsiz botlar ve örümcekler:

Scrapy, kendine yeten botlar, örümcekler ve tarayıcılar etrafında kurulmuştur. Onlara belirli talimatlar verilir. Bu botlar ve tarayıcılar web sayfalarınızı kolaylıkla sıyırır ve tarar. İşlevlerini hızlı bir hızda gerçekleştiriyorlar ve size doğru ve güvenilir sonuçlar veriyorlar. Scrapy'nin kapsamlı örümcekleri, web içeriğinizi oluşturmanıza ve ölçeklendirmenize yardımcı olur. Herhangi bir programlama dili öğrenmeniz gerekmez çünkü Scrapy'yi sitenizi veya blogunuzun davranışını test etmek için kullanabilirsiniz ve arama motoru sıralamalarını iyileştirebilirsiniz.

2. Herkese uygundur:

Scrapy, Lyst, Sayone Technologies, Parse.ly, CareerBuilder, Data gibi şirketlerin ön seçimi..gov.uk ve Sciences Po Medialab. Öğrenci iseniz ve internette veri toplamak istiyorsanız, Scrapy'yi kullanmanız ve işinizin tamamlanmasını sağlamanız gerekir. Bu araç, programcı olmayan, uygulama geliştiricileri, büyük ölçekli şirketler, haber satış mağazaları, seyahat portalları ve özel bloglar için de uygundur. Scrapy ilk kez Insophia ve Mydeco tarafından başlatıldı.

3. Dinamik web sitelerini hedefleyin:

Dinamik siteleri ve blogları sıradan bir araçla hedeflemek kolay değildir. Ancak Scrapy ile karmaşık web sitelerinden verileri kolayca çıkarabilirsiniz. Bu araç, farklı veri modellerini tanır, yararlı bilgiler toplar ve zaman kaybetmeden tutar. Expedia, TripAdvisor ve Trivago'dan veri ayıklamak için Scrapy'yi kullanabilirsiniz. Ayrıca e-kitapları, PDF dosyalarını, HTML belgelerini, otel ve havayolu web sitelerini bu hizmetle de kazıyabilirsiniz. Veriler verimli bir şekilde kazınır ve çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücünüze indirilir.

4. Scrapy'yi kullanmak için iki farklı yol:

Web sitelerinden veri ayıklamak için iki farklı yol vardır: Birinci yol Scrapy'nin API'lerini kullanmaktır ve ikincisi web'i taramaktır el ile belgeler. Scrapy verilerinizi gereksinimlerinize göre işleyecek ve size okunabilir ve ölçeklenebilir bilgi sağlayacaktır. Diğer sıradan araç ve hizmetlerin aksine, Scrapy önce sitenizin API'sini tanımlar, ondan bilgi toplar ve arzu edilen bir biçimde sıyırır.

5. Amazon ve eBay'den veri toplamak için kullanın:

Amazon ve eBay iki popüler alışveriş web sitesidir. Sıradan bir araçla, bu sitelerden bilgi çıkarmanız mümkün olmayacaktır. Ancak Scrapy ile fiyat bilgilerini, ürün açıklamalarını ve görüntüleri kolayca kazıyabilirsiniz. Aslında, istediğiniz kadar çok sayfayı sıyırıp kendi web siteniz için yararlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Scrapy, e-ticaret sitelerimizi kurmamızı kolaylaştırıyor.

6. Verileri farklı formatlarda kaydedin:

Scrapy'nin en belirgin özelliklerinden biri, verileri CSV, TXT ve JSON formatlarında kaydetmesidir. Ayrıca, çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücüye indirebilir veya doğrudan Scrapy'nin veritabanına kaydedebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport