Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Eşyalarınızı TOP Amazon ürünlerinden ayırt etmek için kanıtlanmış yollar nelerdir?

Amazon satıcılarından duyduğumuz en sık sorulan soru, Amazon'daki şiddetli rekabetle nasıl başa çıkılacağıdır. Genellikle cevapladığım ilk şey, bunu hepimizin hayatın kaçınılmaz bir gerçeği olarak kabul etmemize ihtiyaç duymasıdır. Amazon, sahip olduğunuz ya da satıcılarınızla aynı ürünleri satan farklı ülkelerdeki çok sayıda satıcıla yüzleşebileceğiniz, özel etiket ürünlerinize neredeyse benzeyen bir dünya popüler perakende platformudur. Ayrıca, daha düşük fiyatlarla orijinal etiketinizin sahte sürümlerini satan bir Amazon listeleme tutanakları çok var. Böylece, Amazon sıralamasında listenin başında ürünlerinizi görmek için hepsine karşı yarışmaya hazır olmanız gerekir.

Bu yazıda, pazar niş rakiplerinizden ürünlerinizi nasıl ayırt edeceğiniz ve Amazon arama sonuçları listesinde en üst sırayı alacağınız tartışacağız. Rekabeti almak için kullandığımız stratejiler doğrudan rekabeti ele almaz. Ürün listelemelerimizi kalabalığın öne çıkarması için satıcılarla ne yapabileceğimiz üzerinde daha fazla duruluyor.  

Amazon rekabetinde kanıtlanmış teknikler

  • Mevcut listeyi geliştirmek 

Ürün rütbenizi iyileştirmek istiyorsanız, mevcut giriş iyileştirmenizin altında çalışın. Her şey düzgün görünse bile, önemli anahtar kelime aramaları için anahtar kelime sıralamasını güçlendirmeye devam etmelisiniz. Yeni tür hedef kitleye hitap edebilmek için girişinizi terzi etmeniz gerekiyor. Yeterli alışveriş yapanların bunu araştırıp araştırmadığını anlamak için kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yaparak araştırmaya başlayabilirsiniz.

Mevcut ürün listelemesinin iyileştirilmesi çok önemli, çünkü hedef kitlenizin türlerine ve ihtiyaç ve ilgi alanlarına ilişkin daha iyi bir fikir edinmeye yardımcı oluyor. Sonuç olarak, ödeme yapan müşterilere daha fazla ziyaretçi dönüştürmenize yardımcı olacaktır.

Son olarak, listeleme optimizasyonunun, satışlarınızı bu noktada çok fazla etkilemeyen yeni niş rakiplerinizden endişelenmenizden çok daha fazla fayda sağlayabileceğini belirtmek isterim.

  •  Ürünlerinizi markayla ayıraç edin 

Marka bilinci oluşturma Amazon'daki rütbenizi doğrudan etkileyemez, ancak eşyalarınızın önemli ölçüde olduğunu düşünüyorsanız Rakibinizle aynı, daha iyi marka bilinci oluşturma ile durumu geliştirebilirsiniz. Ürünlerinizin kalitesi aynı kalabilir ancak farklı bir ışık sunabilirsiniz. Yüksek kalitede markalı ürünler satıyorsanız, bilinmeyen orijinalliğindeki ortalama kaliteli ürünlerden daha sık satın alınacaktır.

Basit bir üründe rekabet etmek isterseniz, markanıza daha fazla yaratıcı enerji yerleştirmeniz gerekir. Avantaj elde etmenize ve kalabalığın öne çıkmasına yardımcı olacak. En iyi sonuca ulaşmak için bu alanda yeterli birini kiralamak iyi bir fikir olacaktır.

Sonuç olarak

Bu makalede bahsedilen her şeyi özetlemek için, Amazon rekabetinin listenizi daima şekil şeklinde tutmanıza yardımcı olduğunu söylemek isterim . Rekabet ortamının ve ürününüz üzerindeki etkilerinin farkında olmak önemlidir. Rakip fiyatlandırma taktiklerinize de tepki vermenize yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport