Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Müşteri yorumlarını, SEO'yu iyileştirmenin en iyi yollarından biri haline mi getiriyor?

Tüm çevrimiçi işletmeler potansiyel müşterileri çekmek ve geliri artırmak için kaliteli bir arama motoru optimizasyonu gerektirir. Sitenizi SEO'nuzu nasıl etkileyebileceğiniz pek çok yönden geleneksel olmayan ancak etkili bir şekilde bulunmaktadır. En iyi tanınan çevrimiçi dergilerden birinde yerel şirketinizi Google My Business'a sunabilir veya hizmetlerinizle ilgili bir makale yayınlayabilirsiniz.

Ayrıca, insanların birbirleriyle paylaşacakları benzersiz ve etkileyici bir içerik oluşturabilirsiniz. Elbette, tüm bu yöntemler kullanışlıdır ve hem arama motorları hem de kullanıcılar için yetkinizi arttırır. Bununla birlikte, çevrimiçi bir şey sipariş ederken nelere dikkat ettiğinizi unutmayın. Milyonlarca diğer kullanıcı olarak, herhangi bir karar vermeden önce şirket hakkındaki müşterilerin görüşlerini dikkate alıyorum.

Müşteri yorumları, bir ürünü satıyor olsanız da bir hizmet sunsanız da önemlidir. Potansiyel müşterileriniz, belirli bir şirketin sağladığı hizmetler hakkındaki geribildirimler için arkadaşlarınıza, akrabalarınıza veya diğer kullanıcılara bakmaktadır. Kimse hileli çevrimiçi tüccarlar tarafından kandırılmak istemez. Bu nedenle, sadakatlerini ve markaya olan güvenini artırabilecek verileri dikkate alırlar. Günümüzdeki dijital dünya, kullanıcılar için herhangi bir bilgiyi kolaylıkla temin etmiştir. Barkod taramamıza ve anında geribildirim almamıza izin veren uygulamalar bile var. Bu nedenle, potansiyel müşterilerinizin şirketinize doğru bir karar vereceğinden emin olmak için işletme değerlendirmelerinize özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir.

İnceleme sitemi geliştirmek için en iyi yol olarak SEO

Bu değerlendirmeleri sadece kullanıcılar için değil, aynı zamanda işiniz genelinde iyi çevrimiçi varlığı. Markanızın tanınmasını geliştirebilir ve sitenize yeni potansiyel müşteriler çekebilirler. Olumlu geribildirimler arama motoru yerleşiminizi etkiler ve sitenize tıklama oranını artırır. Büyük işletmeler, müşterinin gözden geçirme sitelerinde görsel varlığı olan firmaya yönelik kullanıcının tutumundan sorumlu ayrı PR departmanlarına sahiptir; arama motorlarının takdir ettiği ve bir alan adı otoritesi ve alaka düzeyini belirlemek için kendi sıralama algoritmasına dahil ettiği önemli bir bileşentir.

İstatistik verilere göre, en çok müşteri değerlendirmesi, olumsuzdur; çünkü çoğu tüketici, olumsuz deneyimlerini şirketle paylaşmak ve diğer insanları bu risk hakkında uyarmak istemektedir.

improve seo

Bu nedenle, ürün veya hizmet yorumlarını teşvik etmek ve müşterilerinizin yalnızca iyi ve doğru geribildirimler bırakmasını sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir.

Google+ Yerel, Yahoo! gibi popüler inceleme platformlarındaki profillerinizi tamamlayarak işletme PR kampanyanıza başlamanız gerekiyor! Yerel Listeleme, Yelp ve diğerleri. Bundan sonra, onlardan ayrılıp çevrimiçi dünyadaki marka temsilcileriniz haline gelmek için onları cezbeden müşteri ilişkileri oluşturma stratejisi geliştirmelisiniz. Müşterilerinizden ürünleriniz veya hizmetleriniz ile ilgili fikirlerini siteniz, e-posta, telefonla paylaşmalarını veya incelemeyi isteyen bir kart gönderebilmelerini isteyebilirsiniz. Kullanıcıların kişisel bir iletişimden memnun kaldıkları sürece mümkünse bu işlemi otomatikleştirmeyin önerilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport