Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google'da sitemin sıralamalarını hangi SEO önerileriyle artırabilirim?

Günümüzde, bir "SEO önerileri" sorgusunu bir arama kutusu içine koyduğunuzda, sorunuzu cevaplayabilecek yüz binlerce alakalı cevap alacaksınız. Bununla birlikte, arama motoru optimizasyonu alanında belirli sayıda yanlış bilgi var. Optimizasyon alanı çok talep edildiğinde, birçok profesyonel olmayan profesyoneller alanlarında daha fazla kullanıcı çekmek için bu konuyla ilgili makale ve öğreticiler yazmaya karar verirler. Bu tür kalite optimizasyon önerilerinin yalnızca web sitesi sahiplerini karıştırmakla kalmayıp, aynı zamanda sitelerin sıralamalarını da incitmesini unutmayın.

Motor optimizasyonu hizmeti sağlayıcıları aramazlarsa, sözde "SEO uzmanlarına" güvenmemeniz gerekir. Ancak, bu durumda, size SEO tavsiyesi vermek için yeterli deneyime ve bilgiye sahip olurlar. SEO önerileri ararken ortalama kullanıcıların karşılaştığı en büyük sorunlardan biri, hangi bilgilere güvenmeleri gerektiğini bilmemesidir. Bu geçerli bir endişedir. İyi bir optimizasyon fikri olarak kabul etmeden önce internette bulduğunuz her şeyi test etmeniz gerekir. Bu yazıda, kendi deneyimimi kontrol ettiğim en etkili arama motoru optimizasyon ipuçlarımı paylaşmak istiyorum.

Aslında SEO önerileri çalışıyor

  •  Rekabet Araştırması 

Kazanmak için optimizasyon kampanyası için bir piyasa analizi ve rakip araştırması yapmanız gerekir. Yani pazar nişinizle alâkalı anahtar kelimeler için internete göz atmaya başlayın. Ardından TOP'daki herhangi bir reklam sonucunu dikkate almadan Google'ın ilk sayfasındaki tüm sonuçlara bakın. İlk SERP sayfasında yer alan tüm web siteleri pazar niş rakipleridir. Rakiplerinizin hangi promosyon stratejilerini kullandığını ve eksik olduklarını kontrol edin. Sitenize kazanan bazı stratejiler ödünç almaktan korkmayın ve rakiplerinizden daha üstün nasıl bir strateji oluşturun.

  • Bir anahtar kelime listesi hazırlayın

Rakiplerin analizinden sonraki bir sonraki adım anahtar kelime araştırmasıdır. Yayının gösterilmesini istediğiniz arama terimlerini ve cümleleri seçmeniz gerekir. Potansiyel müşterilerinizin sizin gibi ürün veya hizmetleri aramak için kullanabilecekleri iş arama terimlerinizle en alakalı olmalıdır. Oldukça eski ve güvenilir alanlar tarafından kullanıldığı için oldukça rekabetçi ve çok genel anahtar sözcüklerden kaçınmanızı öneririm. Bu nedenle, size kaliteli bir trafik getirebilecek uzun ve kısıtlı arama terimlerini seçmeniz gerekir. Anahtar kelime önerisi sunmanın en kolay yolu Google Anahtar Kelime Planlayıcı'yı veya çevrimiçi sunulan diğer ücretsiz profesyonel araçları kullanın.

  • En iyi içeriği yarat

Muhtemelen, içeriğin kral olduğu fikrini duymuşsundur. Burada, nedenini açıklamaya çalışacağım. İçerik, SEO'nun teknik deneyim gerektirmeyen en önemli yönüdür. Web sitesi içeriği, kullanıcıların sitenizi açtıklarında gözlemlediği ilk şeydir. Başka bir deyişle, ilk izlenimi yaratan bir arama motoru optimizasyonu unsurudur. Bu nedenle, içeriğiniz öncelikle pazarınızla en iyi şekilde alakalı olmalıdır. İkincisi, benzersiz olması gerektiği için pazar niş rakiplerinizin zaten yayınladığı bilgileri tekrar etmenin bir anlamı yok. Üçüncüsü, kullanıcılarla büyük olasılıkla ilgilenecek olan konularda yazmak akıllı bir fikir. Marka bilincini artırmak ve çevrimiçi itibarınızı artırmak için endüstrinizde uzman olmalısınız ve kullanıcılarla, başka hiçbir yerde bulamayacakları kaliteli ve benzersiz bilgi paylaşmalısınız. Tüm içeriğinizin doğrudan müşterilerinizin şahsında yankılandığından emin olun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport