Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Kazıyıcı Chrome Uzantısı Eğiticisi - Semalt Expert

Web Kazıyıcı, farklı blog ve web sitelerindeki verileri toplamak için oluşturulan bir Google Chrome uzantısıdır. Bu eklentiyi kullanarak, web sitenizin veya blogunuzun nasıl alınacağı üzerine site haritaları kolayca oluşturabilirsiniz. Bu site haritaları sayesinde web yöneticileri, serbest çalışanlar, geliştiriciler ve programcılar farklı web sayfalarında gezinebilir ve kısa sürede ilgili verileri toplayabilir.

Bu uzantıyı Google Chrome web mağazasından kolayca indirebilirsiniz. Kurulum tamamlandıktan sonra, bir web sayfasındaki hemen hemen her görüntünün veya metnin içeriğini yakalamak için bu servisi kullanabilirsiniz.

Web Kazıyıcı eklentisinin Faydaları:

Bu Chrome uzantısıyla elde edilen veriler JSON veya CSV biçiminde verilir. Virgülle ayrılmış değerler (CSV) dosyaları hem para hem de zaman kazandırır ve Web Kazıyıcı internetten değerli bilgileri almanıza yardımcı olur. Elde etmek, kazıma yapmak ve verileri okunaklı ve kullanılabilir bir şekilde kaydetmek o kadar kolay değil, ancak Web Kazıyıcı ile kaliteli sonuçlar almanız garanti altına alındı. Bu kolay kurulum eklentisi kazınmış verilerinizi Google Drive'a kaydedebilirsiniz.

Web Kazıyıcı - sorun çözücü:

Kuşkusuz, Web Scraper birinci sınıf ve kapsamlı bir eklentidir. Farklı web sayfalarından veri çıkarmak için URL'yi seçmeniz ve vurgulamanız ve Web Kazıyıcı'nın işlevini yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. Otomatik bir araç olduğundan, yazım denetimi, dilbilgisi hataları veya diğer sorunlardan endişelenmenize gerek yoktur. Aslında, Web Kazıyıcı, kazınırken verilerinizdeki tüm büyük ve küçük hataları giderir. Verileri Chrome yerel veritabanında veya Kanepe DB'de saklamayı tercih ederseniz, Web Kazıyıcı ayarlarını buna göre ayarlayabilir ve işinizi halledebilirsiniz.

Herkese uygundur:

Bu araç, her ikisi için de uygundur programcılar ve programcılar hariç) Eğer programcı olmayan veya kodlamayan biriyseniz ve temel kodlama veya programlama becerileri yoksa paniklemeye gerek yoktur! Bu Google Chrome uzantısı otomatik olarak istenen web sayfalarından bilgi toplayacak, okunabilir ve ölçeklenebilir bir form oluşturmak ve sonraki kullanımlar için kendi veritabanına kaydedin.

Eğer Veri analistlerini veya programcıları çok sayıda siteyi parçalamak için işe almak istediklerini, çünkü Web Kazıyıcı, verileri bol miktarda site ve blogdan ayıklayacak ve böylece zaman ve paradan tasarruf edeceğinden kimseyi kullanmak zorunda değilsiniz.

Dosyalarınızı yedekleyin:

Web Kazıyıcının en belirgin özelliklerinden biri, dosyalarınızı yedeklemesidir. Hurdaya çıkarılacak çok sayıda siteniz varsa, Web Kazıyıcıya bir dakika verin ve iyi organize edilmiş verilerinizi istediğiniz biçimde alın.

Chrome tarayıcısıyla uyumlu

Web Kazıyıcı, bir Google Chrome eklentisidir, bu tarayıcıyla uyumludur ve görevi rahatça yerine getirebilir. Web değerli bilgilerle doludur. Bununla birlikte, dinamik web sitelerini ve çerezleri, yönlendirmeleri, JavaScript'i ve AJAX'i içeren sayfaları kazıma yapmak kolay bir iş değil. Web Kazıyıcı ile, birden çok veri kazıma görevi gerçekleştirebilir ve dinamik sitelerden kolayca bilgi çıkarabilirsiniz. Bu programı kullanarak kolayca çok sayıda site haritası oluşturabilir ve farklı web sayfalarındaki metinleri kazıyabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport