Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Kazıyıcıya Genel Bir Bakış Sunuyor - Bir Google Chrome Uzantısı

Sıyırıcı, basit ve şaşırtıcı bir veri madenciliği ve  web çıkarma aracı. Çevrimiçi araştırmayı kolaylaştırır ve anında e-tablo formundaki verileri kaydeder. Kazıyıcı import.io, Kimono Labs, Octoparse ve ParseHub'a iyi bir alternatiftir. Bu Google Chrome uzantısı, farklı web sayfalarındaki verileri yakalar, siler ve Google e-tablolarına yerleştirir. Ayrıca çevrimdışı kullanımlar için verileri doğrudan sabit diskinize de kaydedebilirsiniz.

Yüzlerce ila binlerce çevrimiçi kaynağın bilgilerini hedeflemek ve çıkarmak için patentli makine öğrenimi ve görsel soyutlama teknikleri kullanır. Kazıyıcı ile ekstraksiyon maddelerini kolayca üç dakika içinde yaratabilirsiniz ve herhangi bir programlama becerisine ihtiyaç duymazsınız. Kazıyıcı, diğer popüler kazıma hizmetleri, eklentileri ve yazılım ile uyumludur.

Her şeyden önce bu Chrome uzantısını kurmanız gerekir. Kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra, Endeksler seçeneğine gidin ve kazınmak için herhangi bir bağlantıyı tıklayın.

Yeni bir pencere anında açılacaktır. Kazıyıcı, verilerinizi tanımlamak için iki farklı seçeneğe sahiptir: XPath seçici ve JQuery seçici. XPath, XML ve HTML sayfalarının bölümlerini tanımlar ve web içeriğini kolayca ayıklar.

Seçici veya Sütunlar alanında XPath ifadesini düzenleyebilir ve gereksinimlerinize göre sütun adlarını değiştirebilirsiniz. Kazıyıcı veriler çıkaracak ve Google Dokümanlar'a kaydedecektir..Sonuçları elektronik tablolar şeklinde alırsınız.

Kazıyıcının avantajları şöyledir:

Doğru Veri:

Kazıyıcı ile, öğrenciler ve araştırmacılar, analiz, planlama ve araştırma verileri çıkarırlar. Birden fazla web sayfasından  verileri  sıyırmanın en güvenli ve en güvenilir yoldur. Kazıyıcı doğru verilerin sağlanmasını sağlar ve kazınırken tüm hataları düzeltir.

Zamandan ve enerjinizden tasarruf edin:

Avuç içi avucunuzda bulunan verilerin hızı farklıdır. Kazıyıcı hızlı karar verme ve revizyonlara yardımcı olur. Bu araç, zaman ve enerjiden tasarruf sağlar ve doğru sonuçlar verir. Kazıyıcı, yöneticiler ve işadamları için uygundur ve  bilgi  okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde kazımasına yardımcı olur. Rekabetçi kalın:

Kazıyıcı ile, Amazon, Alibaba ve eBay'den verileri kolayca çıkarabilirsiniz. Fiyat bilgileri, resimler ve ürün açıklamalarını kazıyacaktır. Ayrıca, Kazıyıcı, farklı ürünlerin fiyatlarını karşılaştırır ve FMCG şirketleri ve perakende satış mağazaları için uygundur. En iyi kullanıcı dostu arayüzü ve işinizi tamamlamak için bir makine öğrenme teknolojisi ile bilinir.

Birimleri yönetin:

İnternet dakikada bir, beş katına kadar bilgi üretir. Sosyal medya sitelerindeki verileri sıyırdırabilirsiniz. Kazıyıcı ile, veriler işlemsel veya demografik biçimde elde edilir. Bu araç, çok sayıda siteyle dolaşır, veri modellerini tanımlar, bilgi toplar ve ihtiyaçlarınıza göre sıyırır.

Tek bir yerde tüm veriler:

Verileri toplamak için çok sayıda siteyle dolaşmam mümkün değildir. Kazıyıcı ile, kazımak istediğimiz verileri vurgulamamız yeterlidir. Bu araç, çevrimiçi verileri ele alır ve yapılandırılmamış bilgileri düzenli bir biçimde dönüştürür. Kazıma dökülen bilgileriniz veritabanına veya Google Drive'a kaydedilir. Daha sonra çevrimdışı kullanım için sabit diskinize indirebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport