Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir arama motoru optimizasyonu programı ne etkili olur?

İstatistiklere göre, arama motorları işletme sahiplerinin satışlarını ilk aylarda% 50'ye kadar çıkarmalarına yardımcı oluyor. Başarılı bir arama motoru optimizasyonu programı genellikle üç bileşen içerir:

  • Potansiyel müşterileri sitenize yönlendirmek;
  • Güçlü ve ilginç bir mesaj yaratarak bu umutları korumak;
  • Web sitesi ziyaretçilerini düzenli müşterilere dönüştürmek.

 search engine optimization program

Günümüz makalesinde, sağ ayakta web sitenizin SEO'su başlatmak için yapabileceğiniz bazı kolay şeyleri anlatacağım. Aşağıda, SEO programınızı geliştirme konusundaki en önemli ipuçlarının bir listesi bulunmaktadır.

 Hedef Kitlenizi Belirleyin 

Müşterilerinizi anlamak aktif bir arama motoru optimizasyon programının hayati bir parçasıdır. Uzun vadede başarılı olmak istiyorsanız kitlenizi tanımanız gerekir. Web siteniz için bir SEO kampanyası başlatmadan önce, kime tam olarak çekmek istediğinizi düşünün. Bir kez ideal satış beklentilerinizi belirledikten sonra, hangi içeriğin bu insanları çekeceğini belirleyin. İsteğe ve ihtiyaçlarına konsantre olun. Ardından, site ziyaretçilerini işletmenizle etkileşime girmeye teşvik eden bir yol bulmaya karar verin.

Aklınızda bulunsun, müşterileriniz, işletmenizin başarısının temelini oluşturan birincil kaynaktır. Bu yüzden onlara iyi davranmanız çok önemli. Profesyonel satış yöntemleri ve bireysel detaylara verilen önem, kârlı müşteri ilişkileri kurmanın en önemli unsurlarıdır.

 Web sitenizin Kalitesini Değerlendirin 

Sitenizdeki içeriği, müşterilerin arzuları, istekleri, ihtiyaçları ve tercihleri. Her müşteriye ait içeriğe sahip olup olmadığınızı belirleyin. Yoksa, umutlarını web sitesinde tutma olasılığı yüksek içerik türlerini düşünün.

Rekabetin araştırılması daima doğru karar. Ana rakiplerinizin sitelerini incelemeye başlayın. En iyi arama anahtar kelimeleriniz için Google'da sıralamalarını değerlendirin. Genellikle piyasada bazıları bile bilmediğiniz rakipler vardır. Neyse ki, bunları Google'daki "benzer siteler" özelliğini kullanarak hızlı bir şekilde tespit edebilirsiniz. Günümüzde arama motorları içeriğini ve belirli bir kaynağa işaret eden bağlantıları analiz ederek hangi sitelerin benzer olduğunu kolayca belirleyebilir.

 Doğru Anahtar Kelimeyi Seçin 

Anahtar kelime araştırması verimli arama motoru optimizasyon programının önemli bir parçasıdır. Yapmanız gereken tek şey, popülerlik ve alaka düzeyine dayalı olarak markanız için en değerli anahtar kelimeleri tanımlamaktır. Kendinizi müşterinin ayakkabılarına yerleştirin ve sunduğunuz hizmetler için nasıl arama yapacaklarını anlamaya çalışın. Semalt uzmanları, doğru arama terimlerini tanımlarken aşağıdaki ipuçlarını kullanmanızı önerir:

  • Saha istatistik verilerini analiz etme;
  • Mevcut müşterilerle beyin fırtınası;
  • Web sitesi arama sonuçlarını gözden geçirme;
  • Rakiplerin yerlerini keşfetmek;
  • Siteyi bir PPC kampanyasıyla test etme;
  • Anahtar kelime araştırması yaparken profesyonel araçların uygulanması.

seo program

 Sarma 

Listenizi tıklamanız kullanıcıya yarıyor. Kaynağınıza umut çekme, başarılı bir arama motoru optimizasyonu programının ilk adımıdır. Gözler sitenize çekildikten sonra ne olur, tamamen dikkatlerini çekme yeteneğine bağlı olacaktır. Dedikleri gibi, istediğin şey için çok çalışın - kavga etmeden size gelmez.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport