Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yeni web sitem için SEO'yu nasıl başlatabilirim?

Arama Motoru Optimizasyonu, zaman ve çaba gerektiren kapsamlı bir süreçtir. Ve net hedefler ve hedef hedefler doğrultusunda yeni web siteniz için SEO'yu uzun vadeli bir strateji olarak başlatmak daha iyi olur. Bununla birlikte, SEO'yu başlatmak ya da tüm stratejiyi uzun vadede de sürdürmek için tamamen doğru eylem planı yoktur. Aslında, her seferinde, her belirli durum için tamamen benzersiz ve bireysel olarak özel olacaklardı.

Yine de, eminim ki aşağıdaki önerilerle yeni web sitenizi oluşturmanız en başından itibaren doğru yolda ilerlemenize yardımcı olabilir. Bu şekilde, daha fazla trafik üretmek ve web sitenizin metriklerinde güncellenmiş tutmak, tüm yapmada başarılı olmak için daha iyi bir şansa sahip olacaksınız. 

Web sitesi yapısı

Ana ve alakalı anahtar kelimelerinizi biraz ileriye yerleştirmek için doğru web sitesi yapısını oluşturun. Demek istediğim, anahtar kelimelerle çalışmadan önce bir sürü şey yaparak acele etmemelisin. Her şeyden önce, web sitenizi her biri kendi anahtar kelime kümesi ve anahtar cümleleri hedefleyen kategorilerle oluşturmayı düşünün. Yapacağınız diğer çalışmalar için açık bir plan yapın. Ayrıca, diğer alt kategorilere veya alt sayfalara dahil olabilecek bazı ek anahtar kelimeler için araştırma yapmayı düşünün. Bunu yaparak, daha yüksek alaka düzeyi ve organik arama görünürlüğü umutları için zaten gelişmiş potansiyel ile sayfalarınız için SEO'yu başlatmak için mükemmel bir web sitesi yapısına sahip olursunuz. Bununla birlikte, çok hedefli değil de hala zayıf olanlardan çok, kesin olarak alakalı olan birkaç sayfa oluşturmak daha iyi olacaktır.

 Dost içeriği 

Geçerli içerik optimizasyonunun şu anda en etkili sayfa sıralaması faktörleri arasından bulunduğunu göz önünde bulundurarak, çekici, yalnızca samimi bir içeriğe sahip olduğunuzdan emin olun Hem canlı ziyaretçilerinize hem de arama motorları tarafından aynı anda gösterilen. SEO dostu içerik üzerinde çalışmaya başlamak için aşağıdaki kısa ipuçlarını izlemeyi öneririm:

  • her sayfanın içeriğini, hedef kitleniz kullanıcıları etkileyecek 2.000 kelimeyi aşan değerli bir metin getirmeye çalışın;
  • web sayfası başına gelen bağlantıların daha önemli bir sayısı için kapıyı açık bırakmak için daha uzun biçimli yazılar geliştirir;
  • web sitenize daha uzun süreli olarak daha iyi bir organik sıralama potansiyeli vereceği için ayrıntılı bir tanımlayıcı içeriğe sahip olmaktan çekinmeyin;
  • hedef anahtar kelimelerle içeriğinizi zenginleştirir, ancak başlıklar ve alt başlıklar başta olmak üzere aşırı dolumdan kaçınmak için sayfalarınızı zaman zaman doyurmaya devam edin.

Google konsolu

Nihayet, SEO çalışmalarını web sayfalarınızın her yerindeki ve site dışı bölümünde başlatmadan önce, Google Analytics hesabınızı kurmayı ve Google Search Console'u doğru bir şekilde kullanmayı unutmayın. Web sitenizin performansı hakkında tam bir fikir sahibi olmak için, başka herhangi bir şeyden önce onlara ihtiyacınız olacak. Görevin tamamlanması ve düzenli bir kontrol yapılması (bir kez iki haftada bir olurdu) her seferinde her yeni seçeneğin ve SEO'yu başlatmak için her fırsatın güncellenmesi için bir zorunluluktur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport