Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yerel İşletme İçin Arama Sonuçlarını Nasıl Optimize Etirsiniz?

Yerel SEO, işlerini büyütmek ve daha fazla müşteri çekmek isteyen küçük ve orta ölçekli şirketler için mükemmel bir seçimdir. Bu makalede, yerel arama optimizasyonunun özünü tanımlayacağız. Ayrıca, yerel SEO firmasının çevrimiçi varlığınızı geliştirmeye nasıl yardımcı olabileceğini düşünürüz.

optimize search results

Yerel Arama Sonuçlarımı Nasıl Optimize edebilirim?

Yerel arama optimizasyonu, çoğu işletme sahiplerinin düşünmek kadar zor değildir. Bu günlerde yerel işletmelerin büyük işletmelerle arama sonuçlarında en üst sıralarda yer almak için birkaç yıl önce olduğundan daha kolay geçti. Yerel arama sıralamalarını iyileştirmek için göz önüne almanız gereken dört pratik stratejiniz:

 Google'daki Yerel Sonuçları Elde Etme 

Kural olarak Google veya başka bir arama motoru belirli bir ürün veya hizmet için yerel arama maksadı tespit ettiğinde, kullanıcıya en alakalı yerel işletmeleri içeren kısa bir liste sunar. "Google'ın tercih ettiği" web sitelerinin listesine girmek için öncelikle Google'ın yerel paketi için sitenizi optimize etmeniz gerekiyor. Bu nedenle, bir Google My Business girişi oluşturmak ve yerel semantik biçimlendirme için optimize etmek öncelikli öncelik olmalıdır. İşletmenizin sitenizde doğru yerel biçimlendirmeyi aldığından emin olun. Ayrıca, şirketinizdeki ayrıntıların web'de% 100 uyumlu olup olmadığını kontrol edin.

Yerel arama sonuçları için web varlığınızı optimize etmek, en iyi arama motorlarındaki yerel arama sorgularında görüntülenen yerel pakette, girişinizin görünürlüğünü artırır.

 Doğru Karışık Oluşturma 

PPC'yi ve SEO'yu uygulayarak, yerel arama sonuçlarında daha büyük şirketlere karşı rekabet edebilecek başka bir taktik. SEO ile birlikte ücretli aramanın yararlanılmasının çok önemli sonuçlar doğurabileceği defalarca kanıtlanmıştır.

Ücretli bir arama kampanyasında Semalt uzmanları, ücretli aramanızı büyük kütük uzun kuyruklu anahtar kelimeler karşısında test etmenizi ve optimize etmenizi önerir. Bu, web sitesine veya açılış sayfalarına başarılı bir şekilde dönüştürülen nitelikli trafik sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca, entegre ücretli arama ve SEO stratejisi sayesinde, birbirinizi bilgilendirmek için her iki çabadan anahtar kelime analizlerini kaldırabilirsiniz.

 Yerinde Değerli Yerel İçerik Yaratma 

Dediği gibi, içerik bir kral. Sitenizde içerik oluştururken ve yayınlarken, makale, blog gönderileri, vaka analizi, beyaz kağıt veya açıklayıcı videolar için komut dosyası olsun, bilgilendirici ve alakalı olduğundan emin olun. Metninize uzun kuyruklu ve coğrafi olarak değiştirilmiş anahtar kelimeler eklemeyi düşünün. İlki, coğrafi olarak özel içerik küçük, yerel işletmeler için iyi performans gösterirken, kük web sitelerinin arama sonuçlarında daha büyük web sitelerini geçme fırsatını temsil eder. Düzenli olarak yayın yapmak kesinlikle önerilir.

Yüksek kaliteli ve optimize edilmiş içerik yayınlamaya düzenli olarak yatırım yapmak, işletmenizin daha fazla görünürlük kazanmasına yardımcı olmak için iyi bir stratejidir. 

Halkla İlişkilerden Yararlanma

Web sitenizdeki bilgilendirici yerel içeriğin geliştirilmesinin yanı sıra, Halkla İlişkiler stratejinizi anahtar kelime odaklı bir yaklaşımla entegre ederek şirketinizin çevrimiçi marka görünürlüğünü artırabilirsiniz. Güvenilir yerel medya kuruluşlarıyla yapılan işbirliği, tüm büyüklükteki şirketler için oldukça yararlıdır. Böyle bir uygulama, güvenilir medya kaynaklarında web varlığınızı artırmaya yardımcı olur ve kaynağınızın organik sonuçlarını da artırabilecek yüksek kaliteli gelen bağlantılar için fırsat oluşturur.

seo results

 Toplama 

Yerel arama sonuçlarında büyük markalarla rekabet etme söz konusu olduğunda, küçük işletmelerin arama sonuçlarını optimize etmek için uygulayabilecekleri birkaç geçerli tekniğe sahip olmanız gerekir. Yukarıdaki tüm ipuçları web sitenizin varlığını artırmak için kullanılabilir. Listeye bazı hileler eklemeniz durumunda, Semalt ekibimize başvurun. Düşüncelerinizi duymayı seviyoruz!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport