Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yakınlarımda bir SEO şirketi bulabilir ve en iyi sonuçların tadını çıkarabilir miyim?

Arama Motoru Optimizasyonu'nda makul hizmetler sunmak için nitelikli bir şirket seçmek konusunda doğru kararı vermek özellikle önemlidir. Ve bu, yıldırıcı bir görev haline gelebilir - yaklaşık iki yıl önce aynı konuyla yüzleşmek zorunda olduğum bir şey. Web sayfalarımı pompalamak için doğru optimizasyon sağlayıcısı bulmaya başladığımda, "Ben yakınımdaki SEO şirketi" gibi bir arama isteği hazırladım. Aslında, o zamanlarda çok saf ve hala cahil olmuyordum. Mesele, yakınımda güvenilir bir SEO şirketi bulabileceğime, sadece ilk toplantı sırasında ve mahallelerimden ayrılmadan bu adamları görmek ve ziyaret etmek için olduğuna inandım.

seo company near me

Her şeyden önce, izin verelim - bana yakın SEO şirket aramak korkunç bir hataydı. Mesele, tek bir ajansın birkaç listede gösterilmemesi. Ve onlardan aslanın payından hiçbir şey duymadım. Birincisi, bu şirketler bu tür hizmetler vermediği anlamına gelmiyordu. Fakat birkaç yıldır endüstride bulunmaktayım, uygun bir rekabetçi araştırma için zaman ayırmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Demek istediğim, buralarda harika ve değerli bir SEO şirketi olsaydı, birçok listeye, referanslara ve Web üzerindeki diğer geri bildirimlere göre tanımayı kabul ederdim.

Bu spam'ı filtrelemek için yorucu bir çalışma olduğu ortaya çıktı, ancak sorun basitti. Arama Motoru Optimizasyonu'nun tüm endüstrisi, güvenilir bir satıcı bulmaktan veya sahte bir başarı denizinde en azından akıllı bir danışman bulmaktan daha kolay değildir. Sorun, "en iyi SEO hizmetleri" gibi en iyi arama listelerinin hiçbir şey yapamayacağına, ancak bu şirketlerin ile kumar için para aldıklarından emin olmamıza neden olduğudur. Ve yanımda bir SEO şirketi bulmaya çalışırken en yanlış yolu seçtiğimi söylememe, sektörle ilgili şirketlerin gerçek bir ünü bulmak için hala fırsatım olmadı. Omurga problemi aynı kaldı - bu oyun için ödeme listesi sayesinde, makul bir şekilde güvenen ve uzun vadeli ilişkiler kurmak pek mümkün değil.

Önde gelen sağlayıcıların aslan payının kamusal marka veya topluluğa erişimiyle sınırlı olabileceğini düşündüğümde, eski hatalarımın ve tecrübelerimin bu parçalarını kullanmanızı öneririm. Evet, bariz olan her şeyi anlatmaktan nefret ediyorum, ama bazen tamamen beklenmedik sonuçlara varabiliriz. Doğru SEO ajansını bulmak için en iyi eylem planınız aşağıdakilerden bazılarına güvenebilir:

  • En iyi listeleri ve yüksek sesle söylenen geribildirimlerini ya da şüphelerle çekinen referanslarını yoksayarsınız;
  • Kantitatif puanlardan ziyade nitelikselliğe daha fazla göz atın - herhangi bir banner reklamını bir kez ve tamamen unutun;
  • Hizmetten memnun kaldıkları eski müşterilerin bazı delilleri ve gerçek iletişim verileriyle desteklenen görünüşte güvenilir referansların yanı sıra vaka incelemelerini talep etmekten çekinmeyin.

seo company

SEO sağlayıcılarının web sitelerinin ne kadar iyi göründüğünü, sayfanın sıralamalarını kontrol ettiklerini, geri bağlantılarını ve topluluk katılım yöntemlerini öğrenin.

Sonunda, onları çağırıp etiklerini isteyebilirsiniz. Arama optimizasyonunun gri alanlar için SEO sağlayıcıları sorgulamak demektir, ancak tam olarak sesli veya çoğunlukla sessiz kaldığı söylenemez. Ayrıca araç seti hakkında bir sorunuz olması, güncel olmadığından ve Google kurallarını ihlal ettiğinden bahis oynamadığından emin olun. Şok testinize girebilir ve kendilerine genellikle müşteri verilerini ne kadar süreyle saklamış olduklarını ya da kendinize umut verici bir parti veya ilgi duyan potansiyel bir müşteri poz vermeniz için ne tür ön raporlama yapmanız gerektiğini sorun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport