Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı - Web Kazıma Nedir?

Web hasat ve veri çıkarma olarak da bilinen Web kazıma, Farklı web sitelerinden gelen bilgiler. Web kazıma yazılımı veya araçları, bir Köprü Metni Aktarım Protokolü'nü kullanarak World Wide Web'e erişir. Farklı sayfalardan geçerler, kullanışlı veriler toplar, kazımalar yaparlar ve daha sonraki analiz veya alımı sağlamak için verileri elektronik tablolara içe aktarırlar.

Tüm web sitelerinin çok sayıda sayfa var. Web sayfaları, altta yapılandırılmış bir kaynaktan oluşturulur ve bilgileri genellikle HTML komut dosyalarında kodlanır. Bir web kazıyıcı , bilgiyi kolayca tanımlayabilir, ayıklayabilir ve tercüme edebilir. Bazı yarı yapılandırılmış veri sorgu dilleri (HTML, XQuery ve HTQL gibi) HTML sayfalarını ayrıştırmak ve web içeriğini almak ve dönüştürmek için kullanılır.

Content Grabber - Güvenilir bir web kazıma yazılımı:

Web sayfaları farklı programlama dilleri (HTML ve XHTML) kullanılarak oluşturulur ve görüntü ve metin biçiminde bol miktarda yararlı veri içerir. Dinamik ve sofistike web sitelerini sıradan bir araçla sıyırmamız mümkün değildir. ParseHub ve Octoparse'ın aksine, Content Grabber farklı veri modellerini tanıyabilir. Bu araç, çeşitli sitelerde dolaşır ve  verileri silmenizi kolaylaştırır.

1. Ölçeklenebilir ve Güvenilir:

Content Grabber'ın en belirgin özelliklerinden biri, güvenilir ve ölçeklenebilir verilerin sağlanmasını sağlar. Genellikle web belgeleri, HTML sayfaları ve PDF dosyaları arasında gezinir ve gereksinimlerinize göre verileri siler. Bu araç, ölçeklenebilirlik üzerine odaklanır ve verilerinizdeki tüm küçük hataları düzeltir.

2. Keyword-based information:

Content Grabber okunabilir verilerin sağlanmasını sağlar ve anahtar kelimelerinizin konumunu bozmaz. Birkaç kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimeleri hedeflemek isterseniz, bu anahtar kelimeleri vurgulayabilir ve İçerik Kapmak için görevini yerine getirmesine izin verebilirsiniz. Bu araç, verileri dikkatle kazıyacak ve anahtar kelimelerinizi değiştirmeyecek veya değiştirecektir. Bunun yerine, hedef anahtar kelimelerinizi yeniden konumlandırır ve web içeriğinize çekici ve ilgi çekici bir görünüm kazandırır.

3. Veriyi iyi bir hızda çıkarın:

Basit ve dinamik web sitelerinden veri çıkarmak ve bir sürü projeniz varsa, Content Grabber hızlı bir hızda çalışacak ve doğru ve otantik sonuçlar. Bu araç saniyede 100'e kadar web sayfası kazıma kapasitesine sahiptir ve bir kerede çoklu veri çıkarma görevleri gerçekleştirebilir. İçerik Kapmak hem profesyoneller hem de profesyonel olmayan kişiler için uygundur ve programlama veya kodlama becerilerine sahip olmanızı gerektirmez.

İçerik Grabber'ın en iyi özelliklerinden biri, farklı web kazıyıcı ajanlar oluşturmasına yardımcı olmasıdır. Kapsamlı ve kullanışlı seçenekleriyle istediğiniz sayıda aracı kurabilir ve hepsini aynı anda yönetebilirsiniz. Ayrıca ajanlarınızın durumunu ve günlüklerini de görebilirsiniz ve Content Grabber sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Verilerinizi kazıma görevleriniz zamanlayacak ve zaman ve enerjinizi bir ölçüde koruyacaktır. Üstelik, sitenizin sıralamalarını iyileştirmek için kendi içinden aracıları kolayca satabilir veya verebilir veya tanıtım mesajları ekleyebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport