Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Daha yüksek bir arama motoru sıralaması için işimi optimize etmek ne kadar sürüyor?

Yüksek arama motoru sıralamasıyla ilgili yalnızca üç soğuk gerçekle başlayalım. Bu görev kapsamlı, zor ve bazen de kafa karıştırıcıdır. Hepsi SEO'dur. Neyse ki, bunu yapmak için bazı yollar var ve sonuçta web siteniz için daha yüksek bir arama motoru sıralamasını elde edebilirsiniz. Daha fazla web sitesi trafiği oluşturmak ve dönüşümlerinizi önemli ölçüde yükseltmek için daha iyi fırsatlara nasıl sahip olduğumuzu görelim. Aşağıda, bunu yapmanın birkaç test yolu bulunmaktadır.

higher search engine ranking

 Kaliteli video içeriği üzerinde çalışın 

Web sayfalarınızı etkileyici videolarla katmak için doğru önceliği koymak, daha yüksek arama motoru sıralamasına anında destek verin. Günümüzde, kaliteli bir video içeriği, dijital pazarlamanın pratik olarak iyi performans gösteren herhangi bir stratejisine entegre hale gelmiştir. Bununla birlikte, web sayfalarınızda barındıracak olduğunuz her videonun etkili olması için optimize edilmesi gerektiğini unutmayın. Trafiğinde etkileyici bir artış hissetmek için video içeriğinizde iyi çalışın. İnternetteki başka yerlerde, örneğin kendi YouTube kanalınızı barındırarak sağlam bir çevrimiçi varlığı yaratmak için, anahtar kelimelerin ses karışımı, etkileyici metinler, faydalı öğretici ve olumlu tanıtımı oluşturun.  

Ana anahtar kelimelerinizi vurgulayın 

Evet, hedef kitlenin ve anahtar sözcük gruplarının zengin olduğu kaliteli içeriğe sahip olmak demek web sitenizin temel bileşenidir. daha yüksek bir arama motoru sıralamasına..Ancak, anahtar kelimelerin sayfa içeriğiyle doğru bir şekilde yerleştirilmesi çoğu zaman ihmal edilir. Sadece aşağıdaki konumlarda iyi iş yaptığınızdan emin olun:

  • Page titles and headings
  • Content descriptions
  • Alt text for visual content (images, videos)
  • Website domain name
  • Page URLs

Bu şekilde, teknik arama motoru optimizasyonu açısından, iyi optimize edilmiş, kullanıcı dostu kaliteli içerik arasında doğru dengeyi bulmalısınız. Hedef kitlenizle alakalı daha değerli içerikler sunmak için çalışmaya devam edin ve aynı anda botları taramanıza özen gösterin. Kaliteye asla bahse girmeyin. Gelecekte daha fazla sayfa oluşturmak için (örneğin, destekleyici blog yayınları, ürün açıklamaları, incelemeler, eğitim videoları, vb.) Ince ama yüksek kaliteli ve doğal bir web sitesi içeriğiyle başlamanız iyi olur.

 Daha erişilebilir ve kullanışlı navigasyon sağlayın 

Web sitenizin, canlı kullanıcılar ve tarama robotları ne kadar erişilebilir olursa olsun, sahip olduğunuz daha yüksek arama motoru sıralamasını unutmayın. Her şey oldukça basittir; kimse yavaş yükleme hızından, rahatsız edici pop-up'lardan, güvenli olmayan sayfalardan veya web sitesi üzerinden tam olarak optimize edilmiş navigasyondan hoşlanmaz. Arama motorlarını da yapın! Daha yüksek bir arama motoru sıralamasını kazanmak için Google tarafından kullanılan en etkili faktörlerden biri olduğundan, yeterli bir sayfa yükleme hızı sağladığınızdan emin olun.

Aynı zamanda web sitenizin en başından itibaren uygun yapı ve kategori mantığı üzerinde çalışmanız daha iyi olur. Doğru yapıyı oluşturmak size daha erişilebilir ve kullanıcı dostu tarama deneyimi sağlamak için iyi bir temel sağlayacak olduğundan proaktif davranın. Aynı zamanda, web sitesinin her bölümünün iyi kategorize edilmesinin, erişilebilirliğin zayıf olması nedeniyle ortaya çıkan endeksleme sorunlarının aslanın payı karşısında sizi temin eder.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport