Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Makaleler için arama motoru optimizasyonunun ana unsurları nelerdir?

Bugün, içerik, kod ve güvenilirlik olan makaleler için SEO'nun temel unsurları hakkında konuşacağız. Bu üç, her başarılı SEO kampanyasının temel kavramlarıdır.

Sadece arama motorları için optimize edilmiş değil aynı zamanda insanlara hitap eden içeriğin nasıl yazıldığının anlaşılması için okuyun. Yani, noktaya daha yakın.

search engine optimization articles

Her şey içerik etrafında döner

 Yazma Arama Motoru Optimizasyonu makaleleri: 

İçerik gerçekten kraldır. Web sayfalarında anahtar kelime yüklü olmayan HTML metni olmadan bir kaynağın Google'da yüksek görünürlük kazanması için sıfır şansın olması doğrudur. Zaten bildiğiniz gibi, arama motorları göremeyeceklerini okuyamazlar.

HTML metnine ulaşmak, arama motoru örümceklerinin bir web sitesini dizine eklerken yapacakları ilk şeydir. Bunları yaptıktan sonra, içeriğinizi çabucak okuyabilir ve anlayabilirler. Amacınızın, Google'ın arama motorunda en üst sırada yer alması durumunda, hedef anahtar kelimelerinizin tüm web sitesi sayfalarında yer aldığından emin olmanız önemlidir. Web sayfalarının üstbilgileri ve gövde metinlerinde anahtar kelimeler yerleştirmeyi düşünün. Mümkünse, diğer ilgili içeriğe italik, altı çizili, cesur veya köprü kurarak vücut kopyası içerisindeki anahtar cümleleri vurgulayın.

SEO için Kodlamanın Önemi

Arama motoru örümceklerinin bazı programlama dili ile ilgili sorunları olduğundan sitenizi geniş çapta kabul gören Web Standartlarına göre daha iyi tasarlarsınız. Semalt uzmanlar, "daha az olan daha fazla" bakış açısına uysalar. Örümcekler için tasarımın yanı sıra, Web standartlarına uygun bir kaynağın yararı, geniş tarayıcı setine ve bağlantı hızlarına erişebilmesi kullanıcıların deneyimini zenginleştirmesidir.

Web sitenizin kaynak kodunu SEO için optimize edilmiş hale getirmenin başka bir yolu, her sayfanın anahtar kelime için optimize edilmiş başlık etiketleri, başlık etiketleri, meta etiketleri ve alt etiketleri bulunduğundan emin olmaktır. Hedeflediğiniz anahtar kelimelerin, o sayfada vücut kopyalaması için üzerinde durduğunuz anahtar kelimelerle aynı olması gerektiğini unutmayın.

İçerik Güvenilirlik Konuları

Anlamanız gereken bir diğer kritik nokta, büyük arama motorlarının belirli bir dönem için binlerden hangisinin görüntülendiğini nasıl belirlediğidir. Hatırlayın, yukarıdaki önerilere uysanız ve web sitenizin her sayfası makul bir terim söz konusuysa ve kaynak kodundaki URL ve etiketler bu terim için optimize edilmiş olsa da, hiçbir zaman sayfanın üst kısmında görünmemelisiniz Google arama.

Rekabetin önüne geçmek için arama motoruyla güvenilirlik hissi yaratmaya odaklanmak zorundasınız. Aşağıdaki hedefe ulaşmak için en iyi yol, ilgili endüstri sitelerinden hem popüler hem de hedef terimlerinizi aramak için görünür olan bağlantılar edinmektir. Aşağıdaki şekilde çalışır: size bağlantı veren daha değerli bir web sitesi, bağlantı inandırıcılığınız Google ile birlikte o kadar yüksektir.

seo articles

 Toplama 

Kaynağınız arama motorlarının görünürlüğünü ve gelirini artıracaktır; Makaleler için arama motoru optimizasyonunun üç gizli unsuru: içerik, kod ve güvenilirlik.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport