Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama motoru optimizasyonu ve sunulması: bu iki kavram ayrılamaz mı?

Eminim arama motoru optimizasyonu ve gönderimi arasında belirli bir ilişki vardır. Ancak bu iki kavram aslında ayrılmaz mudur? Sanırım hayır. Daha kesin olmak için her ikisi de ayrılamazdık. Ama o zamanlar geçti. Aslında birkaç yıl önce, arama motoru optimizasyonu ve sunumunun elden ele geçirilmesi için bir zorunluluk vardı. Yani, SEO stratejiniz yalnızca belirli bir arama motoruna tam bir gönderme yaptıktan sonra (yani, Google veya Bing'e yeni başlatılan web sitenizin dizine eklemeye hazır olduğunu bildiren tek bir bildirimde bulunduktan sonra) harekete geçirilebileceği anlamına gelir.

search engine optimization and submission

Fakat şimdi arama motoru optimizasyonu ve gönderme prosedürleri tamamen farklı şeylerdir. Yani, SEO'nun merkezi konsepti aynı kalırken, sunumun kendisi artık varsayılan olarak tamamlandı ya da kendi kendine tahrik edilecekti. Sonuçta, gönderme ile ilgili olarak ihtiyacınız olan tek şey, arama motoru tarafından eksiksiz endeksleme için yalnızca bir kontrol yapmaktır.

Prosedürün kendisi, örneğin, bazı belirli anahtar kelimeler için daha üst sırada yer almasını istediğiniz istediğiniz arama motorlarına "soran" veya "söylemek" gibi bir şey için hiçbir zaman yer bulmadı. Aslında, arama motorlarını, sayfalarınızı arama sonuçlarındaki ilk 10'a veya başka herhangi bir pozisyona dahil etmeye zorlamanın hiçbir yolu yoktur (en azından, Black-Hat SEO teknikleri veya herhangi bir yasadışı plan kullanarak kurallarını ihlal etmeden) arama algoritmalarını değiştirmek için). Tamamlama uğruna, üst kısmındaki ilk ücretli listelerde gösterilmek üzere tıklama başı ödeme reklamları için başvurarak belirli bir sayfa sıralamasını etkileyebiliriz. Bununla birlikte, kullanıcıların çoğu, onları sadece organik arama listeleri lehine atlayacaklar.

Peki, arama motoru optimizasyonu ve sunumu hakkında nihai kararı almak için konuyla ilgili olarak geri dönelim. Bir kez daha, yeni sayfalarınızın tarayıcılar tarafından dizine eklenmeye hazır olduğuna dair bir işaret vermek için manuel teslim yöntemi kullanılabilir. Ve şimdi otomatik olarak her koşulda geçer. Kontrol etmek ve sayfalarınızın dizin oluşturma için arama motorları tarafından başarıyla bulunmasını sağlamak için tek ihtiyacınız olan şey, arama çubuğuna girerek web sitenizin ana sayfası URL'si ile doldurmaktır (örneğin, www.YouHomePage.com). Bu şekilde, sayfalarınızı arama listesinde görüyorsanız, her şey yolunda. Dolayısıyla, iki hafta içinde azami bir şey yapmamanıza rağmen, web sitenizin sonunda Google tarafından dizine ekleneceğini görüyorsunuz. Sonuçta, eksiksiz bir endeksleme (tabii ki web sayfanızın sayısına bağlı olarak) yaklaşık bir hafta kadar sürer.

seo and submission

 Sonuç olarak 

Bununla birlikte, bir şekilde "teslim" veya "abonelik" olarak adlandırılan başka bir prosedür olduğunu unutmayın. arama motoru. Yani, işletme sayfası hesabınızı Google + 'da oluşturun. Prosedürün amacı, arama motoru tarafından daha iyi bir güven ve tanıma oluşturmak yoluyla bazı sıralama avantajları sağlamaktır. Bununla birlikte, insanlar, Google + 'da aboneliğin tamamlanmasının, hemen hemen bir endeksleme işlemi isteğinde bulunmaya devam edebileceğini söylüyorlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport