Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO yazı temelleri nedir bana söyleyebilir misiniz?

İçeriğin kral olduğunu söylemeye gerek yok. Demek istediğim şimdi her kaliteli yazı hem canlı okurlardan hem de arama motorlarından daha fazla dikkat çekmeye odaklanmalıdır. Bu iki özelliği birleştirmek, Google'ın arama motoru sonuç sayfalarında (SERP'ler) daha iyi sıralamaya neden olur. Peki daha fazla trafik için çok sıkı bir çevrimiçi yarışmayı kazanmak için? SEO yazma temelleri nedir, her profesyonel içerik yazarı tarafından takip edilir mi? Doğru cevapları bulmaya çalışalım.

what is seo writing

SEO öncelik öncelikli bir sayı nedir?

Kaliteli bir içerik oluşturmak her zaman doğru bir anahtar kelime araştırmasıyla başlar. Özel durumunuz için en uygun şekilde aramadan hangi kombinasyonların genel olarak döndüğünü anlamak gerekir. Bunu yaparken, içeriğinizin başlangıç noktası olması düşünülmekte olan belirli bir anahtar kelime veya anahtar cümle ile ne kadar rekabetin ve kaç aramanın geldiğini anlamak için popüler bir Anahtar Kelime Aracı'nı kullanmanızı öneririm.

Birlikte çalışacağınız anahtar kelimelerin tam bir listesini ve anahtar sözcük gruplarına sahip olduğunuzda, en yüksek içerik öncelikli aşağıdaki öğelere göz atın:

  • Sayfa başlıklar ve meta başlıkları, meta etiketleri, çapa metni vb. gibi meta veriler.
  • Kalite bağlantıları, yalnızca uzun kuyruk anahtar kelimeye veya anahtar cümle ile ilgili.
  • İçeriğinizin geri kalanı veya anahtar kelimelerinizin "yaşaması" için "doğal çevre" olacaktır.

SEO, iki numaralı öncelik öncelikli nedir?

Anahtar kelime yoğunluğu hakkında konuşalım. İlk önce sizi uyarmak istediğim şey: İçeriğinizi çok fazla aşırı anahtar kelime ve anahtar kelime öbeği ile doyurucu bir şekilde kötüye kullanmayın, böylece tüm yazıların kaçınılmaz olarak kalitesiz olarak kaybedilmesi. Dahası içeriğinizi silerken aşırı derecede ileri gittiğinizden Google'ın algoritması tarafından "anahtar kelime doldurma" olarak kabul edilecek, ancak arama motoru tarafından muhtemel sıralama cezası da verilecek.

Peki, olası en iyi anahtar kelime yoğunluğunu korumak için doğru bir çözüm var mı? Bazı web yöneticileri, her bir sayfa için yüzde 3-7 arasında bir yerde bulunması gerektiğini savunuyorlar. Benim için gelince, arama dizinleme gereksinimlerini karşılamak için en çok tercih edilen yüzde 2-3 oranında bulunmuştur. Kaç tane anahtar kelimeyi kullanacağınızdan hala emin değilseniz, analiz için bazı çevrimiçi yazılımları deneyin ve sizinle birlikte hareket etmeniz için kişisel bir tahminde bulunacaksınız.

seo writing

SEO yazılı öncelik üç numara nedir?

İnsana gözatma deneyimini korumak için dikkatli olmanız gereken son önceliği. Yani, içeriğinizin önemsiz makine yazımı olmaması gerekir. Kaliteli içeriğinize daha fazla değer katmayı, tamamen alakalı hale getirmeyi, heyecan verici ve kullanışlı okumayı tamamlayıcı ve kullanıcı dostu yapmayı düşünün. Buradaki temel nokta, daha fazla kişinin web sayfalarınıza başvurmasını, ona bağlanmasını, paylaşılmasını sağlamak ve genelde bloglar, forumlar vb. Üzerine halka açık tartışmalara konu olmasını sağlamaktır. Birlikte ele alındığında, potansiyel okuyucularınızı her zaman düşünmenizi tavsiye ederim İlk ve en önemli. Bittiğinde, arama motorları tarafından daha iyi tanınması için içeriğinizi cilalayabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport