Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana hangi hızlı SEO ipuçlarını verebilirim?

Genel trafik işleminin yarısından çoğunun doğrudan organik arama sonuçlarından geldiğini iyi kanıtladığı için, organik trafiği artırmak için size bazı hızlı SEO ipuçları vereyim. Başlamadan önce sana bazı hızlı SEO ipuçlarını gösteren herhangi bir manipülatif hileler, gölgeli teknikler veya Tanrı yasaklamak için başvuracağım anlamına gelmez sizi temin etmek istiyorum, herhangi bir programı Black ile bir anlaşma yapıyor - Hat Arama Motoru Optimizasyonu. Hızlı SEO ipuçlarım yalnızca yalnızca endüstrideki en yeni eğilimlerle ve Google'ın arama algoritmasındaki en yeni değişikliklerle uyum içinde olan kanıtlanmış eylemlere dayanmaktadır. Haydi başlayalım!

quick seo tips

Şu anda SEO topluluğundaki en popüler eğilimlerden biri olduğu için, parçacıklara odaklanacağım. Bu nedenle, daha fazla organik trafik çekmek için SERP snippet'lerinizi optimize etme konusundaki bazı hızlı SEO ipuçlarını görelim.

SERP ile Organik Trafiği Artırmak İçin Hızlı SEO İpuçları Kısaltmalar

Başlamadan önce SERP yaygın olarak, arama isteğini kutuya yazdıktan sonra Google'da gördüğümüz herhangi bir arama sonucunu ifade eder. Elbette, bir arama sorgusu için kullandığımız belirli bir anahtar kelimeye bağlı olarak, SERP tamamen farklı bir görünüme sahip olabilir. Bunu yaparak, bazen Google haritalarında veya ilgili videolarda gösterilmiş olabiliriz.

Konuyla ilgili olarak, tipik bir SERP pasajı, Sayfa Başlığı, Sayfa URL'si ve Meta Açıklaması gibi üç ana bölümdan oluşur. Hızlı SEO ipuçlarının SERP snippet'inin her bir öğesine uygulanabileceğini görelim:

  • Sayfa Başlığı, arama motoruyla tam olarak görüntülenmesi için 55-60 karakter arasında bir yerde durması önerilir. Bunu yaparken, en iyi arama sonuçları arasında doğrudan sıralamanız olasılığı yüksek olacak şekilde, en iyi hedeflenen anahtar kelimeyi koyun ve sesli bir sayfa başlığı yazın.
  • Sayfa URL'si, her pasajın ikinci önemli parçasıdır. Sayfa URL'lerinizi optimize ederken bunları kısa tutmayı unutmayın, ancak yine de anlamlı ve kullanıcı tıklamaları için çekici olmanız gerekir. Arama motorları gelince, URL'lerinizi daha yüksek sıralamalar için anahtar kelimelerle zengin görmelerini sağlayın. Ancak, URL'inizi değiştirdikten ve SERP'lerde mükemmel bir konuma girdikten sonra, sonradan yapılan düzeltmeler veya daha başka değişiklikler, sayfalarınızın sıralamadaki daha önceki kazançlarını kaybetmesine neden olabileceğinden, görevi tamamıyla tamamlamak için kalıcı olmanızın gerektiğini unutmayın.

seo tips

  • Meta Description, hem arama motorlarına hem de canlı kullanıcılara çekici gelecek şekilde sesli ve doğru bir özet vermeyi amaçlamaktadır. Yaygın meta açıklamalarının 156 karakter sınırının üzerinde olması önerilir. Bununla birlikte, web sitenizin mobil cihazlara uygun çerçevesinin maksimum 120 karakterlik bir meta açıklaması uzunluğuna sahip olduğunu unutmayın. Sayfanızdaki meta açıklamalarında iyi çalışın, bunları zengin ama yine de canlı kullanıcılar için göz alıcı, zarif bir hale getirin. Bunu yaptığınızda, kullanıcı tıklama oranında büyük bir artış elde edebilirsiniz. Meta açıklamalardan sıralamanız (trafik kendisi) üzerinde doğrudan bir etkisi olmasa da, TO'ları oluşturan potansiyel, Google'ın arama sonuçlarında daha iyi tanınma ve son olarak daha yüksek konuma neden olabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport