Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: UiPath ile Veri Kazıma Nasıl Yapılır


Web siteleri ve bloglar XHTML ve HTML ile oluşturulmuştur, zengin bilgiler içerir resim ve metin biçiminde. Bir  web kazıyıcı , farklı sitelerdeki verileri ayıklayan bir Uygulama Programlama Arabirimi (API) 'dir. Google ve Amazon gibi şirketler, çalışmalarınızı tamamlamak için düzinelerce web kazıma aleti sağlar. UiPath, diğer web kazıma tekniklerinden veya servislerinden çok daha iyi ve daha kullanışlıdır. Otomatik olarak sitenize girer, verileri siler ve JSON veya CSV formuna dönüştürür. Yapısal veriler öngörülebilir bir şekilde sunulmaktadır. UiPath yalnızca verileri silmenin değil aynı zamanda ölçeklenebilir bir biçimde organize etmesinin ve yapılandırmasının en ünlü ve güçlü araçlarından biridir.

UiPath ile kazıma verileri:

 Adım 1: 

Üzerine tıklayın

 Adım 2: 

UiPath, tek tek öğeleri benzersiz değerleriyle otomatik olarak algılar.

 Adım 3: 

Sonraki aşama bir kazıma yöntemi seçmek ve UiPath'in işlevlerini yerine getirmesine izin vermektir.

 Adım 4: 

Veriler kısmen kazıyorsa, kazıma yapmaya devam etmek için Devam düğmesine tıklayın ve verilerinizi kaydedin. UiPath, çıkarılan bilgileri kendi veritabanına kaydeder veya çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücünüze indirecektir.

UiPath, kullanıcıları için en sezgisel ve zengin özellikli otomasyon geliştirme ortamı sağlar.İşinizi kolaylaştıracak harika özelliklerle donatılmıştır.UIPath indirildikten ve etkinleştirildikten sonra verilerinizi kaydeder ve kazıyarak.

Makine öğrenme teknolojisi:

UiPath'in en belirgin özelliklerinden biri, makine öğrenme teknolojisi ve kullanıcı dostu arayüzüdür. doğru ve hatasız veriler üretir ve en hızlı sonuçları elde etmenizi sağlar UiPath iş performansını geliştirir ve kullanımı kolaydır, fikri mülkiyetinizi online olarak oluşturmanıza ve PDF belgelerinden, JPG dosyalarından ve HTML belgelerinden veri çıkarmanıza olanak tanır.

 

Genişletilebilirlik:

UiPath, aksi takdirde ele alınamayan karmaşık süreçleri otomatikleştirmemizi sağlayan genişletilebilir bir araçtır. Yerleşik şablon kitaplığı, Tam bir özgürlük var özel projelerinizi tasarlayın. UiPath ile, bir kerede birden fazla görevi yerine getirebilir ve mümkün olduğunca çok sayıda web sayfası kazıyabilirsiniz.

Olağanüstü özellikler:

UiPath ile sanal işgücünü yönetmek, iş sürecini otomatikleştirmek ve net üzerinde daha fazla potansiyel müşteri oluşturmak daha kolaydır. Bu yazılımı bilgisayarınıza veya mobil cihazlarınıza yükleyebilir ve her şeyi tek bir yerde yönetebilirsiniz.

Üst düzey güvenlik:

UiPath internetteki tüm koruma ve güvenliğinizi sağlar. Veri kazındığında, bu araç kendi veritabanına kaydeder ve kimsenin sizin bilginiz olmadan bu bilgilere erişmesine izin vermez. TSL 1.2 protokolü  spam  korumasını sağlar. UiPath, e-ticaret sitelerinden  verileri silmek için  çok başarılıdır. Bu araç, fiyat bilgileri ve ürün ayrıntılarını karşılaştırır ve istediğiniz zaman sonuç alınmasını sağlar. Programcılar, yeni başlayan kullanıcılar ve web geliştiricileri için uygundur ve web'de daha fazla potansiyel müşteri oluşturmanıza yardımcı olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport