Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sağlık Hizmetlerinde Değişen Nitelikli SEO Hizmetleri?

Zaman çok hızlı uçuyor. Sağlık SEO'nun son yıllarda çok şey değiştirdiği bir sürpriz değil. Günümüz makalesinde, tıbbi sağlayıcıların web sitelerini nasıl bir şekilde güncelleyeceklerini belirlemelerinin daha kolay olacağı şekilde, son birkaç yılda işletme SEO hizmetlerine dokunan en önemli değişiklikleri anlatacağım. Yani, noktaya daha yakın.

business seo services

Uzun Form İçeriği Bir Anahtardır

2017'de sağlıkla ilgili çeşitli konuları araştırmak için internete dönen hasta sayısı büyümeye devam ediyor. Kişilerin arama sorguları daha uzun ve daha ayrıntılı hale geliyor. Sonuç olarak, Google kullanıcı niyetini belirleme ve daha alakalı sonuçlar döndürme konusunda daha iyi hale geliyor.

Yukarıda bahsedilen gözlemleri dikkate alarak, aşağıdaki sonuçları çıkarabiliriz: arama motorları, amaçlanan kitleyle çınlayan uzun biçimli ve orijinal içerikli web sitelerini tercih eder. Günümüzün arama motorları, içeriğinizdeki kaliteyi hızla belirleyebildiğinden, bilgilendirici ve okunabilir metinler üretmeye odaklanmanız kesinlikle önerilir.

Hastaneler ve tıbbi uygulamalar gelince, SEO kampanyalarını oluştururken spesifik anahtarların ötesinde niyet üzerinde daha fazla durmak zorundalar. Soruşturma, web sitesi optimizasyonu ve içerik ayarı, sağlık hizmeti sunucularının SEO dünyasına derinlemesine inandıkça düşünmeleri gereken üç şeydir.

Mobil Optimizasyonun ve Doğal Bağlantı Oluşturmanın Önemi

Google, 2012'de önemli bir güncelleme başlattı. Doğal bağlantı taktikleri kullanmaları, siteleri daha yüksek sıralamayla ilgiliti. Basit bir deyişle, ticari hizmetler kaliteli SEO bağlantıları çektiğinde ve hem doğal hem de dürüst bir şekilde ağlarını kurduklarında, Google'ın otoritesini arttırdılar ve SERP'de daha yüksek sıralamaya başladılar. Ayrıca, içeriğin yüksek kalitede olması ve kullanıcı aramalarıyla alakalı olması gerektiğini unutmayın. Unutmayın: Birisi başka bir sitedeki metni kopyalayıp kopyamadıysa Google bunu anlayacaktır.
Üç yıl sonra Google, sıralama algoritmasını daha da değiştirdi - arama motoru, mobil cihazlar için optimize edilmiş web sayfalarını tercih etmeye başladı. Bu, kaynaklarını ve sıralamalarını sürdürmek için mobil cihazlar için açılış sayfalarını optimize etmek için tıbbi uygulamaları zorladı.

business seo

 Sarma 

Gördüğünüz gibi, sağlık uzmanlarının anlaması gereken ilk şey, ziyaretçiler neden web sitelerine geldikleri. İkinci adım, güncelleme gerektiren site alanlarını optimize etmektir - bu web sitenizin sıralamasını artırabilir. Hastalarınızın aradıkları cevapları anladıktan sonra, hangi taktikleri en iyi şekilde çalıştıracağını belirten ilgili bir hikaye verin. Daha iyi görünürlük için web sitesi analiz verilerini uygulamak iyi bir fikirdir.

Gördüğünüz gibi, SEO'nun geleceği bağlamla ilgili. SEO stratejiniz, hastaların öncelikli ihtiyaçlarını belirlemek üzere dönmelidir. Değerli ve ilgi çekici içerik oluşturma üzerine yoğunlaşın; er ya da geç arama motorları sizi yüksek bir arama sıralaması ile ödüllendirecek. Şimdilik bu kadar. Herhangi bir sorunuz varsa veya işletme hizmetlerini iyileştirmek için SEO fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız Semalt ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Okuyucularımızın işitmesini seviyoruz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport