Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: OutWit Hub Veya Ücretsiz Verileri Nasıl Kazıyınır

Web kazıma, World Wide Web'den bilgi toplamak ve madencilik verilerini İhtiyaçlarınıza göre. Yapay zeka, metin işleme ve görüntü çıkarma alanlarında atılımlar gerektiren geniş bir alandır. Mevcut web kazıma yazılımı ve araçları kısmi veya bütün web sitelerini yapısal verilere dönüştürme yeteneğine sahiptir. OutWit Hub, aynı anda çoklu veri çıkarma görevleri gerçekleştiren önde gelen bir  web kazıyıcıdır .

Yerel ve çevrimiçi kaynaklardan bilgi çıkarmak ve ham verileri okunabilir ve ölçeklenebilir hale dönüştürmek için tasarlanmıştır. OutWit Hub, Google bağlantılarını, resimleri, kişileri, HTML belgelerini, PDF dosyalarını, RSS özet akışlarını ve ATOM özet akışlarını kolaylıkla tanıyabilir ve bunları alabilir. Yapılandırılmamış verileri biçimlendirilmiş grafikler, tablolar ve listelere dönüştürür ve dosyalarınızı Google Drive, JSON ve CSV'ye aktarabilir.

Ücretsiz kazıma verileri:

OutWit Hub ile,  herhangi bir programlama becerisi olmaksızın verileri  ücretsiz olarak sıyırabilirsin. Farklı veri kazıma seçenekleri üzerinde tam kontrol sağlar ve bir ölçüde işinizi kolaylaştırır. OutWit Hub ilk önce web sayfalarınızı ve metinsel belgelerinizi farklı bileşenlere böler. Sonra bu araç verileri silmeli ve nihai sonuçları tablolar ve listeler şeklinde sunmalıdır..Kazıma halindeyken verilerin kalitesini kolayca izleyebilirsiniz. Bu uygulama yararlı bilgileri elde etmek için farklı web sayfalarında gezinir, ölçeklenebilir biçimler halinde organize eder ve önceden tanımlanmış çeşitli biçime dışa aktarır.

Farklı versiyonlarda mevcut:

OutWit Hub iki ana sürümde mevcuttur: tek başına bir sürüm ve bir Firefox eklentisi. Paketinizi seçebilir ve OutWit Hub'ın olağanüstü özelliklerinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Ücretsiz sürümü 14 günlük deneme sürümü ile birlikte gelir ve 1000 web sayfasına kolaylıkla sıyrılabilir. Ücretli sürümü işletmeler ve markalar için uygundur. OutWit Hub ile, kaliteden ödün vermeden 24 saat içinde üç binin üzerinde web sayfasından veri ayıklayabilirsiniz.

OutWit Hub'ın farklı seçenekleri:

OutWit Hub Önceden tanımlı Ekstraktör seçeneği, yapılandırılmamış verileri toplamanıza olanak tanır. Özel Kazıma seçeneği, bir seferde birden fazla kazıma görevi yapmanızı kolaylaştırır. Veri modellerini tanımlamak için düzenli ifadeler de bulunmaktadır. OutWit Hub, kodlayıcı olmayan ve programcı olmayan kullanıcılar için uygundur. Aslında, bu uygulama DOM ayrıştırıcısı kullanmaz ve webmasterlar ve freelancerler tarafından da kullanılabilir. Şaşırtıcı bir şekilde, DOM ağaçlarının ekstraksiyon zamanında oluşturulması gerekmez.

Kurumsal baskı:

OutWit Hub kurumsal sürümü, en son çıkarma ve otomasyon özellikleriyle birlikte gelir ve orta ve büyük ölçekli işletmeler için uygundur. Aynı anda birden fazla veri kazıma görevi yapar ve otomatik olarak HTTP veya POST sorguları üretir. Ayıklanan verileri bir FTP sunucusuna da yükleyebilirsiniz.

OutWit Görüntüleri:

Bu basit ve düz bir noktaya çevrimiçi görüntü tarayıcısı. Farklı resimleri keşfedebilir ve verileri internetten kolayca kazıyabilirsiniz. Bu servisle paylaşabilir, kaydedebilir, yeni resimler toplayabilir ve slayt gösterisi kitaplıkları oluşturabilir veya video klipleri kazıyabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport