Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon arama optimizasyonu ipuçları verebilir misin?

Evet, iki yıldır orada satan bir çevrimiçi perakende satış şirketi olarak, büyük bir zamanlı satıcı olmak için bazı Amazon arama optimizasyonu ipuçlarım var. Ama başlamadan önce, karşı karşıya kalalım - gerçekten çok kalabalık ve son derece rekabetçi bir pazar çok korkutucu bir pazar. Üzerinde satılan her perakendecinin temel hedefinin, aynı öğe ile satış yapan diğer rakiplerden daha yüksek sıralamaya sahip olduğunu göz önünde bulundurarak, evrensel bir yönerge veya garantili bir başarıya sahip, kişisel olarak özelleştirilmiş Amazon arama optimizasyonu ipuçları bulunmamaktadır. Bununla birlikte, yine de küçük niş web sitelerinin bile, oldukça rekabetçi bir pazar ortamında hayatta kalabileceğine inanıyorum. Nihai olarak, tüm niş veya kategori rakiplerini ve hatta tüm e-ticaret platformunu aşmak için. Daha önce edindiğim deneyimime dayanarak, küçük damla nakliye işlerinizin orada düzenli olarak büyümesine yardımcı olmak için ipuçları içeren Amazon arama optimizasyonları için bazı pratik öneriler var. Bu yüzden, her birine hızlı bir şekilde birer birer geçelim.

Amazon Arama Optimizasyonu İpuçları ve Püf Noktaları

Web Sitesini Maksimuma Alma Düzeyi

Amazon Arama Optimizasyonu İpuçları Alaka düzeyi) web sitenizin içeriğinin belirli bir ana hedef anahtar kelime ile ne kadar iyi ilişkili olduğunu tanımlamak için kullanın. Ne yazık ki, Amazon'daki tüm satış topluluğu tarafından genel olarak kabul gören hiçbir standart metrik veya evrensel bir değerlendirme türü mevcut değildir. Bununla birlikte, yeni pratik araştırmalar bize kesin olarak söyleyebilir - daha yüksek bir derecede alakalı puanlama yapan web sitelerinin, Amazon ürün aramasında, satılık ürüne veya ana ürün kategorisine ilişkin olarak iyi derecede sıralama yapma şansı var. Bu, Amazon'ların yanı sıra en yakın rakiplerinizi de daha yüksek bir web sitesi alaka düzeyi ile vurarak atabileceğiniz anlamına geliyor. Buna katkıda bulunan başlıca faktörler şunlardır:

  • büyük ana sayfa anahtarıyla (veya Amazon'da ihtiyaç duydukları ürünleri arayan canlı alışveriş yapanların sıkça kullandığı uzun kuyruklu arama terimi) yakından ilgili geniş sayfa sayısı.
  • makul bir şekilde yüksek içerik yüzdesi ile yani o ana hedef anahtar kelimeyle ilişkili kesin bir içerik odağı.
  • ana sayfanın yanı sıra başlık da hedef anahtar kelimelerin ve ilgili arama kombinasyonlarının büyük bir listesi için iyi optimize edilmiştir.
  • bir alan adı ve ana sayfa başlığı, satışlarınızın etrafında dönen en azından birincil bir anahtar kelime ile gömülür.

Kapsamı arttırın ve daha derin yapın

İyi performans gösteren varyasyonları ortaya çıkarmanın iyi bir yolu var. A9 sıralama algoritması, en azından açıkça. Bazı nedenlerden dolayı, daha derin bir kapsama doğru öncelik vermek, Amazon arama optimizasyonu ipuçlarının aslanın payı veya Web'deki açık erişimde bulunan diğer nihai satıcı yönergeleri ile vurgulanır. Basitçe ana hedef konunuza derinlemesine geçerek, geniş kapsamlı ve derinlemesine anahtar kelime profilinize bağlı olarak, şaşırtıcı derecede iyi performans sunan bir optimizasyon şemasından yararlanabilirsiniz. Ana hedef anahtar kelimelerin kendilerinin Amazon'un A9 arama sıralama algoritması tarafından hedeflenmek için çok spesifik olmasına rağmen, ölçek olarak ürün aramasına değer katabilecek anahtar kelime değiştiricilerini kullanmanızı öneririm. İşte size doğru kelime değiştirme kelimelerini ana anahtar kelime profilinize eklemeniz için birkaç iyi örnek. "En iyi", "üst", "kişiselleştirilmiş", "karşılaştır", "ucuz" gibi anahtar kelime değiştiricilerini eklemeyi çekinmeyin.

Gerçekten Karşı Karşıya Olmayan Bir Marka Alın Ad

Yüzle bakalım - damla sevkıyat web mağazanız için hala güçlü bir marka adı bulamadıysanız, işletmeniz kaçınılmaz olarak sınırlı (en azından biraz), özellikle de gerçekleştirmek muhtemelen daha uzun vadede olabilir. Basitçe belirtmek gerekirse, Amazon'da ürün arayan kullanıcı davranışının en yaygın biçimleri aslında, üzerinde başarılı bir perakende satan sizin için çatlamak için en zorlu ve en zor şeylerden biridir. Başka bir deyişle, tanımladığınız bir marka adına temsil edildiğiniz düşünüldüğünde, potansiyel müşterilerinizden daha fazla sayıda sizi tıklar. Büyük arama motorlarının (Google'ın kendisi gibi) olması durumunda olduğu gibi, nihai e-ticaret başarısının anahtarı genellikle daha iyi bir sıralama pozisyonunda görülür ve daha yüksek bir tıklama oranı (TO) ile haklı gösterilir. Bu basit ve açıkça ortaya atılan öneri, başka Amazon arama ipuçlarının veya optimizasyon kurallarının yeterince dikkat etmediği şey. Bu nedenle daha fazla tıklama ve daha iyi sıralama elde etmek için harika bir fırsat kaçırmamalısınız - hepsi aynı, değil mi?

İşte işinizde karşı konulmaz bir marka adına yararlanmak için neler yapabileceğiniz aşağıda:

  • Bir kez daha telaffuz edeyim - Amazon'daki ürün listenizi mümkün olduğunca çok sayıda potansiyel alıcı ziyaret ettiğiniz için dayanılmaz hale getirin. İyi düşünün ve gerçekten çekici ve göz alıcı bir unvan oluşturmada daha fazla zaman ayırmaktan çekinmeyin.
  • Şu anda hedeflediğiniz potansiyel müşteri kitlesinin veya pazar alanının çoğundan güvenilen tanınmış bir marka olma - satışa sunulan üstün ürününüzün yolunu açabilecek mükemmel bir çözümdür. Amazon. Başka bir deyişle, belirli bir ürün kategorisi arayan en aktif alışveriş yapanların aslanın payı için önemli bir başlangıç kaynağı haline gelmesi, oraya önderlik etmenin doğru yoludur.
  • Belli bir ana hedef anahtar kelimenin etrafında dönen iyi tanımlayıcı bir alan adı elde etmeyi de düşünebilirsiniz. Çok zahmetsiz gibi gözükebilir, ancak birçok insan aynı anahtar kelime, arama terimi veya aradığı uzun kuyruk anahtar kelime kombinasyonuyla gömülü alanlarda tıklama olasılığı yüksektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport