Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama motoru optimizasyonunun girişimciler tarafından ön planda tutulduğu ana şey nedir?

Elbette, karar verme, iş başarısı ile toplam başarısızlık arasındaki çizgiyi işaretleyen başlıca şeydir. Aslında, en sık karşılaşılan tuzaklardan kaçınma, arama motoru optimizasyonunun her akıllı çevrimiçi girişimciden talep ettiği şeydir. Bu şekilde, doğru teknikleri kullanarak ticari projenin iyi çalıştığından emin olabilirsiniz. Sonuç olarak, web sayfalarınız, artan müşteri trafiği ve sonuçta daha sık yapılan fırsatlar sayesinde artacaktır. İdeal olarak, bu sizi bankanıza tekrar tekrar ziyaret etmeye ve her zaman ofiste yüzünde gerçek bir gülümsemeyle terk etmenizi sağlayacaktır. Arama motoru optimizasyonunun başta gelen dört ana şey vardır.


search engine optimisation requires

Yerinde arama optimizasyonu

SEO teriminin popüler bir terimden çok olmasına rağmen çoğumuz meselenin çekirdeğini ihmal ediyorlar. Yani burada, hem gerçek kullanıcılar tarafından, hem de arama motoru tarama robotları tarafından özellikli hale getirilerek web sitenizi daha iyi çevrimiçi hale getirme amacında olan yerinde optimizasyon süreci demektir. En yaygın olarak, yerinde optimizasyon çalışmaları, en uygun anahtar kelimeleri, anahtar kelimeleri ve etiketler, çapalar, vb. Gibi farklı öğeleri seçmek için çalışarak yapılır. Doğru yapıldığında, Google'ın web sayfanızın içeriğini anlamasına ve tamam olup olmadığına yardımcı olurlar - arama sonuçlarının listesinde daha yüksek bir sıralamayla web sitenizi ödüllendirebilirsiniz.

Yerinde Çalışmalar

Bu alan esas olarak, arama optimizasyonunun harici yöntemleri vasıtasıyla daha üst sıraya girme süreciyle ilgilidir. Açıkçası, off-site optimizasyonu, Google'ın çevrimiçi sayfalarınızı tanımasını sağlayan ve en alakalı, güvenilir ve dolayısıyla arama yapan kullanıcılara önerilmesi muhtemel farklı işlemler dizisidir. Çoğu zaman, web sitesi yetkisi, web sayfalarınızı Web'deki en alakalı ve layık olanlarla bağlayan yüksek kaliteli geri bağlantıların sayısı ve organik özellikleri ile belirlenir. Bu şekilde, saha dışı arama motoru optimizasyonu, web sitenizin önde gelen çevrimiçi platformlarda, blog spotlarında ve farklı sosyal medya araçlarında sıklıkla bahsetmesini gerektirir.

Beyaz Şapka SEO

Bu tanım, iyi yapılmış ve faydalı bir arama motoru optimizasyonunun, yalnızca Google tarafından ilk kurallara uygun olarak gelen yasal teknikleri kullanmayı gerektirdiği anlamına gelir. Bunu yapmak, White-Hat SEO kuralları kümesini tutmakla, web sitenize daha fazla insan trafiği çekmekten emin olabilirsiniz, sonuç olarak Google'ın SERP'ler listesindeki (Arama Motoru Sonuç Sayfaları) daha yüksek bir sıralamaya neden olur. İşte White-Hat SEO'nun mermi noktaları: kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapmak, iyi içerik yazmak ve sadece organik kaliteli bağlantılar kazanmak.

search engine optimisation

Siyah-Şapka SEO.

İşte arama optimizasyonunun karanlık yüzü. Bu teknik, ancak orijinal Beyaz Şapka SEO'sı gibi aynı amaca yönelik yasadışı faaliyetlerde bahis oynuyor. Aslında, esas olarak aşağıdaki manipüle edici eylemlerle uğraşan kötü niyetli bir antipod: anahtar kelime doldurma, web sayfalarını değiştirme, gizli metin öğelerini kullanma, sahte sayfa bağlantıları oluşturma, kapı sayfalarını kullanma vb.

Sonuç için birkaç kelime söyleyemem, arama motoru optimizasyonunun, yukarıdaki üç ana eylem grubunun akıllı bir kombinasyonunu kullanmayı gerektirdiğini söyleyebilirim. Her ne pahasına olursa olsun kaçınmanız gereken tek şey Black-Hat SEO'dur. Evet, trafikte hızlı kazanç elde etme sözü veriyor olabilirler. Yine de, web siteniz için herhangi bir karanlık şemaya başvurmak, er ya da geç Google tarafından sert bir ceza ile sonuçlanacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport