Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon web sitesinde sıralama pozisyonunuzu nasıl artırabilirsiniz?

Bu sistemin nasıl çalıştığını biliyorsanız, Amazon'da ürünleri satmak inanılmaz bir şey. Amazon web sitesinde yüksek sıralamaya başlarsanız, müreffeh geleceğiniz tamamen kararlaştırılmıştır. Amazon normal işleri alır ve onlara altı ve yedi rakamlı gelir verir. Bununla birlikte, Amazon ilk önce gelirini önemsiyorsa hayırseverlikle karıştırmayın. Dolayısıyla, bu perakende devine ne kadar çok para kazandıysanız, arama sonuçları sayfasında ne kadar yüksek olursanız olun.

Peki, müreffeh bir Amazon satıcısı olmak istiyorsanız, Amazon'un sıralama algoritmasının nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Bu makalede, çeşitli optimizasyon taktikleri ve mekanizmaları dizisi kullanarak Amazon'daki satışlarınızı nasıl artıracağınızı tartışacağız.

Düşük rekabet ürünleri kaynağı

Satışları bildiğiniz gibi, hız Amazon'da bir numaralı sıralama faktörüdür. Bu nedenle, müşterilere ürün sayfanızı TOP'a getirmek için çok sayıda indirim ve hediye verebilir veya Viral Launch olarak böylesine faydalı bir satış arttırma hizmetini uygulayabilirsiniz. Daha kanıtlanmış bir yöntem, Amazon reklamcılığında, arama sonuçlarının üst sayfasındaki sponsorlu ürünler arasında eşyalarınızı görmek için önemli miktarda para yatırmaktır. Yani, bunu yapmak için yeterli paranız varsa, en rekabetçi pazarların bazılarında en iyi noktalar için rekabet edebilirsiniz. Bununla birlikte, diğer tüccarların da reklam kampanyalarına yatırım yapmaya hazır olduğunu ve TOP yerleşiminizin geçici olabileceğini anlamalısınız.

Sonuç olarak, bu yöntem çok zayıf noktalara sahiptir. Her şeyden önce, sınırlı bütçeye sahip küçük işletmeler için uygun değildir. İkincisi, mümkün olan en kısa sürede kâr elde etmek için arıyorsanız iyi çalışmaz.

Neyse ki satışlarınızı hızla artırabileceğiniz daha iyi bir varyantımız var. Ürünler rekabetinizi tanımlamanız gerekir. İhtiyacınız olan her şey, perakende satış yapmak istediğiniz ürüne ait temel arama terimlerini yazmak ve TOP 10 sonuçlarını analiz etmektir. Bu listeden 50 incelemeden daha az sayıda incelemeye sahip en az üç satıcıdan ayrılmalısınız. TOP 10'da 250'den fazla inceleme içeren herhangi bir liste bulunmamalıdır. Bu, bu ürünlerin rekabet gücünün düşük olduğu anlamına gelir ve bu pazar nişine girebilir ve TOP anahtar kelime öbeklerini oldukça hızlı bir şekilde sıralayabilirsiniz.

Kelimeler araştırma ve listeleme ayarı

Tüccarların zaten bir satın alma isteği olan potansiyel müşterilerini hedeflemelerine yardımcı olduğu için, anahtar kelime araştırması Amazon pazarında önemli bir rol oynamaktadır. Anahtar kelime araştırmasının organik sıralamalarınızı nasıl etkilediğini merak ettiniz mi? Girişinizi hazırlarken (başlık, mermi puanları, açıklama) ve arka uç arama terimlerinde, Amazon'un sıralama algoritmasına arama sonuçlarında neyi sıralamak istediğinizi tam olarak söylüyorsunuz demektir. Başka bir deyişle, girişinizdeki arama terimleri sizinle Amazon A9 algoritması arasındaki iletişim biçimini görür. Doğru organize bir liste oluşturarak, Amazon'a organik konumlandırmak istediğiniz yeri söyleyin.

Anahtar kelime araştırma sürecini daha keyifli ve daha az zaman alan bir hale getirmek için mevcut çevrimiçi araştırma araçlarından bazılarını hem ücretsiz hem de ücretli olarak uygulayabilirsiniz. Sizin için tavsiye edebileceğim birkaç profesyonel anahtar kelime araştırma aracı vardır: Amazon Kelime Aracı, AMZ Tracker, Tüccar Kelimeler ve Anahtar Kelime Denetçisi.

Başlık, hedeflenen arama terimlerinin yerleştirileceği birincil yerdir. Silah noktalarına geçin. Bu bölümler, sıralamak istediğiniz arama terimlerini de içermelidir ve son olarak, açıklamanıza alakalı anahtar kelimeleri ve cümleleri yerleştirme şansınızı kaybetmeyin. Mümkün olduğunca çok karakterle başlığı, mermileri ve açıklamayı doldurmanız önerilir. Mümkün olan tüm karakterlerin kullanılması önemli, çünkü size organik sıralamada maksimum miktarda konum verebilirsiniz.

Arka uç arama terimleriyle ilgili olarak, arka uçun ön ucundaki anahtar kelimelerinizi eklemenizi öneririz. Bununla birlikte, herhangi bir edat ve makale ile diğer gereksiz verileri önlemeniz gerekir.

Ayrıca, potansiyel kullanıcılar akılda listeleyin. Her şeyden önce onları yaratırsınız ve yalnızca Amazon tarayıcıları için.

Amazon'taki girişinizi hazırlamak için takip etmeniz gereken bir kural daha, herhangi bir anahtar kelime tekrarından kaçınmaktır.

Bu yolla, listeniz Amazon'da doğru şekilde organik olarak konumlandırılabilir. Amazon'da trafik kazanmak için giriş içeriğinizi ayarlamak esastır.

Fiyatlandırma

Fiyatlandırma, Amazon sıralamasında önemli bir rol oynamaktadır. Amazon'daki sıralama pozisyonunuzu iyileştirebilir veya oyundan çıkarabilirsiniz. Amazon sıralama algoritmasının temel ilkesi, sahip olduğunuz daha rekabetçi fiyatlandırma politikasının kazanacağınız müşterilerin sayısının artmasıdır. Rekabetçi fiyat, Amazon arama sonuçları sayfasında satış hızınızı ve sıralama konumunuzu önemli ölçüde artırabilir.

Pazar nişinizde hangi fiyatın rekabetçi sayıldığını belirlemek için, pazarda araştırma yapmanız ve tam fiyatınızın ne olmasını istediğinizi belirlemeniz gerekir. Sadece pazar nişinizi araştırıp ilk on arama sonucuna bakabilir ve fiyatlarını not edebilirsiniz. O zaman nişinizde ortalama fiyat politikası geliştirmeli ve tam fiyatınızın ne olmasını istediğinizi belirlemelisiniz.

Fiyatınızın çok yüksek olması durumunda satış hacmini öldüreceğinizi ve Amazon Satın Alma Kutusu'nu kazanma şansınızı düşüreceğinizi unutmayın. Sıralama hızını arttırmak için satış hızınızı artırmak için fiyatınızı rakiplerinizin altına düşürün. Daha sonra kademeli olarak her üç günde bir artırın. Fiyat değişimlerinin tutarlı bir resmini elde etmek için herhangi bir fiyat değişikliğini kaydedin. Satış hızında bir düşüş gözlemmeden önce kârın piyasadan ne kadar fazla çıktıklarına dair size fikir verecektir. Üstelik, çok sayıda iyi fırsatlar nedeniyle satışlarınızı artırmanıza ve olabildiğince karlı olmanızı sağlayacaktır.

Giveaways

Amazon'un 2016'daki güncellemesine göre, Amazon tüccarları artık indirim, hediye çeki veya diğer teşvik biçimlerini karşılığında gözden geçirme talep edemezler.

Ancak, değerlendirme üretme yaklaşımınıza bağlı. Örneğin, müşterileri organik incelemelerden ayrılmaya teşvik etmek için hediye çeki kullanabilirsiniz. Satış hızını arttırdıkları ve müşterileri markanıza sadık kıldıklarından, Amazon'u başlatmak için temel ilkeler. Satıcılar müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için hediye çeki düzenlerini kullanabilir ve hizmetlerini başlatabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport