Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Node.js ile Web Sitelerini Nasıl Kazımakta Bulunduğunu Açıkladı

Node.js, çapraz platformlu, açık kaynak kodlu bir JavaScript çerçevesidir. Farklı web sitelerindeki veriler. Öncelikle istemci tarafı komut dosyası oluşturma için kullanılır; burada kodlar ve komut dosyaları JavaScript'te yazılmış ve bir sitenin HTML'ine katıştırılmıştır. Node.js dinamik web içeriği üretmek için JavaScript sunucusunu kullanmanıza izin verir. JavaScript paradigmalarının geliştiricilere ve programcılara çeşitli görevler icra etmesini sağlayan en ünlü ve temel unsurlardan biridir.

Diğer JavaScript çerçevelerinden farklı olarak, Node.js belirli bir dosyaya göndermez ve bir projenin adıdır. İyi yetkin mimarisi ve bir kerede birden fazla  veri kazıma  görevi yapmasıyla tanınır. Node.js, farklı web sayfalarını optimize etmeye yardımcı olur ve ölçeklenebilir ve okunabilir veriler sağlar. Verileri gerçek zamanlı olarak siler ve Linux ve Node.js Vakıfları tarafından lisanslanır.

Node.js ile bir web sitesi kazın:

Node.js GoDaddy, Groupon, IBM, Microsoft, LinkedIn, PayPal, Netflix, SAP, Laptop, Tuenti, Walmart, Yahoo, Cisco Systems ve Voxer.

Node.js'nin temel iş akışı aşağıdaki gibidir:

  •  Web kazıyıcısını  başlatın;
  • Bir web sitesi URL'si ekleyin ve kazıyıcının işlevini yerine getirmesine izin verin;
  • Sıyırıcı hedef alana istekte bulunacak ve veri çıkarma görevlerini yerine getirecektir;
  • Sitenizin HTML'sini yakalar ve DOM'u dolaşır;
  • Son adımda kazıyıcınız veriler çıkartıp uygun bir biçimde saklayacaktır;

Düğüm.js ilk önce birkaç yıl önce Ryan Dahl tarafından yazılmış ve tanıtılmıştır. Joyent ve Dahl tarafından tutuldu. Bu yılın başlarında Node.js kullanıcıları için iki gelişmiş paket yöneticisi başlatıldı. UÖM en ünlü paket yöneticisidir. Bununla birlikte, verilerinizi kolayca yayınlayabilir ve paylaşabilirsiniz. NPM, veri çıkarma sürecini basitleştirmek ve kaliteli bilgi sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Node.js ile farklı web sunucuları ve ağ araçları oluşturun:

Şaşırtıcı bir şekilde, Node.js çeşitli ağ araçları ve web sunucuları oluşturmanıza izin verir. Modülleri ve yöneticileri, çeşitli veri çıkarma projeleri için sağlanmaktadır. Bunları ikili veri, veri akışı, şifreleme işlevi ve benzeri diğer işlevler için de kullanabilirsiniz. Node.js, dinamik içeriği kazmak ve kullanıcıları için sunucu uygulamaları yazmak için API'ları kullanır. Node.js 'uygulamalarını Mac OS, Linux, Microsoft, NonStop, Unix ve Windows üzerinde çalıştırabilirsiniz.

Bu çerçeveyle ağ programları oluşturun:

Net üzerinde farklı ağ programları oluşturmak için Node.js kullanabilirsiniz. PHP ve Node.js arasındaki en büyük farklardan biri, PHP'nin IP adresinizi engellediği, ancak Node.js işlevlerinin engellenemediğidir. Verilerinizi kolaylıkla kazıyabileceğiniz ve IP engelleme konusunda endişelenmenize gerek kalmadığı anlamına gelir.

Node.js, etkinlik odaklı yetenekleri ile ünlüdür ve JavaScript'te bir web sunucusu geliştirmenizi sağlar. Bir geliştirici olarak, DOM ayrıştırıcı ve dizeleri gerek kalmadan kolayca ölçeklenebilir sunucu oluşturabilirsiniz.

Node.js kütüphaneleri

Node.js için çok sayıda açık kaynak, iyi bilgili kütüphane vardır. Bu kütüphanelerin çoğu UÖM sisteminde barındırılıyor ve her an ve her yerde erişilebiliyor. Node.js ile hem dinamik hem de temel web sitelerini kolayca kazıyabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport