Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ne Arama Motoru Optimizasyonu Yöntemlerinden Kaçınmalıyım?

Bu yazıda, her işletmecinin kaçınması gereken en yaygın SEO uygulamaları hakkında konuşacağız.

Bağlantı Bina Hakkında Herşey

Kullanıcı web sitesine bağlantı sayısını artırmak, profesyonel SEO şirketlerinin bir müşteri için bir SEO kampanyası kurarken başvurdukları en yaygın uygulamalardan biridir. Saygın bir SEO firmasının yalnızca "beyaz şapka" yöntemleriyle sitenizin sıralamalarını yükseltmeye çalışacağını hatırlamak önemlidir. Örneğin, hizmetiniz hakkında bir basın açıklaması yazıp yayınlamak için (bağlantılar dahil) çok tanınmış web sitelerine dağıtın. Sektörünüzle ilgili bir kaynağa ilişkin bir forum mesajını, sitenizde, sitenin posterine gerçek değeri olan bir sayfaya cevap vererek soruyu soran bir "beyaz şapka" SEO tekniği olarak da kabul edilebilir. Her iki örnekte de, SEO metodolojisi doğru ve özenle gerçekleştirilir - arama motorları web sitenizi yorumlamaya çalıştıklarında yanlış bir izlenim yaratmaz. Basitçe, arama motoru optimizasyon yöntemleri doğru bir şekilde uygulandığında ve sıralamalarınıza herhangi bir zarar vermediğinde, 'beyaz şapka' SEO teknikleri olarak düşünülebilir.

search engine optimization methods

"Black-Hat" Bağlantı Bina Hakkında Neleri Bileyim?

Web sitenizin tanıtımı için şeffaf ve dürüst taktikler uygulayan saygın SEO şirketleri ile birlikte, bazı ajanslar "siyah şapka" yöntemleriyle web sitenize bağlantı veren sitelerin sayısını artırmaya çalışmaktadır. Bu sinsi yöntemler, "beyaz şapka" yöntemlerinden daha hızlı arama motoru sıralamalarını artırabilecek olsa da, Google'ın kullanımından haberdar oluncaya kadar web sitenizin cezalandırılma ihtimali yüksektir.

En popüler "black-hat" SEO yöntemi, yüksek kaliteli web sitelerini web sitenize bağlamakla ilgilidir. "Bağlantılı çiftliklere" katılım, sayısız ilgisiz sitelerin birbirine bağlandığı ikinci en popüler "kara şapka" yöntemidir.

2017'de aşağıdaki "kara şapka" tekliflerinin bulunması oldukça kolaydır: kısa sürede sıralama pozisyonlarını garantilemektedir ve genellikle saygın şirketlerden daha ucuzdur. Ne yazık ki, yeni bir web sitesi hazırlamış ve sektör hakkında az bilgiye sahip olan işletmeler, böyle umut vadeden tekliflere hızla yenik düşebilir.

Nasıl "Black Hat" SEO Tuzak içine düşmeyecek

Günümüzde, arama motoru sıralamalarını arttıran bir gurular olduğunu iddia eden şirketler ve SEO uzmanları bulmak kolaydır. Bazılarının işlerini yaparken gerçek uzmanları olduğuna dair hiçbir inkar yoktur. Bununla birlikte, sözde profesyonellerden söz eden çoğu zaman. Uzun vadeli başarılarınızla ilgilenmiyorlar.

Unutmayın, sıralama için şeffaf teknikler kullanmak en iyi seçenektir. Böyle bir şekilde organik bir trafik elde etmek mümkün olsa da, web sitenizin tanıtımı için yapabileceğiniz en iyi şey budur. Aşağıdaki "kara şamata" SEO tekniklerinin tuzağına düşmemeye çalışın: Google, sitenizde spam etkinliği tespit ettiği takdirde kaynağınızın cezalandırılması muhtemel.

Sarma

Bir SEO hizmeti için ödeme yaparken her zaman kendinize şu soruyu sorun: "Gerçek olamayacak kadar iyi görünmüyor mu?". Firma kısa sürede inanılmaz sonuçlar vermeyi vaat ederse ve düşük maliyetle firma neredeyse kesinlikle "şapkalı" teknikler uyguluyor.

Arama motoru sıralamalarını uzun vadede acı çektirmeyin - arama motoru optimizasyon yöntemlerini hem dürüst hem şeffaf olan bu şirketleri çalıştırın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport