Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ana sayfam için en iyi SEO uygulamalarını nasıl uygulayabilirim?

Bir ana sayfa, sitenizin en güçlü ve önemli kısmıdır. Sitenizin içeriği için önizleme görevi görür ve kullanıcıların web sitenizde kalmaları gerekip gerekmediğini anlamalarını sağlar. İyi optimize edilmiş bir ana sayfa, sitenizin dönüşüm oranını artırabilir ve sıralama pozisyonlarınızı iyileştirebilir. Kuşkusuz, SEO dostu bir ana sayfa, hemen çıkma oranını azaltabilir ve sitenizle kullanıcı deneyimini zenginleştirebilir.

Söyleniyor, ana sayfanız, işletmenizin ilk izlenimini veren sitenizin en önemli bölümünü oluşturuyor. Sitenizdeki, kullanıcıların işletmenizin itibarını anlamasını sağlayan en çok ziyaret edilen sayfadır. Ana sayfanız siteniz için en büyük değeri taşıdıkça, dikkatinizi en iyi kalitede içerik yazmaya ayırmalısınız. Bu makalede, daha fazla dönüşüm sağlayan ziyaretçiyi çekmek ve site sıralamalarını iyileştirmek için sitenizin ana sayfa içeriğini nasıl oluşturacağınız ve optimize edebileceğiniz üzerine bazı ipuçları bulacaksınız.

Anasayfa SEO'nun en iyi uygulamaları

  •  Kesin ve çekici bir başlık oluşturun 

A kısa ve basit başlığı, kullanıcıların işletmenizin daha iyi anlaşılmasını sağlamanın mükemmel yolu. Başlıklarınızı, kullanıcılara site içeriğiniz hakkında bir fikir vermek için kalın ve kesin olmalıdır. Bazı ilgili ürünleri veya bilgileri bulmak için internete göz atan kullanıcılar işletmeniz hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Başlangıçta, arama yaptıklarında yardım edip edemeyeceklerini kontrol etmek için sitenize göz geziyorlar. İlgi alanlarını yakalamak için yalnızca birkaç saniyeniz var ve bunu yapmanın en iyi yolu, ana sayfanızın kullanıcı dostu olmasını sağlamak ve bir harekete geçirme stratejisi uygulamaktır. İşletmenizle ilgili en değerli bilgiyi sunması gereken kısa ve çekici bir bildiri hazırlamanız gerekir. Başlığınız daha fazla ayrıntı için sitenizin ziyaretçilerini sitenizin sayfalarına daha derine gitmeye davet etmelidir.

  •  İlgili içerik 

Ana sayfadaki normal içerik miktarı 400-500 kelimedir. Ana sayfanızı içeriğe aşırı yüklememelisiniz, onlara okumak için bir şey vermeden kullanıcıların dikkatini çekmeniz gerekiyor. İçerikleriniz 500 kelimeden fazla ise, kullanıcıların sitenizi hemen çıkma oranını yükselterek ve sıralamalarını düşürdükleri daha olasıdır. İçeriğiniz bilgilendirici, ilgi çekici ve işletmenizle alakalı olmalıdır. Arama botlarının hızlı ve kolay bir şekilde dizine ekleyebilmesi için uzun kuyruk anahtar kelimelerle ana sayfaya erişmeniz önerilir. Ana sayfanızdaki tüm bilgiler, potansiyel müşterileriniz için değerli olmalı ve ürün veya hizmetlerinizden nasıl yararlanabileceklerini belirtmelidir. Anahtar kelimelerinizin içerikte doğal olarak aktığından emin olun. Ana sayfanızı anahtar kelimelerle doldurmayın; anlaşılmaz olmaz ve sitenizin sıralamalarını incitebilir.

  • Görsel içerik

Kalite ve çekici görüntüler, işinizle ilgili kelimeleri olmayan çok şey söylüyor. Ana sayfadaki resimleriniz, markanızın birkaç yönünü hemen açıklayabilir. Bu nedenle, canlı, çekici ve parlak tasarlanmış olmaları gerekir. Kıyafetler veya yiyecek satıyorsanız, sizi profesyonel bir fotoğrafçı tutup sizi mallarınızdan ve personelinizden profesyonel bir portföy haline getirebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport