Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert, bir Chrome Eklentisiyle Ağı Kırma Aracı Nasıl Oluşturulacağını Bilir

Web sürtme, veri madenciliği ve yararlı bilgiler internetten toplanma sürecidir. Metin işleme, insan-bilgisayar etkileşimi ve yapay zeka alanlarındaki atılımları gerektirir. Bazen en iyi web sıyırma araçları bile doğru ve güvenilir sonuçlar sağlayamaz. Bu gibi durumlarda, Chrome uzantılı bir  web kazıma  aracı oluşturmamız gerekir.

Data Scraping Studio - En iyi Chrome eklentisi:

Data Scraping Studio, en ünlü Chrome eklentilerinden biridir. Gelişmiş Web Kazıyıcı olarak da bilinir ve bir nokta ve tıklama arayüzü vardır. Data Scraping Studio ile kolayca bir sıyırma aracısı oluşturabilir ve çeşitli görevleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu uzantıyı yüklemeniz ve herhangi bir web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Bu sitenin URL'si sağ tarafta göründüğünde, Yeni Düğmeyi tıklamanız ve Veri Kazıma Stüdyosu'nu etkinleştirmeniz yeterlidir. Şimdi, Sayfa Elemen düğmesini tıklayın ve verileri ayıklamak istediğiniz web sitesini vurgulayın.

Kullanımı kolay:

Data Scraping Studio ile ajanlarınızı kolayca kurabilirsiniz. Bu araçla HTML, resim, metin ve videoları ayıklayın. Data Scraping Studio'nun görevlerinizi kendiliğinden yerine getirmesi nedeniyle herhangi bir programlama dili öğrenmeniz gerekmez. HTML belgelerinden ve PDF dosyalarından veri ayıklamak için en yenilikçi ve benzersiz yollardan biridir. Kazıma halindeyken verilerin kalitesini izleyebilirsiniz.

Harika bir web tarayıcısı:

Web sayfalarınızı dizine eklemenize yardımcı olan bir araç arıyorsanız, Data Scraping Studio sizin için doğru seçimdir. İstediğiniz kadar veri ayıklamak üzere tasarlanmıştır. Aynı zamanda Data Scraping Studio, birden fazla sayfayı taramak için kullanılabilir. Hedeflenen siteleriniz için farklı ajanlar oluşturmanız ve işinizi tamamlamak için bu aracı çalıştırmanız yeterlidir. Bir seferde 15'den fazla e-ticaret sitesinden fiyatları çıkarın ve zamandan ve enerjinizden tasarruf edin.

Farklı giriş seçenekleri:

Data Scraping Studio'nun en belirgin özelliklerinden biri çoklu giriş seçeneklerini desteklemesi ve veri 'yi istediğiniz internet sayfaları. Bilgilerinizi kolayca TSV, TXT, JSON ve CSV formatlarına aktarabilirsiniz.

IP adresinizi gizleyin:

Data Scraping Studio ile, IP adresinizi gizleyebilir ve Internet'te anonim olarak davranabilirsiniz. Otomatik Proxy Gizleme seçeneği görevinizi gizlilikle gerçekleştirmenize olanak tanır. Yüzlerce vekil arasından seçim yapabilir ve İnternette koruma ve güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Metin ayıklayın:

Açılır menüden Metin seçeneğini seçin ve kazınırken metninizi önizleyin.

HTML belgelerini hedefleyin:

HTML Belgelerini Data Scraping Studio ile ayıklayabilirsiniz. Açılan menüden HTML seçeneğini seçin ve HTML dosyalarınızı veya belgelerinizi hemen kazıyın.

Extract Öznitelikleri:

Görüntü veya video dosyalarını ayıklamak istiyorsanız, açılır menüden ATTR seçeneğini seçmeniz ve senin resim.

Özel CSS Seçici:

Özel CSS seçicimizi kolayca yazabilir ve değişiklikleri kaydetmek için Kabul düğmesine basabiliriz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport