Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana en önemli SEO anahtar kelime ipuçlarını söyleyebilir misiniz?

Ne yazık ki, içeriğinizi kusursuz bir şekilde ses çıkarmak ve modası geçmiş olmak için hiçbir evrensel çözüm veya genel SEO anahtar kelime ipucu yok. Aslında, Google'ın arama algoritmasına her tekrar eden güncellemenin ardından, anahtar kelime araştırmasında, tekrar tekrar sıralamada değerlendirilmek üzere gözden geçirilen bu kalıplara uyum sağlama eğilimi gösteren farklı özellikler bulunur. Burada, içeriğinizi iyi ve her zaman güncel tutmak için en önemli beş SEO anahtar kelime ipucu.

seo keyword tips

Anahtar kelime uzunluğu

Genel olarak alındığında, anahtar kelimeler basit veya kısa olanlar (örn. En iyi anahtar kelimeler) olarak kullanılabilir veya Uzun kuyruklu anahtar cümlecikler üç veya daha fazla olanı getirirken (örneğin, SEO blogum için en iyi anahtar kelimeler). Demek istediğim, burada her iki ilgili alakalı anahtar kelimeyi kullanarak sağlıklı bir denge bulmalısınız. İşte size bir ipucu. Her şeyden önce, baş terimleri (tek anahtar kelimeler) en sıklıkla keskin bir rekabetle karşı karşıya. Uzun kuyruklu anahtar kelimeler düşünüldüğünde, onlar hakkında kesinlikle daha zayıf bir rekabet var, ancak arama sorgusuna o kadar sık girilmiyorlar. Bu nedenle burada en iyi çözüm, kitlenizi net bir şekilde anlayıp, sonra da kullanacağınız doğru uzun kuyruklu anahtar kelimeleri kullanmanızdır.

İçerik kalitesi hâlâ hassas bir konudur

Bazı SEO anahtar kelime ipuçlarına rağmen, birincil hedefiniz için asla en yüksek yoğunluk için gitmeyin diyebiliriz. İçeriğinizi anahtar kelimelerle zorladığınızda, yazılarınızın çoğunda gereğinden fazla veya gereksiz görünecektir. Sonuç olarak, kalite içeriğinizin pek okunaklı olmaması muhtemeldir, dolayısıyla içerik kalitesini düşürür. Google sıralamasında esas olarak SEO'nun teknik mantığına dayandığında eski zamanları unutun. Artık arama algoritması, herhangi bir teknik desen üzerinde daha iyi kullanıcı deneyimini takdir eden kaliteli içeriği tanır. Bu nedenle, anahtar kelime yoğunluğunu bir kereliğine unutmanız daha iyi olur.

Müşteri ihtiyaçlarınıza doğru odaklanın

Hiçbir zaman SEO'nızın teknik açıdan, en azından içeriğiniz üzerinde çalışmaya odaklanmayın. Unutmayın - makineler yerine gerçek okuyucular için kaliteli bir içerik hazırlıyorsunuz. Demek istediğim, burada yazılarınızın her birinin hedef kitlenize hizmet etmesi amaçlanmıştır. Potansiyel müşterilerin ayakta duran anahtar kelimelerinizi aramasını hayal edemezseniz yenilerini almayı düşünmelisiniz. Kaliteli bir içerik oluşturmaya odaklanın, çünkü şimdi anahtar kelimeleri açıkça eşleştiren değil, daha alakalı bir sıralamaya sahip olabilirsiniz.

seo keywords

Ana anahtar kelimelerinizin mevcut listenizi optimize edin

Bu bugüne kadarki en önemli SEO anahtar kelime ipuçlarımızdan biridir. Önemli olan, çoğumuz hedef tutmaya eğilimli olduğunuzdan, mevcut anahtar kelimeler grubunuzun bir revizyonuna sahip olabilirsiniz. Kullanım frekansını doğal olarak kaybeden kelimelerden kurtulun. Kaldırılması gerekenler konusunda kendinize güvenmiyorsanız, anahtar kelimelerinizi nicelik olarak değerlendirmek için açık erişim araçlarından birini kullanmanızı öneririm. Bana gelince, Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'yı tercih ettim. Ancak doğru aracı seçmek size kalmış. Ne de olsa, çoğu çalışıyorlar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport