Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'tan Bir Kılavuz: HTML Metnini Nasıl Kazıyabilirim?

HTML (Köprü Metni Biçimlendirme Dili) farklı uygulamaların oluşturulmasına yardımcı olan standart biçimlendirme dili ve internet sayfaları. JavaScript ve Basamaklı Stil Sayfaları (CSS) ile HTML, ağ için köşe taşı teknolojilerinin üçlüsünü oluşturur. Google Chrome, Internet Explorer, Firefox ve diğer web tarayıcıları yerel bulut depolama biriminden veya web sunucularından HTML belgelerini alır ve onları farklı web sayfalarına dönüştürür. HTML öğelerinin HTML sayfalarının en güçlü ve yararlı yapı taşları olduğunu söylemek güvenlidir. Videolarınızı, ses dosyalarınızı, fotoğraflarınızı ve diğer nesnelerinizi HTML kodlu bir sayfaya kolayca yerleştirebilirsiniz. Web içeriğinizi yapılandırmak için harika bir yoldur ve paragraflarınızı, başlıklarınızı, bağlantılarınızı, listelerinizi ve tekliflerinizi düzenlemenize yardımcı olur.

 gibi etiketler, HTML metinleri hakkında bilgi sağlayan ve farklı alt öğeler içeren içeriği web sayfalarına tanıtmak için kullanılır.  verileri  HTML belgelerinden sıyırmak istiyorsanız, Octoparse yapmalısınız. Bu araç, web içeriğini toplayıp izler, görünüm ve düzenini tanımlar ve sıyrıkları gereksinimlerinize göre belirler. Octoparse Cloud Service: Octoparse'nin bulut hizmeti, HTML dosyalarından ve PDF belgelerinden verileri kolaylıkla sıyırmanıza olanak tanır.

Octoparse Bulut Hizmeti:

Veri ayıklandıktan sonra, donanım sınırlamaları hakkında endişelenmeniz gerekmez, çünkü hiçbir zaman Octoparse'nin bulut depolama alanında tasarruf sağlanmaz. Bu aracı bir dakika içinde 200 web sayfasına ve HTML belgesine sığdırmak için kullanabilirsiniz ve Octoparse'in herhangi bir bakıma ihtiyacı yoktur.

HTML metnini ayıklayın:

HTML dosyanızı sürükleyin ve hiçbir zaman metin ayıklamak için İş Akışı Tasarımcısı bölümüne bırakın. Octoparse verilerinizi sizin yerinize kazıyacak ve çıktıyı kendi veritabanında saklayacak. Ayrıca, sabit diskinize indirebilir veya çevrimdışı kullanımlar için disket sürücüye kopyalayabilirsiniz. Ayıklanan veriler indirildikten sonra yeniden adlandırabilir ve kendi web sitenizde rahatça kullanabilirsiniz.

Octoparse'nin profesyonel veri toplama ve çıkarma hizmetleri sağladığı bilinmektedir. Paranız ve zamandan tasarruf edebilirsiniz ve bilgilerinizin kalitesini izlemek için bir veri analisti kiralamanız gerekmez.

Farklı özelliklerinden bazıları aşağıda tartışılmıştır.

1. Otomasyon IP döndürücü:

Octoparse ile HTML belgelerinizi kolayca kazıyıp anonim olarak hareket edebilirsiniz.Ayrıca herhangi bir maliyetle ortaya çıkmayacağı için IP adresiniz hakkında endişelenmeniz gerekmez.

2. Hızlı veri çıkarma:

Bazı acil  veri kazıma  görevleriniz varsa, Octoparse başına görevinizi anında yapın ve istediğiniz sonuçları elde edin. Programcılar ve webmasterlar için uygundur. Birlikte çalışan 15'den fazla bulut sunucusu ile Octoparse, HTML metinlerini hemen boşa sokuyor ve diğer web kazıyıcı araçlardan çok daha iyi.

3. Web sürüncemeyi zamanla:

Octoparse, web tarama görevlerinizi zamanlayabilir ve bu aracın web sayfalarınızı istediğiniz zaman dizine eklemesine izin verebilirsiniz.

4. API erişimi:

İndirilen ve kurulduktan sonra, Octoparse'nin PI'sundan yararlanabilirsiniz ve HTML metni e-postayla gelen kutunuza teslim edilecektir. Veriler gerçek zamanlı olarak silinir ve kalite konusunda herhangi bir ödül yoktur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport