Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ana sayfam için en iyi SEO uygulamalarını nasıl uygulayabilirim?

Yerel arama motoru optimizasyonu, ürünlerinde yerel olarak perakende olan küçük işletmeler için şart olan bir tekniktir. Bir Google My Business hesabı oluşturup şirketin fiziksel adresi, telefon numarası ve e-posta gibi gerekli tüm bilgileri ekleyerek potansiyel müşterilerinizi kolayca çekebilirsiniz.

seo my business

Google My Business, küçük işletmelerin, ürün veya hizmetlerinize özgü anahtar kelimeler için yerel arama sonuçlarında görünmesini sağlayan ücretsiz ve yaygın erişilebilir bir araçtır. Google, küçük işletmelerin harcamalar yapmadan web siteleri oluşturmasına yardımcı olmak için bu aracı resmen başlattı. Çoğu, bir web sitesi geliştirme ödeyemez gibi yerel tüccarlar için mükemmel bir fırsattır. Çoğu işletmeci, işletmelerini çevrimiçi sunmak için çok karmaşık ve pahalı buluyor. İstatistik verilere göre, küçük işletmelerin en az% 60'ında hala web siteleri yok. Dolayısıyla, Google My Business, bir web sitesi başlatmadan kullanıcıları çekmek için mükemmel bir yoldur. Herhangi bir teknik bilgiye gereksinim duymayan ücretsiz ve kullanıcı dostu bir araçtır. Yalnızca ".com" veya ".net" gibi özel bir alan adı almak istiyorsanız, Google'a ödeme yapmanız gerekecektir.

GMB, çevrimiçi işletmelerinizin Haritalar, Bilgi Grafiği, Google+ ve organik sonuçlarda gösterilme şeklini bulmakta ve ayarlamada yardımcı olan önemli bir araçtır. İstatistik verilere göre, GMB, yerel arama motoru optimizasyonu başarısının en belirgin sürücüsüdür.

Google My Business aracı SEO yararları

Yerel işletmeniz hakkında ilgili bilgileri ekleyerek mağazanızın, çalışma saatlerinizin ve diğer NAP'ın fiziksel bir adresini ekleyerek Google My Business hesabınızı geliştirebilirsiniz. detaylar..Ayrıca, müşterilerinizin geri bıraktığı geri bildirimleri yönetebilirsiniz. Olumlu incelemeler, satın alma kararınızı almaya yardımcı olduğu için küçük işletmeleriniz için en önemli sıralama faktörü olabilir. GMB gösterge tablosu, yerel şirketler hakkındaki bilgileri Harita ve Bilgi Kutusu'na gönderdiğinde, bulunduğunuz yer için hak talebinde bulunmak ve tüm ilgili bilgileri doldurmak önemlidir.

Google, mobil cihazlardaki yerel giriş sonuçlarının görünürlüğünü artırdığından, Google My Business aracı çevrimiçi arama işleminde işletmenizin sıralamalarını yükseltebilir. "En yakın alışveriş merkezi" gibi bazı sorgularda arama yaptığınızda, Google size en yakın mağaza malslarının coğrafi konumu ile bulunduğunuz yere göre öncelikle yerel sonuçlar gösterecektir. Bu, Google'ın yerel işletmelere önemli trafik kazandırdığı anlamına geliyor.

Google My Business hesabı olmadan, Google'ın birçok yerel sorgu için görüntülediği SERP'lerde yerel harita listelerinde görünme şansınız yoktur. Bu araç, işletmeler için sıralamaları belirlemek için bir çok faktörü dikkate alır. Verilen bilgilerin kullanıcı sorgusuyla ilgisi, belirtilen yerin kullanıcı konumuyla olan uzaklığı ve bu yerin müşterinin geri bildirimine dayalı otoritesi arasındaki en önemli faktörlerdir.

business seo

Google My Business listing optimizasyonu

Kaliteli ve iyi optimize edilmiş bir GMB hesabı oluşturmak için sağladığınız tüm bilgilerin içinde olması gerektiğini unutmayın. Birincil alan bilgilerinizle satır. Aksi takdirde, kullanıcılarınız sinirli ve karışık olabilir. Alakasız veriler sitenizin sıralamalarını incitebilir ve hemen çıkma oranını artırabilir.

Dolayısıyla, bu adımları izleyerek GMB listenizi iyileştirmek için:

  • Doğru bir işletme kategorisi seçin;
  • İlanınızı ilgili ve doğru marka adı ile talep edin;
  • İşletmenizle ilgili olası tüm verileri belirtin;
  • Olası ve doğal görünen kısa açıklamalarda anahtar kelimeleri kullanın;
  • Doğru açılış sürelerini belirtin;
  • Mağazanızın gerçeğe maksimum düzeyde karşılık gelen kaliteli fotoğraflarını kullanın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport