Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Modern eğilimlerden hangisi SEO'mı geliştirmeme yardımcı olacak?

Sıklıkla SEO'yu iyileştirmek için kullandığım bir sürü gelişmiş ve akıllıca içerik var. Her ay, Arama Motoru Optimizasyonu stratejimim hakkında genel bir değerlendirme yapmak için doğru zamanı buluyorum. Bu şekilde, SEO'yu iyileştirmek için hareket ettiğim yol, web sitemin yetkisini güçlendirme, çevrimiçi varlığımı artırma ve son olarak değer ve sayfa sıralamamı artırma gibi genel hedeflerime uygun olduğundan emin olabilirim. 2017 için SEO'nun en gelişmiş ancak çok karmaşık olmayan eğilimlerini daha fazla öğrenmek için istekli iseniz, doğru yerde olursunuz. Aşağıda, SEO'yu iyileştirmek için makul bulduğum en iyi öneriler ve planlar, dolayısıyla web sitesinin ve tüm işletme genel performansı - yalnızca daha fazla zaman ödemeyi ihmal etmeyin; Google'ın üst sıralarında yer alacaksınız. arama sonuçlarının listesi. Yani, 2017 yılı için en şık SEO özelliklerine geçelim!

improve my seo

Güçlü çevrimiçi varlığınızı asla engellemeyin

İnternetteki varlığınızın web sitesinin kendisinden çok uzak olduğunu söylemeye gerek yok. Demek istediğim, burada çoğu kez muhtemelen her bakım işi ertelenebilir veya çoğumuz tarafından tamamen ihmal edilebilir. Karşılaşalım - örneğin, ancak Google + 'da bir sayfaya sahip olmak, ancak şu anda aktif olarak kullanılmayan, içeriği güncellemek veya paylaşmak gibi. Hemen ne yapmalısınız - Bilgilerinizin Web'in her köşesinde ne kadar doğru olarak görüntülendiğini kontrol edin ve çevrimiçi varlığınızı belirleyin. Bu şekilde, çevrimiçi ziyaretlerimi izlemek için aylık check-uplarla desteklenen bir elektronik tabloya sahip olarak bu yıl boyunca SEO'yu geliştirdim. Çok kolay görünüyor, değil mi? Ancak bana güven, en azından rakiplerinizin bakış açısından son derece yararlı olacaktır. Bence, çoğunuz (sanki birkaç dakika önce olduğunuz gibi) açıkçası görünen bu meseleyi uzun zaman önce unutmuştunuz.

Hedef kitlenize daha fazla değer katmaya devam edin

Burada, katma değerin sadece kaliteli bir içeriğe sahip olmaktan çok daha fazlasını sunduğunu göstereceğim. 2017'ye gelince, daha fazla değer katmak, hedef kitlenizin, niyetlerinin ve amaçlarının en derin anlayışını yalnızca onlara düşünmeden önce istediklerini vermek için kullanmanız gerektiği anlamına gelir. Yani burada kitlenize özel ilgi çekici en moda öğeleri bulmak için içeriğinize bakmalısınız. Sonra, daha fazla bilgi edinin ve kendinizi potansiyel bir müşteri olarak hayal edin. Muhtemelen hangi soruları sorardınız? Proaktif davranın ve zamanlama ve değer arasındaki doğru dengeyi bulun. Bunu yaptığınızda, mevcut pazar nişinizin büyük bir genişleme altında olduğunu göreceksiniz. Bununla birlikte, acele etmenin asla iyi bir karar olmadığına dikkat edin. Kaliteden asla vazgeçmeyin.

improve seo

Görsel içeriğiniz üzerinde daha kullanıcı dostu bir deneyim için çalışın

Birkaç ay önce, SEO'yu iyileştirmek için tekrarlayan görsel bir revizyon getirdim yol. Ben ciddiyim - bugün görsel içeriğiniz Google için her zamankinden daha fazla önem taşıyor! Şimdi yalnızca daha iyi kullanıcı deneyimi değil, aynı zamanda arama dizinlemesi için de doğrudan bir etkisi olduğu söyleniyor. Neyse ki, şu an bunu yapabilirsiniz, çünkü görev sadece bir gün içinde verimli bir şekilde tamamlanabilir. Her şeyden önce, başlıklarınızı gözden geçirmenizi, alt yazı eklemeyi, meta verileri veya ekstra anahtar kelimelerin eklenip eklenmeyeceğini kontrol etmenizi öneririm. Kendinize tasarım özellikleri hala benzersiz ve göz alıcı olmasını isteyin. Sonra, sayfa yükleme hızınızın iyi gittiğinden emin olmak için web sitenizde barındırılan tüm multimedya dosyalarının boyutunu ve ağırlığını inceleyin. Sonuçta, Google'ın web sitenizi arama sonuçları listesinde göstermek için özellikle önemli olduğu görüldüğü gibi, daha fazla video içeriği eklemeye çalışmayı düşünmenizi öneririm.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport