Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Güçlü Bir Web Veri Çıkarma Platformu Önerdi

Web kazıyıcı Internet'te çok fazla zaman harcamak zorunda kalmadan. Mükemmel bir seçenek Yeni Prosoft Web İçeriği Çıkarıcı gibi güçlü bir kazıma yazılımı programı kullanmaktır. Kullanıcılarına aşağıdaki avantajları sunan kullanımı kolay bir platform.

Web'den İçeriği Otomatik Olarak Topla Edin

Bu yazılım programı web araştırmacılarının internetteki çeşitli web sayfalarından metin ve görüntü almasını sağlar. İstediği tüm göreceli verilere sahip olmak için bir düğmeye basmanız yeterlidir. Yeni Prosoft, kullanıcıların istedikleri sonuçları herhangi bir kod kullanmaya gerek kalmadan uygulayabilecekleri basit bir arayüz kullanıyor.

Hızlı ve Başarılı Sonuçlara Sahip Olun

Kullanıcılarına yüksek doğruluk ve verimlilikte hızlı sonuçlar veren harika bir profesyonel platform. Kullanıcılar, bu güçlü ayıklama aracını kullanırken ihtiyaç duyduğu tüm verileri alabilir. Örneğin, içerikleri, resimleri, fiyat listelerini ve ürünleri çıkarabilirler ve Forex'i ve diğer borsa rakamlarını ayrıştırma seçeneğine de sahip olabilirler. Bunlar sadece bazı uygulamalardır  web kazıyıcılar  bulabilirsiniz Aslında bu çıkarma aracı farklı içerikler ve resimlerle ilgilenebilir.

Bilgi toplama Esnek Seçenekler Sağlayarak

Web İçeriği Ayıklayıcı, parola korumalı web sitelerini destekleyen güçlü bir altyapı kullanır ve web'e birkaç proxy sunucusu aracılığıyla erişebilir: Örneğin, tarayıcı desteği aynı anda en fazla 20 iş parçacığı indirebilir ve çok esnektir.Örneğin, kullanıcılar belirli URL'leri kendi tercihlerine göre görmezden gelmek üzere ayarlayabilirler.Böylece, doğru bir sonuç çok hızlı bulabilir ve daha sonra, verileri bir metin dosyası veya bir metin dosyası gibi belirli formatlara kaydedebilirler CSV dosyalarını HTML veya XML olarak dışa aktarabilir veya verilerini belirli bir dosyaya depolayabilirler.

Web'den otomatik olarak Mines Emails Adresleri

Artırmak için harika yollar arayan yöneticiler şirketlerinin ve hizmetlerinin performansı her zaman e-posta çıkarımını kullanabilir; Yeni Prosoft'un ftware programı. Yararlı özelliklerle birlikte gelen muhteşem bir seçenek. Daha spesifik olarak, web araştırmacılarının farklı çevrimiçi sayfalardan otomatik olarak e-posta adresleri toplamalarına olanak tanır. Hiçbir zaman hedeflenen e-posta özütlemelerini çalıştıran basit ve hızlı bir e-posta kazıyıcı araçtır. Milyonlarca pazarlamacının ürünlerini ve hizmetlerini iyileştirmek için yararlı veriler bulmasına yardımcı olan çok kullanışlı bir tarayıcıdır. Aslında bu yazılım tarayıcı, web sayfalarından veya arama ölçütleriyle eşleşen diğer sayfalardan belirli e-posta adreslerini ayıklayabilir. Kullanıcılar kendi parametrelerini ayarlayabilir ve URL'leri ve e-postaları çıkış dosyalarına kaydedebilirler.


Visual Web Spider, Çok Dişli Web Gezgini

İnternet'te çeşitli web sayfalarını toplamak ve dizinlemek için kullanıcılarına yardımcı olur ve görüntüleri ve diğer içeriği kendi web sitelerine kaydeder. otomatik olarak sabit disk. Kullanırken, kullanıcılar belirli cümleler veya anahtar kelimelerle dizin sayfalarına erişebilir veya kırık bağlantılar bulmalarına yardımcı olabilir. Bu örümceği kullanarak, web araştırmacıları ayrıca sayfa başlıkları, sayfa metinleri, açıklamalar, anahtar kelimeler ve diğerleri toplayabilir. Ardından, kullanıcılar topladıkları verileri bilgisayarlarında belirli biçimlerde çıkarabilirler.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport