Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Kolaylıkla Web'de Kazıma

İnternet, herkesin erişebilmesi için sadece birkaç tıklama ile bilgi dolu . Basit web kazıma araçları, JavaScript yoğun web uygulamaları tarafından hızla yenilir. Sonunda çekiciliğini kaybederler ve hiçbir şey için iyidirler. Web Özü, net üzerindeki en iyi kazıma araçlarından biridir. Gelişmiş özellikleri ve seçenekleri ile bilinir. Bu yazılım, içeriği farklı web sitelerinden  silmenize olanak tanır. Basit ve karmaşık web sayfalarını kolayca hedefleyebilirsiniz ve herhangi bir programlama veya kodlama becerisine ihtiyaç duymazsınız. Web Extract, sıradan diğer araçların aksine, kazıma projelerini anında kurar. Bu, içeriğinizi yüksek hızda toplayabilir, organize edebilir, kazıyabilir ve kaydedebilir ve aynı anda birden fazla veri kazıma görevi yapabilir demektir. Farklı web sitelerinde gezinebilir ve siteleri sonsuz kaydırma, sekme ve açılır pencerelerle kolayca işleyebilir. 

1. Veri çıkarma projeleri oluşturun:

 Web Özü ile, bir siteyi  zamanında kazıyabilirsiniz . Web ekstraksiyonunu başlatmak için uzun bir süreç geçmesine gerek yoktur. Bunun yerine, birkaç adım izlemeniz ve işinizi tamamlamanız gerekir. Her şeyden önce, istediğiniz web sitesi URL'sini girmeniz  verileri  silmeniz gerekir. URL'nin HTTPS içerdiğinden emin olun. İkinci adım olarak hedef anahtar kelimeleri (kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimeler) ekleyip verilerinizi buna göre yüklemeniz gerekir. Web Özü, hedef anahtar kelimelerin rahatsız edilmemesini sağlar. Ayrıca, verilerinizi kazıma görevini zamanlayabilir ve verileri kaydetmek istediğiniz bir biçimi seçebilirsiniz. Veriler kazıyıp alındığında, Web Extract'in veritabanına kaydedebilir veya sabit sürücünüze indirebilirsiniz.

2. Birden fazla iş parçacığındaki verileri kazıma:

Web Özü'nün en belirgin özelliklerinden biri veriyi birden çok iş parçacığına sıyırması ve kaliteli sonuçlar vermesi. Bu araç ile farklı konuları işleyebilir ve bir seferde 25 web sayfasına göz atabilirsiniz. Kimono Labs ve Import.io'ya göre zamandan ve enerjinizden tasarruf sağlar ve daha iyi performans sağlar. Web Çıkarma  metnin kazımasının  yanı sıra hareketli görüntüleri, ses ve video klipleri ve PDF dosyalarını sıyırır.

Web Extract birçok biçimini destekler ve web içeriğinizi XML, HTML, Access, SQL Server, CSV'ye dışa aktarır. Ayrıca verilerinizi veritabanına kaydedebilir veya doğrudan HTTP sunucusuna gönderebilirsiniz.


4. Sistem Gereksinimleri:

Web Extract için sistem gereksinimleri Windows OS (2000, XP, 2003, Vista, Win7, Win8.x), Internet Explorer 9.0 veya üstü ve .NET Çerçeveler 2.0. Web Extract Installer, bu çerçeveyi sisteminize otomatik olarak indirecek ve böylece zaman kazandıracaktır.

5. Veriyi iyi bir hızda çıkarın:

Web Özü'nün en önemli özelliklerinden biri de veriyi iyi bir hızda silmesidir. Bir siteden içeriği hızla çıkarmak ve üzerinde çalışılacak bir çok proje varsa bu aracı yükleyebilir ve etkinleştirebilirsiniz. Tamamıyla etkinleştirildikten sonra Web Özü, web içeriğinizi hiçbir zaman kazımamaya başlayacak ve birkaç dakika içinde istenen sonuçları verecektir. Bu araç, programcılar, web geliştiricileri, uygulama geliştiricileri, webmasterlar, serbest çalışanlar, veri bilimcileri ve akademisyenler için iyidir. Bu hizmetle PDF dosyalarından ve HTML belgelerinden içeriği kolayca çıkarabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport