Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sosyal uygulamalar SEO'yı nasıl geliştirebilir?

Arama motoru optimizasyonu ve sosyal medya pazarlaması, bir web sitesine yüksek kaliteli ve hedefli bir trafik kazandıran birbirine yakın ve birbiriyle bağlantılı iki kavramdır. Neredeyse tüm potansiyel müşterilerinizin Facebook, Twitter, Instagram, Google+ vb. Gibi sosyal medya platformlarını kullandıkları sosyal medya SEO çalışmalarınıza yardımcı olabilir. Birçok yerel işletme günümüzde web siteleri veya açılış sayfaları yapmamaktadır.

Sosyal medya platformlarında ürünlerini ve hizmetlerini doğrudan ticari hesaplarından satıyorlar. Burada akıllıca bir karar var; çünkü burada arama motorlarında olduğu gibi hemen hemen aynı miktarda kullanıcıyı işinize alabilirsin. Şu anda, sosyal medya platformları, çevrimiçi çevrimiçi ticarete yönlendirmek için makul ve etkili bir yol olarak hizmet etmektedir. Ancak, karmaşık bir alanda SEO ve SMM hakkında konuşursak, Google'ın Facebook'ta paylaşılan bağlantıların sıralama sinyalleri olarak kullanıldığını doğruladığını söylemeye değer. Bu nedenle, yüksek sıralamalı yerleşim yerlerinin sayısı daha yüksektir.

enhance seo

Sosyal medya arama motoru optimizasyonunu nasıl geliştirebilir?

Hem SEO hem de Sosyal Medya Pazarlaması, organik olarak potansiyel müşterileri çeken cazip bir kimlik oluşturma amaçlı organik gelen yaklaşımlardır. Bu, SMM'nin web sitenizin sıralamalarını önemli ölçüde artırabileceği anlamına gelir. Arama motoru optimizasyonu çabalarınızı artırabilecek sosyal medyayı tartışalım. 

  • Bağlantı potansiyeli

Sahip olduğunuz kaliteli içerikli bir sosyal medyayı yayınladığınızdan emin olun, kullanıcılar, kaliteli içeriğinizi görmek ve paylaşmak için o kadar çok olanak sunar. Dolayısıyla, bağlantı potansiyelinizi artırabileceğinden, sosyal medya platformlarınızla alakalı ve güncel bir içeriğe sahip olmanız gerekir. Sahip olduğunuz sosyal medyada ne kadar çok paylaşım yapıldığında, kullanıcılar kaliteli içeriği görmek ve paylaşmak için o kadar çok olanak sunmaktadır. Dolayısıyla, sosyal medyayla ilgili ve güncel bir içeriğe sahip olmak potansiyel bağlantıları çekmeye yardımcı olur. Bazı işletmeler sosyal medyadaki varlıklarını artırmak için SMM uzmanlarını çalıştırır. Özellikle yerel işletmeler için oldukça makul. İster işinizi Facebook, Twitter veya Instagram'da terfi ettiğiniz önemli değil. Potansiyel müşterilerinizin içeriği için eşsiz ve kullanışlı bir içerik oluşturursanız, diğer web sitelerinden bağlantılar almanız olasılığı yüksektir.

  • Bir kitle sadık olun

Sosyal medya pazarında başarılı olmak için, proaktif olmanız ve bulunduğunuz kişilere ulaşmanız gerekir. Facebook gibi neredeyse 2 milyonun üzerinde aktif kullanıcı bulunduğu sosyal medya platformlarıyla, web varlığınızı oluşturabilir ve potansiyel müşterilerinizi hedefleyebilirsiniz. Sitenizin sıralamasını iyileştirmek ve SEO'unuzu geliştirmek için gidiyorsanız Yani, sosyal oyun kadar olmalıdır. Sosyal medya iş hesapları, web sitesi sahiplerinin hedef kitlenize daha yakın olmalarını sağlar. Takipçilerine endüstrinizin bir sahnesini gösterebilir ve bu süreçte onları meşgul edebilirsin. Yarışmalar, çevrimiçi anketler, ödüller verme vb. Gibi kitlelerinizle etkileşimli mevcut tüm yöntemleri kullanın. Bütün bu yöntemler, takipçilerinizi markanıza sadık kılar ve onları normal müşterilere ödemeye yönlendirmenize yardımcı olur.
do seo

  •  Markalı aramalar 

Potansiyel müşterileriniz markanızın adını ve anahtar kelime öbeğini google'da aradığında, Benzer arama terimleri için sıralama yapmanıza yardımcı olur. Örneğin, kullanıcılar bir marka adı + akıllı telefon arar ve sitenizin içeriğiyle etkileşim kurarak onlara gereken tüm bilgileri verir. Bu durumda, Google, sitenizin bu sorgu için iyi sıralamasında bulunduğundan, genel bir "akıllı telefon sorgusu" ile alakalı olacağını ve sitenizi bu arama terimi için daha yüksek bir sıralamayla derecelendirdiğini düşünürdü.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport