Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürün listeleme optimizasyonu ile nereden başlayabilirim? Gerçekten başarılı bir satıcı olmak için?

Her şeyden önce, Amazon ürün listeleme optimizasyonu hakkında bir şey edinmelisiniz - A9 arama sıralaması algoritması, çoğunlukla alışveriş yapanların dikkatini çekiyor. Nihayetinde, art arda sayıları art arda oraya ihtiyaç duydukları ürünleri arayan insanlara daha fazla malzeme satmak. Bir sürü potansiyel alıcı (gerçek satın alma işlemini yapmanın en yakın noktasında olan) ile, Amazon ürün listeleme optimizasyonu için önerilen genel kabul görmüş stratejiler, sürekli gelişen arama sıralaması algoritmasıyla revize edilebilir. Bu, her başarılı Amazon satıcının her şeyi iyi optimize edilmiş bir ürün sayfasıyla tutması gerektiği anlamına gelir. Genellikle, satışa çıkardığınız ürünleri oradaki ürünlerin satışa dönük ürünlere dönüştürülmesini amaçlayan belirli değişiklikler içerir; bu sayede canlı alışveriş yapanların tekliflerinizi daha sık bulması sağlanmış olur. Peki, ürün sayfanızın daha potansiyel müşterileri çekmesini sağlamak için hangi genel değişiklikler yapılmalıdır; böylece yalnızca sizinle ve başka kimseler satın almayan gerçek ürünlere dönüştürülürler?

Birinci Aşama - Önceliklerin Belirlenmesi

İşini gerçekten çok kalabalık bir e-ticaret platformunda sürdüren büyük zaman satıcıları, başarmak isteyen her akıllı perakendecinin Amazon'yu daha kısa sürede daha fazla ürün satmasına yardımcı olmak, damla nakliye web mağazanızı ve gelir getirici potansiyelinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Çok zahmetli görünmeyebilir, ancak Amazon ürün listeleme optimizasyonuna başlamadan önce tek ihtiyacınız olan şey şu şu basit soruları sormaktır:

  • Müşteri memnuniyetini gerçekten önemsiyor musunuz?
  • Belki daha fazla imaja sahip olmalısın / ve kalitesini arttırmayı düşünmelisin?
  • Ürün unvanını koymak için tam olarak neyin önerildiğini kendiniz bilgili hissediyor musunuz?
  • Gerçekten alaka düzeyi açısından optimize etmeye başlayacağınız ana anahtar kelime terimleri - hem satılacak ürünün kendisi hem de çoğunlukla ilgilendiğiniz ürün kategorisi için mi?

Muhtemelen, Amazon ürün listeleme optimizasyonunun birincil hedefi, SERP'lerdeki genel sıranıza daha iyi bir potansiyel oluşturmaya paralel olarak - mevcut satışlarınıza bir övgü atarak - hassas bir şekilde hedeflenmiş bir ürün aramasında çevrimiçi pozlamanızı arttırmaktır - bu kritik görevler genelde oradaki temel öneme sahip noktalar olarak kabul edilmektedir. Basitçe söylemek gerekirse, gerçekten başarılı bir işadamı olmak için ihtiyacınız olan şey, pek çok potansiyel müşterinin mümkün olduğunca ilgili arama sonuçlarında sizi gördüğünden emin olmaktır. Bu şekilde, öğeleriniz canlı alışverişçilerden daha fazla tıklama alacak ve doğal olarak daha başarılı bir ticari işlem yapmanız için daha iyi bir şans tanıyacak.

Adım İki: Sıralamadaki Faktörler

Amazon'un ürün arama çubuğunun, muhtemelen satışa sunulan gerekli öğeleri bulmak için tek yol olduğu düşünülürse, burada bir alt çizgidir. Yani, Amazon ürün listeleme optimizasyonu, her öğenin başlığı ve açıklaması için sağlanacak uygun bir anahtar kelime seçimi ile gömülü olan doğru bilginin etrafında dönmektedir. Dolayısıyla, ürünlerinizin alakalı bir arama isteğinde nerede gösterileceğini belirleyen bir dizi genel faktör vardır. İşte bunlar:

  • Ürün sayfanıza eklediğiniz anahtar kelimelerle tam bir metin eşleme derecesi
  • Giriş yapınızın, uzun kuyruklu ana arama terimleri için ne kadar iyi optimize edildiği.
  • Ürününüzün başlığının kendisi, genel açıklaması, ayarlanmış destekleyici resimler, madde imi noktaları listesi ve arka uç anahtar kelime alanı gibi ana bölümleri olan her şeye sahip olmak.
  • Teklif fiyatlarını uygun seviyede tutmak ve ortak fiyat politikasını tamamen kontrol edilebilir ve esnek bir strateji haline getirmek.

Üçüncü Aşama: Fiyatlandırma Politikası

Bana gelince, küçük online yardımcınız olmak için şu popüler fiyat izleme araçlarını ve çevrimiçi platformları (hizmetleri) düşünmeyi öneriyorum. Bunlar özellikle e-ticaret ticareti için tasarlanmıştır. Bununla size yardımcı olmak için, Amazon'taki gerçek hayat vakaları ile test edilen, kanıtlanmış bir performansla birkaç iyi seçenek vardır: RepricerExpress, Keepa, CamelCamelCamel, Sellics. Büyük potansiyellerini ortaya çıkarmaktan çekinmeyin ve gerçek zamanlı uyarı ve rekabetçi fiyat öneri özellikleri eşliğinde gerçekten gelişmiş bir fiyat yönetiminden yararlanabilirler. Ayrıca, pazar rekabetçiliğinizle ilgili her şeyin her zaman eksiksiz olarak kapatıldığı yeni ürün fırsatlarını araştırmak için de faydalıdır. Ayrıca, fazladan bazı akıllı hizmetler ile, satışa sunduğunuz herhangi bir ürün için özelleştirilmiş bir marj kaldıracı aralığından faydalanabilirsiniz - böylece, Amazon ürün listeleme optimizasyonunuzun bu alanı neredeyse kendi kendine tahrikli bir tarzda bakımlı olabilirsiniz.

Alt çizgi

Amazon ürün listeleme optimizasyonunun birkaç tek seferlik yolu ile neredeyse her şeyin kolayca sizin için ve muhtemelen en iyi performans gösteren uzun vadeli sonuçlarıyla yapılabildiğinden, tam yağlı bir çözüm deneyebilirsiniz. Yani, sektördeki bir ömür boyu deneyimi olan, yalnızca en üst düzey yetkili e-ticaret uzmanları tarafından desteklenen, SEO'ların profesyonel bir ekibi tarafından basitçe yardım alabilirsiniz. Örneğin, kısa süre önce Semalt'ın Amazon Pro Satıcı Suit'inde (yalnızca yüksek kalitede web geliştirme hizmetleri ve çevrimiçi pazarlama / arama promosyonu için değil aynı zamanda yeni yazılım sürümleri için de bilinen Semalt SEO şirketi tarafından sunulan) duydum özellikle her çevrimiçi perakendeciye, performans odaklı, mükemmel bir Amazon ürün listesi optimizasyonuyla yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.Diğerleri arasında, özellikle Semalt'ın resmi web sayfalarında bulunan geniş çerçeve mevcuttur. Deneme servisini denemekten ve gerçekten değerli işe başlamaya çekinmeyin fiyat listeleme, en çok satan ürünler için rekabetçi anahtar kelime araştırması, yeni ürün fırsatlarını araştırmaya yönelik gelişmiş ipuçları ve ürün listelemenizi alıcının alışveriş listesinin en üst sırasına taşıyan tam yağlı uzman hizmetler.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport