Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitemin erken gelişiminde SEO nasıl kullanılır?

Bu yeni başlatılan bir web sitesi ile iyi yapmaya başlamak için yıldırıcı bir görev olabilir diyemem gelir. En yaygın olarak, neredeyse her yeni acemi çevrimiçi girişimci bu oldukça basit ama aslında kritik soru ile karşı karşıyadır. Hâlâ merak edenler için "Web sitemin erken gelişiminde SEO nasıl kullanılacak?" Burada, web sitesinin genel performansı için, özellikle ilk başlangıç sonrası dönemler için sorunsuz bir şekilde çalışmaya elverişli, kolaylıkla gitmek için taktiklerin kısa bir listesi verilmektedir.

how to use seo in my website

Başlamadan önce, bu adımları izleyerek web sitenizin daha fazla organik trafik alması için sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olur. Hatırlamak için tek bir şey - SEO geldiğinde, kalıcı ve sabırlı olursunuz. Her şeyi hızlandırmak için, Web'de geniş çapta tartışmalara rağmen, gölgeli teknikler veya manipülatif eylemler asla kullanmayın. Kabul edelim ki, derhal kazanımlar Google'ın cezalarıyla yakalanma ve ciddi ilerlemelerle kazanılan bu ilerlemeyi kaybetme gibi ciddi bir risk alma değerinde değildir. Sonuçta, alt çizgi İşte. Evet, doğru SEO yapmanın çok zaman alacağını itiraf etmeliyim. Ancak, doğru planda ilerlemeye devam ederseniz, her çabanız kesin olarak sonuçlanacaktır.

Web sitemde SEO'yu anlık olarak daha üst sıralarda yer alan çekirdek faktörler nasıl kullanılır?

Web sitenizin kullanılabilirliğini kontrol edin. Web sayfalarınızın ziyaretçilerinizi mutlu ettiğinden emin olun, kullanıcı dostu navigasyon için kontrol edin ve kolay erişilebilir değerli bilgiler. Bir müşteri bakış açısıyla kendiniz test edin..Geri bildirimde bulunmak, bir alışveriş yapmak veya sipariş onaylamak için kullanılan web sayfaları gibi muhtemelen ana bölümlere yönlendiren yanlış sayfalar veya yinelenen sayfalar gibi muhtemel göz atma sorunlarını tespit etmek için bir kez daha kontrol edin. Potansiyel müşterileriniz için can sıkıcı olabilecek her gereksiz adımdan ve ekstra tıklamalardan kurtulmak için, en azından en tipik göz atma yollarında tekrarlanan bir kontrol gerçekleştirdiğinizden emin olun.

Hız testi yapın. Sayfa yükleme hızı, hem arama motorlarının yanından kritik bir faktördür (Unutmayın, Google, diğer özellikleri dikkate alınmaksızın yavaş yanıt veren web sayfalarından yüksek sıralamalar asla elde etmez) ve iyi bir kullanıcı deneyimi (Sanki kendinize şu soruyu sorun: gerçek bir ziyaretçiydin - sayfa ne zaman tam olarak görüntülenene kadar birkaç saniye beklemek istersiniz? Veya o kadar can sıkıcı olabilir ki bunun yerine başka bir yere sıçrayabilir mi?). Örneğin, sayfa yükleme hızınızı Google'ın PageSpeed aracıyla kontrol etmenizi öneririm. Her sayfanızı test edin ve yükleme hızını 90'ın altında olanları iyileştirin. Böyle bir şey gerçekleşirse, görsel içeriğinizi sıkıştırmak veya yükleme komut dosyalarınızı gözden geçirmek gibi mümkün olan her yerde optimizasyon yapmanız gerekecektir. Bununla birlikte, her şey iyi durumda görünüyorsa ancak yine de merak ediyorsanız - web sitemde SEO'yı nasıl kullanacağım - hız geliştirmeyi yüklemek - en azından hız raporunuza bir bağlantı göndermek ve en azından bir web geliştiricisini elinde bulundurmak gerekiyor uzmanın pratik çabuk düzeltme önerileri.

how to use seo

Son olarak, orijinal masaüstleri gibi olası herhangi bir cihazda ve tabletler ve akıllı telefonlar gibi en eğlenceli taşınabilir aygıtlarla ilgili iyi göz atma ve mobil cihaz kullanıcı deneyimi için web sitenizi kontrol edin. Unutmayın,% 54'ün üzerinde payı paylaşan mobil arama optimizasyonu zaten önemli bir sıralama faktörü haline geldi. Yani her şeyi açık tutmalısın. Bana gelince, en sık karşılaşılan nedenlerden biri olarak bilindiğinden, sayfalarınızı her kırık linkten dolayı kontrol etmenizi öneririm.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport