Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Trafiği artırmak için gelişmiş SEO hizmetleri nelerdir?

Arama motoru optimizasyonunun temellerini yapmak, acemi çevrimiçi işletme sahipleri için bile zor bir görev değildir. Örneğin, WordPress'de SEO'yu yapmak gerçekten basit bir şey - sadece eklentilerden birini yükleyin; zaten orada doğru yolda. Ama nihayet gelişmiş SEO hizmetleri ile bir sonraki seviyeye gitmek korkunç bir ihtiyaç hissediyorsan? Neyse ki aşağıda, dinamit gibi trafiğinizi artırmak için gerçekten akıllıca taktikler hakkında konuşacağım. Bu nedenle, web sitenizin trafiği için inanılmaz fayda sağlayabilecek birkaç gelişmiş SEO hizmeti ve sonraki düzeydeki önerilere kısa bir göz atalım.

advanced seo services

Araştırma Kullanıcı Veri

Evet, arama motoru optimizasyonu esas olarak teknik şeyler, itiraf etmeliyim. Yine de, SEO'nun nihai hedefi, hedef müşteri ihtiyaçlarını öğrenmek ve bunları tam olarak karşılamaktır. Mükemmel içeriğe sahipken, daha fazla ziyaretçinin gerçek müşterilere dönüştürülmesi için sağ tıklama şansını elde etmek için daha iyi şanslar elde edersiniz. Hedef kitlenizin ihtiyaçlarını ve niyetlerini bilmenin en kolay yolunun doğrudan insanlarla konuşması olacağına inanıyorum. İnsanların aradığını en iyi anlayabilmek için proaktif davranmalısın. En iyi ve kullanışlı kanıtlanmış örneklerim arasında Quora, Reddit veya benzeri herhangi bir soru ve cevap için popüler çevrimiçi platformları ziyaret etmenizi öneririm. Kitleniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için Google'ın otomatik çıkış özelliği araştırıp, bunları AnswerThePublic, KeywordTool gibi bazı araçlar ile inceleyebilirsiniz..Eminim bunları faydalı bulacaksınız.

Açılış Sayfaları Üzerine Çalışmalar

Açılış sayfalarınız çok önemli, çünkü bunlar yalnızca SERP listesinden hemen sonra kullanıcıya ilk karşılaşılan şey. İyi açılış sayfaları dikkat çekici ve organik bağlantılar kitleleri toplamak için inanılmaz derecede yüksek bir potansiyele sahiptir. İşte katil açılış sayfaları yapmak için gelişmiş SEO hizmetlerinin kısa bir listesi:

  • en alakalı uzun kuyruk anahtar kelimenin çevresindeki her açılış sayfasını oluşturmaya başlamak;
  • H1, H2, H3 başlıklarında iyi çalışıyor ve meta açıklamalarını hedef anahtar kelimelerinizle zenginleştiriyor;
  • açılış sayfalarınız için en az 2.000 kelimelik bir içerik uzunluğuna sahip olmanız;
  • kullanıcılarınızın göz atma deneyimini artıracak ve dolayısıyla daha iyi trafik ve dönüşüm sağlayacak, birinci sınıf bir web tasarımında biraz para yatırma konusunda hiçbir şekilde eksik değilsiniz;
  • açılış sayfalarınızı mükemmel güzel referanslarla katıştırın ve kaliteli bağlantı kurmayı unutmayın.

seo traffic

İçeriğinizi Yeniden Şekillendirin

En gelişmiş SEO servislerini çoğu zaman tam teşekküllü dijital ajanslar tarafından düşünüldüğünde, içerik uzmanlarından oluşan bir ekip uzman pazarlamacılarla birlikte yardım etti. Bununla birlikte, yeterince yetenekliyseniz, zaten iyi içeriğinizi taze bir şeye yeniden şekillendirebilirsiniz. İşte kendi blog yazılarımı geri dönüştürmek için kullandığım iyi bir örnek. Günlük yazılarımda hangi bölümlerin iyi şekillendirilebileceğini anlamak için biraz zaman ayırdım. Ve içeriğinizi kullanıcılar için daha gelişmiş ve bilgilendirici hale getirmek için aşağıdaki seçeneklerden herhangi birini seçmekte özgürsünüz: görsel içeriğinize vurgu yapmanın yanı sıra, bilgi grafikleri, PDF dosyaları, Video sunuları ve Öğreticiler, Podcast'ler.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport