Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google'ın tepesinde tırmanın en yeni SEO ipuçları nelerdir?

Bu yıl Google tarafından şimdiye kadar yapılan büyük bir değişiklik ve güncelleme kümesi var. Ve her yerde Web'de açık erişim için 2017 için en son SEO ipuçlarını içeren muazzam kitleler var. Peki, farklı püf noktaları, yönergeler ve öneriler arasında çok çeşitli akıllı çözümleri seçmelisiniz? Unutmayın, daha güncel Arama Motoru Optimizasyonu stratejileriniz varsa, derecelendirmedeki daha fazla avantaj elde edersiniz. Hâlâ hakim olan eğilimlerin hangisine baktığına kısa bir göz atalım, bunlardan hangisi muhtemelen buharlaşıyor ve daha önce çalışmayan daha önceki şeyler varsa veya daha da kötüsü, kaçınılmaz olarak ihlal edilecek olan ihlaller şemaları haline gelebilir Google'ın cezaları ile.

latest seo tips

Sosyal Medya

Günümüzde, tüm sosyal medya içeriği Google'ın arama motoru sonuç sayfalarında (SERP'ler) daha da ön plana çıkıyor. Son araştırmalara göre, sektördeki uzmanlar önde gelen sosyal platformlarla (Google+, YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn vb. Gibi) alakalı ve kaliteli bağlantılar bulunduğuna işaret ederek, en azından öngörülebilir düzeyde güç kazanmaya devam edecekler.

Kaliteli Video İçeriği

Video içeriğinin artık daha güçlü bir halk katılımı ve daha iyi kullanıcı deneyimi için mükemmel bir çözüm olduğunu şaşırtıcı değil. Dahası, bu trend şu anda 2016'da olduğundan daha mantıklı. Artık, her yeni SEO ipucunun çoğunun, genel sayfa sıralamanızı tam olarak geliştiren videolara referansları var. Ve en popüler endüstri kaynaklarına göre, video içeriğinin tıklama oranı artışı üzerinden (bugünkü günlük yazılara kıyasla)% 40'tan fazlasını sağladığı tahmin edildiğinden, bazı istatistikler daha da şaşırtıcı önerileri temsil ediyordu.

Mobil Optimizasyon Trend

Burada en kritik son SEO ipuçlarından biridir. Ticari web sitenizin mobil uyumlu olup olmadığını kendinize sorun. Kabul edelim - Mobil-İlk İndeksi nihai olarak harekete geçirilinceye kadar sıkı bir zaman çerçeveniz var (Google geçenlerde 2018'de bunu teyit etti)..Dolayısıyla, çok yakında mobil optimizasyon gerçekleri değiştirecek, sıradan bir durum haline gelecektir. Bu nedenle, ağırlıklı olarak mobil arama ezici normuyla yönlendirilen optimizasyon stratejilerinizi yeniden düşünmeye ve geliştirmeye başlama zamanı geldi.

Sesli Arama Opsiyonu

Mobil optimizasyon için güncel trendlere çok benzer şekilde sesli arama uygun görünüyor! Ve yakında sesli arama seçeneğinin istisna yerine yeni norm olması bekleniyor. Sesli aramanın makul sürüş güvenliğine katkıda bulunduğu gerçeğinin yanı sıra, gelişmekte olan potansiyeli, her biri kendi sesli arama çerçeveleri sürümlerini başlatan (örneğin Microsoft'un "Cortana", "Google Now") sanayinin devleri tarafından tetikleniyor. dünyanın arama devi ve Apple tarafından "Siri").

seo tips

Daha Büyük İçerik Toplama

İşte benim nihai öneri. En yeni SEO ipuçlarının geri kalanı arasında, artık daha önemli ve daha iyi hale gelen içerik toplama hakkında iyi bir bakış açısı var. Yani burada, içerik toplama, hedef kitleye hitap etmek için önceden belirlenmiş içeriğin kitlelerini çok sayıda farklı kaynaklardan paylaşmanın pratik bir yoludur. Düz İngilizce'de, yüksek yetkili kaynakların içeriğini yüksek sıralamada kümülatif bir etki için konsolide eden yaşayan bir depolama alanı anlamına gelir. Bu bizim için de garip gelebilir, ancak örneğin Moz ve Hubspot'taki bazı zeki çocuklar uzunca bir süredir böyle bir proje yürütüyorlar (Inbound.org'da göz atın). Bu nedenle, bu yeni içerik trendini izlemenin ve konunuzla alakalı en üst düzey otoritenin diğer kaynaklarından toplamanın ve küratörlüğünü başlatmanın zamanı geldi.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport