Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Emlak Arama Motoru Optimizasyonu'nun En Belirli Bölümü Nedir?

Günümüzde, yeni evler ve daireler ararken insanlar çevrimiçi olmaya her zamankinden daha fazla. İşletme sahipleri için, bir ev satın almak veya profesyonel emlakçı bulmak söz konusu olduğunda ev alıcıların yaklaşık% 90'ının gayrimenkul web sitelerini en değerli bilgi kaynağı olarak görmesini bilmek yararlı olacaktır.

Başarılı bir SEO stratejisi oluşturmak için emlak web sitelerinin başarılı olmasını ve daha fazla trafik kazanmasını isteyen işletme sahipleri için bir zorunluluktur. Bugün size gayrimenkul web sitenizi optimize etmek için en iyi taktikleri sağlayacağım.

real estate search engine optimization

Emlak Sitesi'ni Google Arama'nın En Üstüne Çıkarma ile İlgili Adım Adım Kılavuz

Yerel Anahtar Kelime Hedefleme

İstatistiklere göre, ev alışveriş yapanların% 70'i "Kaliforniya emlakçısı" gibi yerel bir anahtar kelime ile arama yapmaya başlıyor. Emlakçılar birden fazla bölgeye hizmet veriyor olsa da, web sitenizi başlattığınızda, iş yaptığınız birincil şehre odaklanmak daha iyi. ilk. Çoğu SEO uzmanı, sitenizi, içinde bulunan şehir adı ile gayrimenkul arama terimleri için optimize etmenizi önerir.

Bir diğer önemli husus web sitenizi bir kaynak haline getirmektir. Örneğin, "California'da Yaşamak" gibi bir sayfada, anaokulu ve okul bölgeleri, orta gelir, suç oranları, ortalama ev sahibi hakkında faydalı istatistikler hakkında bilgi verin. Unutmayın, web sitenizin içeriği hem bilgilendirici hem de alakalı olmalıdır. Aşağıdaki şekilde çalışır: gayrimenkul web siteniz ne kadar çok hedeflenirse, SERP'lerde sıralamasının en iyi ihtimal.

Web sayfalarınızı heyecan verici ve değerli içeriklerle doldurun

Web sitenize organik trafik çekmek için en iyi yol, web sayfalarınızı heyecan verici bir içerikle düzenli olarak güncellemektir. SEO uzmanları, özellikle satmaya hevesli olan mülkler üzerine blog yazıları yazmanızı önerir. Bu blog yayınlarının her biri, belirli alıcıların Google'ı kullanarak arama yapacakları belirli bir mülkün adresini hedef almalıdır.

Adres anahtar kelime haline geldiğinden meta açıklamalarında, başlık etiketinde, alt etiketlerde ve kesinlikle içeriğinde kullanmayı düşünün.

Metninizi oluştururken ve yayınlarken her birinin en az 200 kelime içermesine dikkat edin. Mülkünüzün özelliklerini kapsamlı şekilde tanımlayan benzersiz içerikle gelin.

Kaliteli Fotoğraflar ve Videolar Yap

Fotoğraf ve videolardan yararlanın. Sattığınız mülkün yüksek kaliteli resimleri, başarılı bir emlak arama motoru optimizasyonunun ayrılmaz bir parçasıdır. Unutmayın, gayrimenkul sitelerinde kilit etkileşim nesneleridirler. Ev alıcılar, muhtemel yeni daireler ve evlerin içinde heyecan verici bir video turları izlemeyi çok seviyorlar. Videolar hakkında referansları yakalamak web sitenize daha fazla ziyaretçi çekmek için harika bir fikir.

website seo

Sitenizi Mobil Cihazlar için Optimize Edin

Günümüzde giderek artan sayıda kişi mobil aramayı masaüstü aramaya tercih etmektedir. İstatistikler, bugünkü ev alışveriş yapanların yaklaşık% 90'ının mülk satın alma işlemi sırasında bir mobil cihaz kullanarak arama yaptığını gösteriyor. Bu sayıları göz önüne alındığında, sitenizi mobil hale getirmenin gayrimenkul arama motoru optimizasyonunda çok önemli bir faktör olduğu açıktır. Duyarlı web tasarımı, arama motorlarında görünürlüğünü artıran rekabetin önünde durmanıza yardımcı olur. Dahası, duyarlı tasarım, web sitesi içerik yönetiminde maliyetten tasarruf etmeye yardımcı olur.

Site haritası arama motoru optimizasyonunu geliştirme hakkındaki bu faydalı ipuçlarını beğendiğinizden emin olun. Herhangi bir sorunuz varsa, Semalt ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sizden duymak isteriz!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport