Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Dar kapsamlı e-ticaret projeleri için en iyi SEO metodu nedir?

İçeriğinin görülüp okunmadığından emin olmak için sayısız ipucu ve püf noktası var. Bu yazıda, çevrimiçi e-ticaret kitlesi için içerik oluştururken uygulamak zorunda olduğunuz en iyi SEO yöntemlerinden bahsedeceğim. Hedefiniz e-ticarette başarılı olmak ise, o zaman aşağıda listelenen tavsiyelere uymanız daha iyi olacaktır. 

SEO Yöntemi # 1: Doğru Anahtar Kelimeleri Seçin

Anahtar kelimeler web tarayıcılarını sitenize bağlayarak makalelerinizi aranabilir hale getirir. Hakkında yazdığınız hakkında net bir fikriniz olmalıdır. Ayrıca, hangi anahtar kelimelerin makalelerinizi aranabilir hale getireceğini belirleyin.

Bir sürü yeni makale oluşturmanız sizin için çok zorlayıcıysa, güçlü makaleleri tekrar yazarak, güçlü anahtar kelimeler ekleyerek, açıklayıcı videoları yerleştirerek, mevcut fikirlerle ilgili düşünceler geliştirerek, içeriğini genişletebilirsiniz. Sizin o popüler makaleleri kendiniz alın ve onlara biraz taze içerik serpin.

Anahtar sözcük gruplarının, makalenin tamamında doğal olarak eklenmesi gerektiğini ve seçtiğiniz kelimelerin eşanlamlılarının eklendiğini unutmayın. 

best seo method

SEO Yöntemi # 2: Anahtar kelimeleriniz için Beş En Değerli Yer Düşünme

Semalt uzmanlar, anahtar kelimelerinizi beşe yerleştirmenizi önerirler:

  • Sümüklü Adam: Bu yazı, yayınlarınız aktif olduğunda herkesin göreceği URL'yi ifade eder. Anahtar kelimenizi URL'ye eklemeniz, böylece kullanıcıların makalenizi web'de kolayca bulup bulabilmeleri çok önemlidir.
  • İlk Paragrafı Kopyala: Kopyanızın ilk paragrafına anahtar kelimeler ekleyin. Bu, Google'ın web sitenizi tanımasını kolaylaştırır ve web kullanıcıları, içeriğinizi Google SERP'de görünür görmez anlamak için daha rahat olur.
  • Alternatif Metin: Bu yazıya resim eklediğinizde oynatılır. Bildiğiniz gibi, arama motorları görüntüleri tanımıyor - yalnızca metin yazarı yazarları tarafından etiketlendiği metni görüyorlar. Anahtar kelime odaklı açıklamaları ve şirketinizin adını kullanarak tüm fotoğraflarınızı etiketleyin..
  • SEO Başlığı: Başlıkta ve SEO başlık etiketinde anahtar kelimeleri eklediğinizden emin olun. Şirketinizin adını ve işletmenizle alâkalı diğer anahtar cümleleri eklemek büyük bir karardır. Bunu yaparak, arama motorlarının ve potansiyel müşterilerin, bu belirli şeyleri ararken web sitesine yönlendirilmesini kolaylaştırırsınız.
  • META Açıklama: Meta açıklamanızın hedef anahtar kelimeleri içermesi gerekir. En fazla 160 karakter tutun. Web sitenizin içeriğini yansıtmalı ve bir Google araması yaptıklarında potansiyel müşterileriniz için hızlı bir önizleme vermelidir.  

SEO Yöntemi # 3: Bağlantı Bina Gücü'nü 

Hem iç hem de dış bağlantılar yayıncılık içeriği için şarttır. Bilgilendirici bir makale, okuyucuları sitenizdeki diğer sayfalara yönlendirmek için mükemmel bir fırsattır. İç bağlantı, yayınınızda sizin için bu görevi yerine getirebilen tıklanabilir bir bağlantıdır. Semalt uzmanları, okuyucuların tedarik ettiğiniz belirli hizmetleri ve malları satın alabileceği diğer web sayfalarıyla bağlantı kurmalarını önerir.

Unutmayın, dahili ve harici bağlantılarınızı daima direkt izleyici kitlenizden uzak tutmak yerine ayrı sayfalarda açmaya ayarlamalısınız. Bu, mevcut, değerli postalara da bağlanma şansın.

website promotion

 Sonuç 

İnanılmaz içeriğinizin fark edilmesine izin vermeyin. Yukarıdaki önerileri uygulayarak Google'ın en iyi arkadaşı olmasını sağlayın. Makaleler oluştururken akılda tutulması gereken her web sitesi sahibinin en iyi SEO yöntemleri bunlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport