Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Daha fazla kullanıcı ziyareti almak için doğru içerik anahtar kelimelerini nasıl seçebilirim?

Daha fazla kullanıcı ziyareti almak için web siteniz için doğru anahtar kelimeleri seçmek biraz çaba sarf edecektir. Bu da zaman alıcı bir görev olacaktır. Ancak, mükemmel bir şekilde uygun içerik anahtar kelimelerine sahip olmak için her girişimde büyük bir yatırım getirisi elde edilecektir. Ne de olsa, Google'ın arama sonuçları listesindeki kullanıcılar için görünür olmayan, nihayetinde harika içerik oluşturmaya çalışmak için çok fazla çalışma ve çok para harcama gibi bir mantık yoktur.

Sadece Arama Motoru Optimizasyonu ve içerik anahtar kelimeleri ile denizde kaybolduğunu düşünüyorsanız doğru seçim yapmanıza ve en iyi içerik anahtar kelimelerine sahip olduğunuzdan emin olmak için buradayım. Böylece, kusursuz bir web sayfası içeriği nasıl oluşturulacağını öğrenelim. Birincil hedefimiz hedef kitlenizi heyecanla okumaya istekli kılmaktır, öyle değil mi? Ve Google'ın kendisi gibi arama motorları da bunu beğenecek!

content keywords

Sağ İçerik ve Alakalı Anahtar Kelimeler

Her şeyden önce düz bir İngilizce tanımı koyalım. Bir anahtar kelime, tarama yapan kişilerin arama isteğinin nihai hedefini tamamlamak için kullandığı kritik önem taşıyan bir kelimedir. İnce. Ancak, web siteniz için doğru içerik anahtar kelimelerini seçmenin ve daha fazla trafiğin keyfini çıkarmanın en iyi yolu ne olabilir?

Bir adım geri adım atmanızı öneririm. Potansiyel müşterileriniz açısından içerik anahtar kelimelerini seçmenin doğru işlemini görelim. Sonuçta, bu anahtar kelimeleri ve anahtar cümleleri pratik bir şekilde kullanmak için tasarlanmıştır. Bu çok basit fakat iyi çalışılan varsayımı takiben, görevi baştan sona tamamlamak için başlıca yaklaşımları görelim:

 Hedef Kitlenize sormak için dışarı çıkın 

Potansiyel müşterilerinizle, örneğin sosyal platformlarda, blog tartışmalarında veya Web'de konu tartışmalarında konuşmanız yeterlidir. İnsanlara ürünlerinizde hangi referansları sıklıkla ürettikleri konusunda bilgi verin. Wonder, hangi ürün veya hizmetleri aradığınızı belirtir. İnsanlar tarafından bir arama isteği yapmak için kullanılan kelime hazinesinde bazı gerçek hayat özellikleri ile şaşırabilirsiniz. Sonunda, ürün veya hizmetlerinizle ilgili bir istek sorgusu için hangi uzun kuyruk cümlecilerinin kullanılması muhtemel olduğunu görmek için uğraşın.

Sosyal Medya'da arama yapmaya devam et

Günümüzde Sosyal Medya alanı, ihtiyaç duyacaklarının çoğuna çevrimiçi aramalar yapan insanlar tarafından kalabalık. Ve burada sizin için bir sürü tartışma, inceleme, eğitim ve diğer faydalı şeyler var. Gerçek insanların şu anda ne dediğini ve ilgilendikleri konulara atıfta bulunmak için hangi içerik anahtarlarını kullandıklarını görmek için yalnızca Twitter veya Facebook gibi bazı sosyal bağlantılara geçin. Bulunduğunuz bölgedeki en ilgi çekici konulardan bazılarını kontrol ettiğinizden emin olun. Bu yararlı olacaktır.

Her şeyden önce, sadece Google otomatik tamamlama arama formunu kullanabilirsiniz. Yani, canlı kullanıcıların isteklerine göre, arama motorunun sağladığı en popüler önerileri görmek için yazmaya başlamanız gerekir. Ayrıca, doğru içerik anahtar kelimelerini seçmek için size son derece yardımcı olan iyi bir fikir edinmek için bir GooglTrends veritabanı da kullanabilirsiniz. Sonuçta, Wordtracker'a başvurman öneririm. Amacımız için şimdiki rekabet, arama hacmi, bölgenizi göz önünde bulundurarak çok daha fazla yararlı veri gösterebilecek en iyi araç olduğuna inanıyoruz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport