Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO araç ve ipuçlarıyla işimden en iyi nasıl yararlanırım?

Günümüzde, en büyük şirketler, arama motoru optimizasyonunun temel kavramını ve hatta özelliklerini anlıyor. Ancak, hepsi SEO'yu etkili bir şekilde kullanmayı bilmiyor. Kazanan bir SEO strateji oluşturmaya gelince, çoğu çevrimiçi tüccar nereden başlayacağınızı bilmiyor. Arama motoru optimizasyonu başarısı, verimli çalışabilme becerisine bağlı olduğundan, SEO fikirlerini gerçek haline dönüştürmenize yardımcı olacak bazı kesmek bilmen gerekir.

seo tools and tips

Etkili bir SEO yapmak için eldeki görevlerle inanılmaz derecede verimli olmanız gerekir. Elinizin altında herhangi bir plan yapmadan elle elle yapıyorsanız, dijital pazarlama alanında daha derinlere gidemezsiniz. Bu nedenle destek araçlarını ve komut dosyalarını değerlendireceksiniz. Bu makalede, verimli SEO araçlarına ve optimizasyon verimliliği çıktılarınızı maksimize etmenize yardımcı olabilecek ipuçlarına daha yakından bakacağız.

Google Analytics Spreadsheet Add-on

Verimli çalışabilmek için Google Analytics veri özetlerini ve raporlarını otomatik olarak oluşturmanız gerekir. Web sitesi sahiplerinin yanı sıra SEO uzmanları düzenli olarak aylık raporlar düzenliyor. Bu, çok zaman alan en tekrarlayan görevlerden biridir. Genellikle uzmanlar, gerekli verileri Google Analytics'ten çıkarmak için bir veya daha fazla zaman harcıyorlar.

Analitik verileri çekerken son derece dikkatli olmaları gerekir; çünkü analitik raporlarda yapılan hatalar onlara bir web sitesi itibarına mal olabilir. Webmasterların daima uyguladıkları segmentleri ve analiz ettikleri metrikleri kontrol etmelerinin nedeni budur. Raporun hatalarını ortadan kaldırmak için çok fazla zaman kazanmanıza yardımcı olacak bu işi otomatikleştirmek akıllıca olacaktır. Sonuç olarak, analitik raporlarınız, E-Tablolar için Google Analytics Eklentisi ile bir üst seviyeye taşınabilir. Bu kullanışlı uzantıyı Google Analytics'e ekleyerek, doğrudan Google Analytics API'sından veri çekebilirsiniz..İlk aşamada, hangi analitik verilerin çekileceğini yapılandırmanız gerekecektir. İkinci aşamada otomatik olarak bir rapor çalıştırabilirsiniz. Bu raporlama çerçevesi, GA'dan veri toplama zamanını önemli ölçüde azaltmanıza yardımcı olacaktır. Herhangi bir kazanan arama motoru optimizasyonu stratejileri anahtar kelime araştırma sürecinden kaçınabilir.

seo semalt

Semalt Auto SEO  Kalite ve ilgili arama terimleri, herhangi bir optimizasyon kampanyasının merkezinde yer aldığından, pazar nişinizi ve rekabetçi analizinizi kapsamlı bir şekilde araştırmanız gerekir. Bu işlemi basitleştirmek ve hedeflenen anahtar cümlelerin kalitesini yükseltmek için, Google Kelime Planlayıcı ve Semalt Oto SEO aracı gibi özel anahtar kelime araştırma araçlarını kullanmanız gerekir. Sonuncusu mevcut tüm hataları ortadan kaldırmak için otomatik web sitesi analizi yapmanıza yardımcı olabilir. Üstelik, bu araç, piyasadaki niş analizinize dayalı olarak en yüksek hacmi ve sektörünüzün anahtar cümlelerini seçme fırsatı verir.

Semalt Auto SEO çok kullanışlı araçlardır ve bu sistemin nasıl çalıştığını bulmak yalnızca birkaç dakika sürer. Sisteme kayıt olur olmaz, web sitesi analizörü, mevcut arama motoru standartlarıyla sitenizin yazışmaları hakkında kısa bir rapor vereceğiz. Bundan sonra, bir sistem size sitenizdeki mevcut hataların bir listesini verecektir. Bu arada, SEO mühendisi potansiyel müşterilerinizi hedeflemenize yardımcı olması için trafik üreten ve alakalı anahtar kelimelerin bir listesini oluşturacaktır. Bu araçlar ayrıca, niş ile ilgili web sitelerinde oluşturulmuş doğal bağlantılar sağlar. Kompleksde kazanan bir sonuç sağlayan eşsiz bir içerik jenerasyonu ile birlikte gelir. Bağlantı binası, orana göre kademeli olarak yapılır:% 40 - çapa bağlantıları,% 50 - çapraz bağlantıları ve% 10 - marka bağlantıları.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport