Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO şirketi, yerinde bazı hataları görmezden gelerek sıralamayı artırdığında ne yapmalı?

Ne yazık ki, her SEO şirketi sıralamayı tamamen organik ve iyimser olarak geliştirmiyor. Bu nedenle hala çok fazla endişeniz olmadan Arama Motoru Optimizasyonu sağlayıcınıza güveniyorsunuz; herşeyin yolunda gittiğini bilmek için web sitenizin gerçek performansını göz önünde bulundurmalısınız. Hâlâ biraz şüpheli hissediyorsanız, ne yapmalısınız? Geçen hafta tespit ettiğiniz yerinde bazı hatalar hala düzeltilmemişse ne olur? Sayfanızın istatistiklerini izleyebilmeniz ve SEO şirketinin sıralamalarınızı yönlendirmesi için fazladan paralar ödemeyi küçümseyin.

Birincil sinyaller hakkında bilmeniz gereken her şeyi görelim ve şu anki Arama Motoru Optimizasyonu sağlayıcınızı sonlandırma zamanı. Önce bir yanlış performans tespit ederseniz, bunun yerine sayfalarınız için verimli bazı şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. İşte arıza en yaygın endişe verici işaretler mevcut SEO şirket ve web sitenizin sıralamalarını onlar kadar zarif olmadığı gösteren.

Ana işaretler

Her şeyden önce, SEO şirketinizin toplu olarak bir şeyler olması veya kendi kendine yeten bir tarzda herhangi bir şey yaparak web sitenizin sıralamalarını artırdığını anlarsanız, tedirgin olmanız gerekir . Açıkçası, Google'ın temel kurallarını ihlal ediyorlar. Bu şekilde, web sitenizin sıralamasında - Google'ın cezalarından başlayarak ve alan adı yetkisini tamamen deindexe etmeye kadar ciddi bir tehdit ortaya çıkıyor. Korkunç görünüyor, değil mi? Hayır, herhangi bir gölgeli veya zor tekniklerle yürüttüğünüz şu andaki performansınızın her zaman kalıcı bir ilerleme sağlayamayacağını söylemek için Hayır. Dahası, böylesine vicdansız bir eserin ardından kırık şeyleri düzeltmek çok zordur. SEO şirketinin sıralamalarını değiştirmesi yalnızca bir mürettebattan başka bir şey değildir çünkü Ve, tabii ki, sadece kumların üzerindeki paranı boşa harcıyor olabilirsiniz.

seo company rankings

Kısa sürede mevcut SEO sağlayıcınızı kovmak için kullanılan temel işaretler şunlardır:

  • görünüşte spam gönderen bir e-posta mektubuyla başlayan işbirliğiniz
  • Makale gönderimlerinde veya dizin listelerinde çok hızlı ilerleme
  • Kendinden tahrikli bir şekilde görünen sayısız blog yorumu sayısı
  • otomatik sosyal bookmarking
  • yan çubuk widget'lardaki veya altbilgideki diğer web sitelerine geri bağlanmanız istenir
  • SEO şirketi size birincil anahtar kelimeleriniz için Google'ın SERP listesindeki belirli bir konumdaki sıralamalarını vereceğinizi vaat ediyor
  • ya sayfa içeriği ya da çapa metinleri, aşırı optimize edilmiş gibi görünür ve anahtar kelimeler ve anahtar sözcüklerle doldurulur
  • SEO sağlayıcınız açıkça ne şeyler aslında yapıyor açıklamak istekli görünmemektedir.

SEO şirketiniz için sipariş iyileştirme için yapılan şu özelliklerden birini tespit ettiyseniz, cooperayi sona erdirebilirsiniz. İnanın bana, senin için daha iyi olurdu. Cidden, herkes için bir anahtar kelime için sıralamak istiyor. Yanlış vaatlerde bulunan SEO sağlayıcılarıyla uğraşmak, yüzlerine bir halı satıcısı gibi yalan söylenmek de dahil olmak üzere, gemide yeni bir müşterinin yakalanması için tam anlamıyla bir şeyler yapmak için hazırlıklardır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport