Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Tek Bir Fare Tıklamasıyla Herhangi Bir Web Sayfasını Kazıyın

WebHarvy, en iyi  veri kazımasında  ve web'den tarama alanlarından biridir . ağ üzerindeki araçlar. Resimler, URL'ler, metin ve e-postaları çok sayıda siteden sıyırmak için kullanılır. WebHarvy ile web içeriğinizi çeşitli biçimlerde kaydedebilir ve sadece birkaç tıklama ile kullanışlı verileri ayıklayabilirsiniz.

Çeşitli siteleri kazıyın:

WebHarvy'yi kullanarak URL'leri, e-posta adreslerini, resimleri, videoları ve ses dosyalarını ve metinleri web sayfalarından kolayca kazıyabilirsiniz. Yapılandırma modunda, fare işaretçisini sayfanın üzerine getirmeniz yeterlidir ve veriler otomatik olarak kazınır. Kazılamak istediğiniz bilgileri de vurgulayabilirsiniz ve WebHarvy anında işlevini yerine getirmeye başlayacaktır. Veriler çıkarıldığında, sarı arka planla vurgulanır ve kalitesini kontrol edebilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, WebHarvy dosyalarınızdaki tüm küçük hataları giderir ve bir Nihai sonucu bir Yakalama penceresinde görüntüler. Veriler sarı arka planla vurgulanmazsa, iyi sonuçlar elde etmek için aracın ayarlarını değiştirip hemen başlatmalısınız.

Benzer veri öğelerini tanımlayın:

WebHarvy ile benzer veri öğelerini belirleyebilir ve düşük kaliteli içerikten kurtulabilirsiniz.Örneğin, belirli bir sayfayı daha önce kazdıysanız ve unuttuysanız, WebHarvy veri çıkarmaz aynı sayfadan çıkarır ve zamandan ve enerjiden tasarruf edersiniz.Bunun yerine WebHarvy'nin veritabanında bu verilere erişebilir ve anında sabit diskinize indirebilirsiniz. Benzer şekilde, bu aracı kullanarak bir sayfadan daha fazla veri öğesi yakalayabilir ve birden fazla kazıma yapabilirsiniz

WebHarvy ile resimler kazıyın:

Yapılandırma sırasında, bir PNG veya JPG dosyasına tıkladığımızda, WebHarvy bunu anında sıyırmaya başlayacaktır. otomatik olarak sabit sürücünüze yüklenir veya çevrimdışı kullanımlar için WebHarvy'nin veritabanında saklanır.Bu servisle bir defada 100 resim dosyasına ve PDF belgesine kadar sürükleyebilir.'Capture Image 'seçeneği aynı zamanda HTML belgelerini, ve almak için düzenli ifadeler uygulayabilirsiniz hiçbir zaman resim URL'si.

HTML belgelerini kazıyın:

WebHarvy ile HTML belgelerini birkaç tıklamayla kazıyabilirsiniz. Bunun için, 'Capture HTML' seçeneğini seçmeniz ve Capture (Yakala) penceresinde 'More Options' (Daha Fazla Seçenek) düğmesine tıklamalısınız. Burada seçtiğiniz öğenin HTML kodu görüntülenecektir. 'HTML'yi Yakala' düğmesini tıklayın ve seçili öğenin HTML'sini kaydedin.

Point-and-Click Arabirimi:

WebHarvy, en iyi nokta-ve-tıkla arayüzü ile bilinir. Verileri kazıyorken kodlar veya senaryolar yazmanız gerekmez. Bunun yerine, WebHarvy'yi farklı web sayfalarında gezinmek ve tek bir fare tıklamasıyla istediğiniz kadar çok sayfayı sıyırmak için kullanabilirsiniz. WebHarvy, veri modellerini otomatik olarak tanımlar ve doğru ve güvenilir sonuçlar sağlar. Bilgileri XML, CSV, JSON ve TSV formatlarında kaydedebilirsiniz. Web sayfalarınızı anonim olarak bile sıyırıp WebHarvy'nin IP adresinizi engellemesini engelleyebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport