Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Daha iyi arama motoru sıralamasını alabilecek belirli bir tür veya stil içeriği var mı?

Günümüzde, içerik kalitesi önemli, kullanıcı dostu bir deneyim ve daha iyi arama motoru sıralaması için önemli bir konudur. Google'ın yakın zamanda geliştirdiği değerlendirme algoritması, artık bağlantı oluşturma, anahtar kelimelerle doldurma veya çok iyi sonuçları göstermek için kullanılan diğer manipülatif teknikler ile kötüye kullanım için yer bırakmıyor. Ama o zamanlar çoktan geçti. Günümüzde, kullanıcılara gerçek değer katan kaliteli içerik olmadan hiçbir web sitesi hayatta kalamaz. Bu nedenle soru çok büyük ve çok kritiktir - daha iyi bir arama motoru sıralamasında ne tür içerik almalısınız? Neyse ki, size yardımcı olacak bazı iyi önerilerim var. Pekala, onları birer birer görelim.

better search engine ranking

 Yüksek Kalite 

Bir kez daha, kalite içeriğinizin ZORUNLU. Web siteniz için bu görevi ihmal ederseniz, daha iyi bir arama motoru sıralamasını asla getiremez. Sadece verelim. Peki sonuçta kaliteli içerik ne anlama geliyor? Çoğu zaman, içerik uzmanları "kaliteli yazılar" dediğinde, okuyucuların hedef kitlesine çok değer katan tamamen bir metin verisi demektir. Dolayısıyla, bu görevi başarmak için, potansiyel ziyaretçilerinizi, niyetlerini, ihtiyaçlarını, alışkanlıklarını ve en üst çıkarlarını daha derin bir şekilde anlamanız önerilir. Sonra, azami çekişe sahip olduğunuzdan emin olun, içeriğiniz için doğru anahtar kelimeleri tanımlamanız gerekir. Bunu yapmak için, Anahtar Kelime Araştırma ve SEO denetimi için doğru aracı seçmek yerine, hangi anahtar kelimeyi alacağımı tahmin etmek için Google'ın SERP'lerini kullanmaktan veya ihmal etmenizi öneririm. Bu asla yeterli olmayacak, karşı karşıya kal.

 Kullanıcı Dostu 

Daha sonra, kaliteli içerik üzerinde çalışmak, makineler yerine gerçek insanlar için yapacağınızı asla unutmaz. Ben SEO'nun teknik yönlerine (anahtar kelime yoğunluğu gibi) güçlü bir odak koymanın daha iyi arama motoru sıralamasında sayfalarınızı asla sürüklemeyeceği anlamına geliyor. Evet, teknik optimizasyon hala zorunludur, ancak kullanıcı dostu bir içerik oluştururken bunu düşünmemeye çalışın. Dolayısıyla, çok uzun makalelere sahip olma veya bunlara aşırı karmaşık cümleler yazmaya gerek yoktur. Basit ifadelerde büyük bir resim vermeyi deneyin. Ayrıca, tipik sayfa içeriğinizi, podcast'ler, bilgi grafikleri, videolar, resimler veya içeriğinizi okumak için ideal bir ses haline getiren diğer görsel içerik gibi göz alıcı ve etkileyici bazı bilgilerle renkli hale getirmek harika olur.

seo ranking

SEO-Responsive

Sonunda, sonunda içeriğinizin tanınması için SEO'nun bazı teknik yönlerine yeterince dikkat gösterdik. arama motorları tarafından da. Her şeyden önce, web sitenizin ince ayarlı bir mobil sürümüne sahip olmalısınız ZORUNLU, şimdi Google, mobil kullanıcı dostu bir kullanıcı deneyimine bir kez ve tamamen başlıca önceliği veriyor. İkincisi, sayfalarınız arasında daha kolay gezinme ile robotları taramanıza yardımcı olacak bir site haritasına sahip olduğunuzdan emin olun; böylece daha iyi endeksleme ve dolayısıyla SERP'lerde daha yüksek konum elde edilir. Sonunda, sayfa yükleme hızı, meta veriler (üstbilgiler, URL'ler, snippet'ler ve açıklamalar gibi) ve tabii ki dahili bağlantılar gibi arama optimizasyonunun orijinal teknik yönlerine yeterince dikkat etmeyi unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport