Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon sıralama listesine hakim olmak için kanıtlanmış yollar nelerdir?

Amazon sıralama listesinde en üst sırada yer almak, yalnızca iyi optimize edilmiş ve sesi yayan ürün listelemesinin bir araya getirilmesinden daha etkilidir. A9 algoritması, ürününüzü listeleri arasında sıralarken dikkate alır. Ancak, Amazon işinizde yönetime akıllı bir yaklaşımınız varsa, ürünlerinizi sıralamaya taşımaya ve bunları Amazon sıralama listesinin en üstünde bulmaya başlayabilirsiniz.

Bu makalede, Amazon sıralamalarını yükseltmek için Amazon arama motoru optimizasyonunu nasıl uygulayabileceğiniz pratik yolları tartışacağız.

Amazon A9 algoritmasının nasıl çalıştığını gösteren genel bir sunum

A9, ürünleri arama sonuçları içinde sıralamak için kullanılan temel Amazon sıralama algoritmasıdır. Satış geçmişi, tıklama sayısı, olumlu geri besleme sayısı vb. Gibi sayısız satış faktörünü dikkate alır.

A9 algoritmalarının nasıl işlediğine ilişkin açık bir sunumunuz varsa, ürün sıralamalarını yükseltmek için gerekli düzeltmeleri yapabileceksiniz. Bu sistemin sürekli geliştiğinin farkında olmalısınız, bu nedenle tüm yenilikleri takip edin ve ürünler listelemelerinizi değiştirmelisiniz.

Google SEO Amazon SEO'su ile aynı işe yaramıyor

Amazon ürün listenizi hazırlamaya başlamadan önce, Amazon SEO'nun diğer arama motorlarından farklı olduğunu bilmelisiniz. Çünkü bu sistem yalnızca ürün araştırmacılarına dayanıyor. Amazon sıralama algoritması, daha fazla müşteri çekmek ve daha iyi fırsatlar sağlamak için iyi satın alınan ürünleri TOP sıralamasına Amazon sıralama listesine getirmek üzere tasarlanmıştır.

Amazon'da temel sıralama faktörleri arasında performans faktörleri ve alaka düzeyi faktörlerini ayırt edebiliyoruz. Performans faktörleri, belirli bir ürünün geçmişte müşterilerle nasıl bir performans gösterdiğini gösterir. Başka bir deyişle, tarih ve dönüşümün satışında bir vurgu yapar. Alaka düzeyi faktörleri Amazon'un bir ürünün Amazon alışveriş yapan kişinin sorgusuyla ne kadar alakalı olduğunu belirlemesine yardımcı olur. İlgili arama terimlerini inceleyerek anlaşılabilir.

İlk optimizasyon aşamasında anahtar kelime araştırması

Ürünlerinizi Amazon sıralama listesinde görünür hale getirmek için listenizde maksimum miktarda anahtar kelime kombinasyonunu eklemelisiniz. Sahip olduğunuz daha alakalı arama terimleri, ürünleriniz sıralamada o derece yüksek görünür. En doğru anahtar kelime verilerini elde etmek için, müşterilerinizin hangi anahtar kelimeleri aradığını analiz etmeniz ve ürün listenizdeki anahtar kelimeleri uygulamanız gerekir. Yüksek hacimli arama terimlerini bulmak yeterli olmayabilir. Listenizde bunları stratejik olarak nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekir. Kural olarak, Amazon aramaları bu çevrimiçi alışveriş platformuna gelirken bir satın alma niyetinde. Dolayısıyla, en uygun varyantı bulmak için arama sonuçlarının sayfalarına göz atmazlar. İyi optimize edilmiş kitaplarla TOP sonuçlarını tıklıyorlar. Diğer bir deyişle, Amazon alışveriş edenler genellikle gerekli ürün özelliklerini içeren tanımlayıcı ürün başlıklarını tıklarlar.

Müşteri, ürününüzle ilgiliyse, açıklama, en çok satan satıcı sıralaması ve incelemelerini kontrol eder. Bu nedenle, boş alanlar olmadan iyi düzenlenmiş bir listeye sahip olduğunuzdan emin olun. Ürün kullanımını, özelliklerini ve avantajlarını ayrıntılı olarak açıklayan uzun kuyruklu arama terimlerinin bir listesini aldıysanız, madde işaretli listenize eklemeyi düşünün.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport